Aggódhat-e Lázár, ha megszorítják a fideszes polgármester-jelöltet? Mit jelentene a Fidesz fölényes győzelme, és mit egy szűk vereség? Elemzés.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Peller Anikó: Errol beszeltem, amikor a tullihegeses hirdetesek, migransozas, golyofeju nemethsziszi megnyilvanulasairol beszeltem... Van egy pont, amikor a biciklitultolas ide vezet... Elengedem a fulem mellett a mindenhonnan ramtoro, engem manipulalni akaro megjegyzeseket,...
nem tibi
@karma1: Ha nyerünk 8.-án megigéred hogy veszel egy ékezetes billentyűzetet ?
karma1
@nem tibi: Bocsika, de NEM! Ez egy laptop, ciszonylag uj, es errefele nem is kapni magyar ekezetest...:o((
De Te kis huncut, igy is erted, amit irok,...:o))))
karma1
@nem tibi: Tudod, van egy fotelom, aminek megdontheto a hata. Ebben uldogelek akkor, amikor a laptop IGAZAN a "lap"-emen (a terdemen-combomon) van, ami rohadt kenyelmes. Na, oda nem fer el meg egy klavi, ...;O))))) (Mert a laptop folott jol ralatok a TV-re, es mellettem van a printer is, mert kozben dolgozom is. Nem eri meg valtogatni a ket klavit, csak ezert nem,...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.