A volt miniszterelnök azzal kampányol, hogy Fizessenek a gazdagok! Ingyen tűzifát, ivóvizet és áramot ígér a kampányában a DK: a pártelnök bejelentette, hogy kormányra kerülésük esetén minden háztartás számára ingyenessé tesznek havi 2 köbméter vizet, 15-20 köbméternyi gázt és 50 kilowattórányi áramot. Hét hónapon át (Botka március 14-én hirdette meg a programot) Gyurcsány konzekvensen azt képviselte, hogy ne fenyegessék a középosztályt. Amígnem novemberben Salgótarjánban meghirdette, hogy "akinek többje van, vállaljon többet", azaz a szociális demagógia felé fordult. Ebből is látszik, hogy Gyurcsánynak adni kell a véleményére, mert az olyan szilárd, mint a kőszikla. Várat lehet építeni rá. Vagy legalábbis politikai karriert.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
@Béla333:a DK nem az LMP, ha nem is győz, legalább ártson! De most mellé nyúlt. A DK sosem vetette el a szociális érzékenységet, a RÁSZORULÓK TÁMOGATÁSÁT. Most, hogy a további hazugságainak elejét vegyem idézek a DK tavaj meghirdetett választási programjából (SoMa cimszó alatt elérhető a neten)

4.1.5. Ingyenes alapszolgáltatásokat mindenkinek
• Alapvető jognak tekintjük, hogy mindenki hozzájusson annyi vízhez, villanyáramhoz
és fűtéshez, amennyi a létfenntartásához elég, és hogy mindenki bekapcsolódhasson
az információs társadalomba. Magyarország jelenlegi közműszolgáltatási modellje
ezt nem biztosítja, sőt a mesterségesen alakított árak miatt a fogyasztók fizetik meg a
fideszes oligarchák extraprofitját. A fenntarthatatlan és hazug rendszert fel kell szá-
molni. A díjképzés rendszerét úgy alakítjuk át, hogy a szolgáltatók a létfenntartáshoz
szükséges víz és áram mennyiségét sávos rendszerben, az első 2 m3
ivóvizet és az első 50 Kwh elektromos áramot ingyenesen biztosítsák.

Ennyit a pálfordulásról! Maga a fideSS érdekében nem vesz tudomást a tényekről, FOLYAMATOSAN HAZUDIK!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Manhattan: Bizony, az van...:o))) Es mindjart vernyomas-emelessel indulo!!..:o))) Hideg van otthon? Itt kezdodik az osz, de ma nagyon meleg van, 19 fok...:o))))
Manhattan
@karma1: Megnéztem, -8 fok van. A későbbiekben jóval hidegebb lesz.
karma1
@Manhattan: Ja'j! Akkor oltozz be jo melegen, nem lenne jo, ha megfaznal... Drukkolok ma minden erommel Marki-Zaynak... Szerintem nyerni fog, de ha nem, akkor biztosan latni fogjuk, hogy mi volt a durva csalas...:o))) (De nyerni fog... Aniko asszony meg mehet Kecskemetre...:o((( )
wagabund
Reménytelen helyzetben azt, és annyit ígér az ember gyereke, amennyit nem szégyell...aztán csak mutogat a nyertesre, hogy ő miatta éheznek, fáznak, és nem keresnek elegendőt az emberek... ő bizony ezt megoldotta volna...csakhát ugye...

(az emeszpé már nem is ígér...és ez a nagyobb baj)

holnap Hódmezővásárhely...a nagy hideg ellenére forró lesz a hangulat?
Manhattan
@karma1Fel voltam öltözve jó vastagon ma is, de szét fagytunk a kampány alatt. Csak 2 órát bírtunk ki. A csípős hideg széllel, kifogott rajtunk. Marki-Zaynak szüksége van drukkra, bizony.
wagabund
Márki-Zay egy esetben nyerhet...ha az emberek(szavazók)nem félnek attól, hogy még a fülkében is látják, hová húzzák a jelet...mert bizony ez a félelem ott munkál köztük...valaki elhintette...

ügyes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.