A Fidesz reagált az LMP és az MSZP pénteki sajtótájékoztatójára is, itt vannak röviden a kormánypárt válaszai. 

Így reagált a Fidesz az ellenzék pénteki sajtótájékoztatóira

MTI Fotó: Máthé Zoltán

LMP: 

Az LMP politikusa azt mondta, a régi, egykor liberális, aztán polgári Fideszből semmi nem maradt, egy kommunista párt lett.

A Fidesz közleményében azt írta: a reménytelenség gyűlöletet szít, és úgy látszik, hogy Szél Bernadettnek is már csak ez maradt.

"Ahelyett, hogy saját helyzetéért másokat okol, nézze meg, mit csinált a saját pártjából. Az LMP egykor azt ígérte, hogy lehet más a politika, mára pedig csak egy újabb kiábrándító baloldali párttá vált"

- olvasható a nagyobbik kormánypárt reagálásában.

MSZP: 

A szocialisták 2013 óta rendszeresen támadják a rezsicsökkentést, és ha rajtuk múlna, eltörölnék – közölte a Fidesz-frakció szombaton az MTI-vel.

Közleményükben arra reagáltak, hogy Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje, a Párbeszéd társelnöke a nap folyamán sajtótájékoztatón azt közölte: az átlagfogyasztásig 30 százalékkal csökkentenék a gáz, 10-10 százalékkal pedig az áram és a távhő árát, jelképes áron biztosítanák a mindennapi életvitelhez szükséges ivóvizet, vezetékes energiát, a kikapcsolt fogyasztókat ingyenesen kapcsolnák vissza, energiahatékonysági programot indítanának és növelnék a szociális tűzifaprogram támogatását. Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője pedig azt mondta, hogy 2013. január 1-je óta a Fidesz 70 ezer forintot húzott ki a magyar családok zsebéből azzal, hogy drágábban adta a földgázt, mint amennyiért a magyar földgázkereskedő megvásárolta.

A Fidesz-frakció közleménye szerint a szocialisták a kampányban nagyon tudnak ígérgetni, aztán éppen az ellenkezőjét csinálják. Korábban is megígérték, hogy "nem lesz gázáremelés", aztán kormányra kerülve háromszorosára emelték a gáz árát – tették hozzá.

Hangsúlyozták: ha a szocialistákon múlna, eltörölnék a rezsicsökkentést és "megint kiszolgáltatnák a magyar embereket a külföldi energiaszolgáltatóknak".

(MTI)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
A vagdalthúst sem szeretem, de a penészes, narancsos vagdalkozást egyenesen gyűlölöm.
Pláne, ha ráadásul mérgezve jön ki a ,,gyárból".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
A reménytelenség... Valami konkrétabbat. Ja! Az már nem megy. Ennyire futja. De azért övék lesz a kétharmad. Ez a nép ennyit érdemel! Hajrá Magyarország!
A pártunk és kormányunk új jelszaváról: olyan mint a "Deutschland, deutschland über alles!"
Borsodi
Bár Bernadett lenne Orbán helyett.Igaz majd kicsinálják,ha igazat mond a szentekről.Hajrá Jobbik-Lmp!
Yoda69
A fideSS inkabb arra reagoljon hogy hova tette orban sajat laban allo veje az elsikkasztott 40 milliardot.
Desischado
Mi van, tele a gatyótok, rohadt, tolvaj banda?!
Yoda69
@Rumcájsz 2: Az csak amit az Unio visszakovetel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.