Név szerint listázták a vasárnapi hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választás ellenzéki jelöltje, Márki-Zay Péter támogatóit – szúrta ki az Index. A független jelölt maga tett közzé Facebook-oldalán egy szórólapot, amelyen őt próbálják lejáratni. Ezen többek között felsorolják azokat, akik őt támogatják – magánemberek sokasága mellett a zsidó hitközség is ott van a listán. Lázár János sajtós munkatársa, Gőbl Vilmos az Indexnek azt mondta, hogy a választókerület fideszes országgyűlési képviselőjelöltjeként a miniszter szomorúnak tartja, hogy a kampány ilyen irányba fordult, és a város megosztása, gyűlöletkeltés zajlik. Korábban Lázár arra kérte a polgármester-jelölteket, hogy ne hozzanak szégyent a városra, és emellett most is kitart. Hegedűs Zoltán, a Fidesz polgármester-jelöltje a portál kérdésére elítélte, hogy Hódmezővásárhelyen bárkit is a véleménye, világnézete, politikai, vagy vallási hovatartozása miatt megbélyegezzenek, és elkeserítőnek nevezte, hogy a...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Tipikus horda módszer! Kubatov még szabadlábon van tiltott adatgyűjtés tárgyában?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
A fideszesek először megzsarolják a lakosokat, majd indítanak egy kamu ellenjelöltet, majd plakáton próbálják lejáratni Márki-Zay támogatóit és most a célpont riportja alapján úgy tűnik milliárdos csalásokkal vádolt cigányok fogják össze a cigány szavazókat. Farkas Flóri ugyanezt csinálja csak országosan.
És ezek után Lázárnak és bábújának van képe eljátszani, hogy ehhez nekik semmi közük.
quadrocopter
Tipikus horda módszer! Kubatov még szabadlábon van tiltott adatgyűjtés tárgyában?
lampa laz
@quadrocopter: Kíváncsi leszek, ha májusban bevezetésre kerül az egységes európai adatvédelmi rendelet, kubatov mit fog tenni a náluk lévő adatokkal.
human
Tegnap bejelentkezett Márki-Zay Péter. Elmondta, hogy figyelmeztették, hogy a plakátjuk az utcakereszteződéstől számított 30 méteren belül van. Ahol ilyen volt ott már áthelyezték a plakátokat jó helyre. Ugyanakkor a fideszes jelölt plakátjai nem csak hogy ezen a 30 méteren belül vannak kitéve, de magában a körforgalomban is ott vannak.
video: www.facebook.com/markizaypeter/videos/155755155131811

És még Lázár meg a fideszes bábja beszél tisztességes és Vásárhelyhez méltó választásról. Ahogy Orbán mondta. "Ne azt nézzék mit mondok, hanem mit csinálok."
papa.49
@lampa laz: Eldugja a fiók mélyére, és új módszereket találnak ki az adatszerzésre !!!
lampa laz
@papa.49: Valószínű dolgoznák már az ügyön.
Béla333
Mocskos Fideszes banda! Sírdogálnak, hogy milyen ocsmány lett a kampány, milyen lejaratás folyik!
De azt mindenki látja, hogy ez az ő jelöltjük, a Fidesz érdeke!
Szemforgató hazug mocskok!
Mindent megtesznek a kampányban, ami törvénytelen és erkölcstelen azt is.
Aztán ahogy a vezérük mondta: majd jönnek az ügyvédek, oszt jó napot...
karma1
Je, nem latom durbincsot, verocet, shikarit, csizmast... Mi van fijjug, nem jott meg le a pamflet odafontrol?
Piszok nagy lehet a kapkodas a futyiszben,...
Azert ilyen nem tortent meg a lovagrend visszaadasa ota, hogy ellenzeki emberek ilyen nyiltan vallaljak a nevuket, arcukat egy ember mellett...
a habony-rogani propagandat egy masodperc alatt fujta el a szel...
Ha barmi tortenik ezek utan barmelyik emberrel, aki ezt a nyilvanossagot vallalta, hat azt mar az Isten se mossa le a fideszrol, hogy azt nem a fidesz tervezte el elore...
Hajra Marki-Zay, nem lehet orokke a felelemben elni...
Sámannus
Orbánnak üzenjük aludjon felöltözve, hogy nehogy gatyában ugorjon ki az ablakon, amikor mennek az ügyészek érte.:DDDDDDDDDDDDDD
nevemnick
Ideje lenne már a hatmillió ember szeméből kitörölni csipát, a másik kétmillernek meg felnyitni a szemét, ha már agyilag nehéz nekik felfogni a valóságot.
karma1
@Sámannus: Valoszinu a Kuriarol mennenek majd hozza, poltot megkerulve... O mar evek ota nem kompetens...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.