Miután lejárt a 20 éves szerződésünk az oroszokkal, kevesebb gázt vettünk tőlük, 2017-ben azonban fordult a korábbi trend. A Moszkvával kötött hosszútávú szerződés három évvel ezelőtti kifutása óta egyik évben sem érkezett annyi orosz gáz Magyarországra, mint tavaly. Az Eurostat adatai alapján 2017-ben 1,09 milliárd euró értékben importáltunk földgázt Oroszországból, ami közel duplája az egy évvel korábbinak. A 336 milliárd forintnak megfelelő összegből azonban nem jött ki kétszer akkora mennyiség, mint amennyit 2016-ban vettünk, időközben ugyanis érezhetően emelkedtek az árak. Magyarul drágábban vásároltunk többet.

Forrás: g7.24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, golyofeju rezso"szilard, EZT magyarazd meg! De nagyon gyorsan, hogy semmi se vesszen el az egekben levo nepszerusegedbol...
Ezert inditottal buntetoeljarast az EON ellen? Mert ok olcsobb energiat kinaltak volna?
Szemet vagy a gazdaddal egyutt, na ezt jelentsetek be igy aprilis 8-a elott a plebsznek. Talan a sajatjaitok torkan meg le tudjatok nyomni, de masoken?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@papa.49: Nem hülyék, csak nyilvánvaló, hogy putyler markában tartja orbán tökeit. S mikor szorít rajta egyet, akkor az a magyar adófizetőknek sok milliárd forintjába fáj.
Mert ugye az évszázad üzletének hazudott paksi hitelről is kiderült, hogy hazugság, az elkezdett törlesztést újabb, piaci alapú hitelből éri meg finanszírozni.
Ergo a titkosított orosz paktumokról idáig csak annyi derült ki, hogy orbán tejel valamiért putyinnak. Természetesen a magyar adófizetők pénzéből!
karma1
@F_Viktor: Valoszinu a rola szolo adatokert, amelyek a KGB fiokjaiban pihengetnek addig, mig valaki nem aktivalja oket. Mert ha azok a papirok bekerulnek a koztudatba, akkor valoszinu az ovei lincselik meg eloszor...
Monnyuk megerdemelne...:o))
De en aszondom, orban viktor monnyon le, mert emuttnyo'cev...:o))))
Sámannus
A külgatdasági miniszterrel felmossák a padlót
F_Viktor
@karma1: Jogos amit írsz, de nem vagyok biztos, hogy a nyáj bármikor is felemelné fejét orbán ellenébe, ők már nem fognak elmenekülni a vágóhídról. Én azt mondom, ott a helyük, ez a sorsuk, ezt érdemlik!
karma1
@F_Viktor: Kedves, engem az a masfelmillio (szuken annyi) fidesz fan teljesen hidegen hagy, allatira nem erdekel a siramuk, maguknak csinaltak. Inkabb annak a 8 millionak a sorsa izgat, akik szivnak miattuk...
A fideszesek meg menjenek nyugodtan a vagohidra: mindig voltak ilyen fanatikusok politikaban, vallasban...
Pedig azt kellene eszben tartaniuk, hogy nekik is csak ez az egy eletuk van itt, azt kene elhetove tenni. De lehet eszak koreai mintat bevetni, ha a futyiszesek erre vagynak.
F_Viktor
@karma1: Szarok a fityeszesekre és szavazóikra, a maradék 6-8 millió zavarja őket a pokolra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.