Előreláthatólag néhány napon belül újra lesz ellátás a Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház csecsemő- és gyermekosztályán – közölte az intézmény honlapján.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei egészségügyi intézmény pénteken reggel tette közzé honlapján, hogy átmenetileg szünetel a gyermekellátás a kórházban, helyettesítésre az Emberi Erőforrás Minisztériumának országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkára a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházat jelölte ki.

Napokon belül újra lesz ellátás a gyermekosztályon a sátoraljaújhelyi kórház ígérete szerint

Fotó: ujhelykorhaz.hu

A közlemény szerint a kórház szülészeti- nőgyógyászati osztályán az újszülöttek ellátását és felügyeletét az átmeneti időszakban a Sátoraljaújhely városi házi gyermek szakorvosok bevonásával biztosítják. A kórház vezetésének szombati tájékoztatása szerint a gyermekellátás szünetelése csak átmeneti, néhány napig tart, várhatóan a jövő héten az ellátás folytatódik.

(MTI)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Napokon belül lottómilliomos leszek. A jósnő megígérte. :D
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
görbetükör
Napokon belül lottómilliomos leszek. A jósnő megígérte. :D
Lepényleső
Már válogatnak a varázslók életrajzai között?
advocat
Kivel? Újabb "migráncs" jelentkezett, hogy ő elvállalja? Mert fehér ember már külföldön van.
papa.49
Még egy adat hiányzik hány km. a távolság a két intézmény között tudomásom szerint úgy 70-80 km. ebben a hózivataros időben nem éppen megnyugtató !!!
Itthon vagyok.
Napokon belül? Vicc? Nem humoros. Száradjon el mindegyik, aki ezért felelős.
human
Érdekes közjáték a történetben. A lemondott orvos neve: dr. Abdul Gafor Farisra
Lemondásának hírére a kórház patológiai és kórszövettani osztályt vezető főorvosa, Bohus Péter azzal reagált, hogy "Migráncshiszti.". Bohus később nem vett vissza a véleményéből, sőt később megismételte, hogy „itt jön a hiszti és a migráncs”.
propeller.hu/itthon/3336443-felmondott-korhazban-csecsemosztaly-utolso-orvosa-lemigransoztak
human
@Horizont: Nem lehet még tudni miért mente el az orvos, de ahogy a kollégája nyilatkozott róla nem lennék meglepve, ha a fidesz folyamatos migráncsozása miatt állt volna tovább. Kíváncsi leszek, hogy a lakosság megint csak fideszes képviselőket fognak-e választani.
adrenalink
@Horizont: tegnap 23:11-re Bánja a fene, adjon át lovardát, ha ettől kielégül, de ne essünk át a ló másik oldalára! Lassan már a lovaknak nagyobb becsülete lesz, mint egy gyermeknek...
444.hu/2017/12/29/termalvizes-lorehabilitacios-kozpont-epul-kisvardan-22-milliard-forintbol
adrenalink
@Horizont: Ne felejtkezzünk el arről az aprócska tényről sem, hogy Kisvárdának Seszták Miklós az országgyűlési képviselője...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.