Végre kiderült, mi a baja a Orbán Viktor kormányfőnek nemzete jelentős részével: nem ló! Lovasnemzet lévén az emberek zavaró tényezőként szerepelnek a szótárában, főleg, ha nem olyan kezesek, mint a fent említett állatok.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nesztek, nemzeti lószar!
Tisztelt hölgyeim, uraim és kedves lovak! Én annyira nagy ember akartam lenni, igazi finom úr, de nem sikerült. Nekem nem jutott más, mint az idiótákon uralkodni. Semmi kihívás nincs bennetek, kedves rajongóim. Ha a fejetekre szarok, megköszönitek. Ha kiverem a kenyeret a kezetekből, megcsókoljátok a lábamat. Ha a fejetekre gyújtom a házat, megünnepeltek. Ezért úgy döntöttem, hogy ha már csak tahó lehetek, akkor abból a legnagyobb. Legalább. Nekem csak disznótelep átadás jut? Leszarom. Átadom a disznótelepet. A haveromnak. Ha nektek jó így, nekem is jó. Ott dögöljetek halomra a kórház folyosóján, én úgy döntöttem, hogy lovas nemzet vagyok, egy igazi honfoglaló huszár és amúgy is arra költöm a pénzeteket, amire akarom, úgyhogy nem kaptok cétét, se bélvarrógépet, pusztuljatok halomra. Lovat kaptok. Nemzetit. Ha nektek ez megfelel, akkor nekem is. Úgyhogy tisztelt hölgyeim, uraim és kedves lovak, ezennel elbaszok 3 200 millió forintot egy kurva lovardára. Nem, mintha nem utálnám a büdös lovakat, mert utálom. De titeket jobban utállak. Úgyhogy ezennel ünnepélyesen átadom nektek a nemzeti lószart. Örüljetek, sügérek! Úgyhogy tisztelt hölgyeim, uraim és kedves lovak, ezennel elbaszok 3 200 millió forintot egy kurva lovardára. Nem, mintha nem utálnám a büdös lovakat, mert utálom. De titeket jobban utállak. Úgyhogy ezennel ünnepélyesen átadom nektek a nemzeti lószart. Örüljetek, sügérek!
Eladott Ország
A stílus maga az ember!
uploads.disquscdn.com/images/3b21c19a4895215bca977ae277f3574be9e09251dadacedabe3e2a95122b9ce3.jpg?w=600&h=358
Lesznek itt nagy tekeredések, a kötél fog a felcsúti törpeceacescu nyakára tekeredni oszt fütyörészhet a szél a talpa alatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.