Újabb operációt kellett elvégezni a bőnyi rendőrgyilkossággal vádolt Gy. Istvánon – tudta meg a Bors. A férfi Szombathelyen várja, hogy elkezdődjön a tárgyalása.

Miközben a rendőrgyilkossággal vádolt hungarista ügye elfogultság miatt átkerült a Győri Törvényszékről Szombathelyre, Gy. Istvánt ismét megműtötték.

Csúszik a bőnyi rendőrgyilkos tárgyalása, mert újabb operációra volt szükség

Fotó: Krizsán Csaba / MTI

– Védencem urológiai jellegű operáción esett át nemrég, de az egészségi állapota rendben van ahhoz képest, hogy a be­avatkozás börtönkörülmények között történt. Pszichésen is rendben van, rendíthetetlenül hisz az igazában – nyilatkozta a Borsnak dr. Takács Zoltán ügyvéd, aki dr. Deák Andreával együtt védi a vádlottat.

További részletek a Bors cikkében

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
Még mindig nem láttam róla hivatalos jelentést,ki lőtt először!!!
wpym
Vajon mennyi ilyen ontorvenyu mocskos seggfej van meg az orszagban???
levarosbukta
@Pálinkás Pál: Nem mindegy? Rendőrre lőtt, ki kellene tekerni a nyakát nem pedig műtögetni, döglött volna meg ott helyben.
Pálinkás Pál
@levarosbukta: Nos barátom,ha igaz amit a fia állít,és a feleségét megütötték,őt meg hasbalőtték először akkor kéne sajnálni a rendőrt??? vagy te úgy gondolod a fakabátnak mindent szabad??? Esetleg te is suttyó zsernyák vagy??
levarosbukta
@Pálinkás Pál: Nem vagyok! De nem is jönnek hozzám a rendőrök házkutatást tartani tiltott fegyvertartás gyanúja miatt! Stimm? Letojom mit mond a fia meg a felesége!
Pálinkás Pál
@levarosbukta: Nem láttam a hivatalos rendőri vizsgálatot a fegyverhasználatról...a mai világban meg ezek az agynélküli droidok oda mennek házkutatni,ahová a duce küldi őket!!! Talán emlékszelmég a Norvég alap kommandós megszállására,ott is biztos rengetek aknavető volt eldugva!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.