Szijjártó Pétert és Navracsics Tibort kérdeztük Makovecz Imre 2010-es kijelentéséről. Orbán Viktor egyértelmű, hogy zsarolható. Már csak azért is, mert Orbán SOHA nem esett át nemzetbiztonsági átvilágításon és ez nem véletlen. Felháborító az, ami Magyarországon zajlik! Egy zsarolható, tolvaj, hazaáruló, bűnöző csücsül a magyar nép nyakán.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Még a cigány maffiával is szövetkeztek a szavazatokért cserébe. Hódmezővásárhelyen fognak debütálni vasárnap. Kemény bűnözők..
Ajánlom mindenkinek, h nézze meg a Célpont c. műsort a hír tv-n, még tud újat mutatni a fideszről.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
És ez a köztörvényes bűnöző Magyarország miniszterelnöke. Külföldön már régen a dutyiban csücsülne Orbán.
lampa laz
Még a cigány maffiával is szövetkeztek a szavazatokért cserébe. Hódmezővásárhelyen fognak debütálni vasárnap. Kemény bűnözők..
Ajánlom mindenkinek, h nézze meg a Célpont c. műsort a hír tv-n, még tud újat mutatni a fideszről.
papa.49
Még most se késő bebaszni a dutyiba !!!
peterkelemen
@lampa laz: Tekntettel arra, hogy a fideSS egy bűnszervezet ez nem meglepő. Ezt mondtam, hogy szigorúan oda kell figyelni: videózni, fotózni és ha kell közbe lépni azonnal.
colibri
Nem csodálkozom rajta, hogy Babák szarvasi polgármester teljes emlékezetkiesésben szenved, nagyon nem emlékezett Makovecz szavaira! ...és most az egész fidesz kivétel nélkül homokba dugja a fejét...
tudode
Valójában ŐFELSÉGE engedte meg magának, hogy ELSŐKÉNT, a 2010-es, a szó legszorosabb értelmében HARCCAL megszerzett hatalmával, ami rendes körülmények között JOG-ÁSZ-ként elsőként VÉTETT esküjével ellentétben, ha ZSAROLHATÓ, HA NEM azzal, hogy 2/3-al PÁRT ALAPTÖRVÉNYEZETT 4/5 helyett!
.
Eskűi:
.
---- Orbán Viktor miniszterelnöki esküje az Országgyűlésben 2010. május 29-én (tv2)
www.youtube.com/watch?v=PQ-4R26VBXE&t=310s

------ Orbán Viktor miniszterelnöké választása esküje , beszéde ,2014.
www.youtube.com/watch?v=oUsTPxaxn28
.
Az rejtély, hogyan tudta KIBULIZNI azt, hogy NEM ESETT ÁT nemzetbiztonsági átvilágításon! Valójában amire 2014-ben FELESKÜDÖTT nem több egy rötyi papírnál, és ha SIKERÜL LEVAKARNI AZ ORSZÁGRÓL vele együtt az összes, un. PÁRT ALAPTÖRVÉNY alapján összetákolt SARKALATOS TÖRVÉNY "kuka", az országnak pedig ANNYI, mert CSELSZÖVÉS ÁLDOZATA LETT!
Sámannus
Ez kézenfekvő. A hatalomra kerülése óta rombol, és szétver mindent ami még működik. A "tanácsadói" maffiózók, és a demokrácia ellenségeivel köt szövetséget.
lampa laz
@peterkelemen: Vasárnap "csak" polgármester választás lesz, mire számitsunk ezekután április 8-án? A cigányszavazatokra szükségük van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.