Nagy segítség fideszes aktivistáknak a fényt kapott kis sillabusz. Megtudhatják belőle, hogy SOROS. Állítólagos fideszes érvelőkártyára történő fényderülésről rántotta le leplet állítólag a Szabad Pécs című állítólagos helyi illetőségű független médiákum. Nagy meglepetés nincsen az egy nyomtatott oldalnyi sillabuszban (sillabuszon? sillabuszutt?): a kormánykommunikáció faék egyszerűségű (itt kérünk elnézést minden faéktől) üzeneteit ismétli el a teljesen hülye aktivisták számára, akik esetleg elfelejtenék, hogy Soros, SOROS. S. O. R. O. S., S. O. R. O. S.!!!

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na ez az igazi szamárvezető

S ebben megvan sokféle értelemben is az értelem

Tudom eredeti értelemben a sorvezetőt nevezték így, de már létezőben is divat volt a sillabusz értelmében is használni. Az emút nyolc év és egy kicsi ezt még meg is erősítette, azzal hogy: ártunk és qurmányunk rendszeresen segíti a csökött értelmű aktivistáit abban, hogy miképp kell megvezetni a szamárnak vélt (na jó nem minden ok nélkül) pógárokat!
A Szabad Pécs nevű portál számol be róla, hogy a párt érvelő-kártyákkal látta el aktivistáit!

(szabadpecs.hu/media/k2/items/cache/bf0a58b987aa7318ac88de52f64c5fa6_XL.jpg)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.