Soha nem süllyedt még Magyarország annyira mélyre a Transparency International korrupciós listáján, mint most; elindult a tárgyalás az EU következő költségvetéséről. Korrupt bűnöző Orbán alatt Magyarország felcsatlakozott Európa legkorruptabb országa Bulgária mellé + Orbánék alatt a magyar egészségügy pedig a legrosszabb lett. Nálunk rosszabb csak Ukrajnában, ami viszont nem Uniós tagország. Óriási szégyen! Orbánéknak takarodó!!! A magyar egészségügy a legutolsók között szerepel az Európai Unióban >>> https://justpaste.it/1gm0e

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbán illiberális államában tombol a bűnözés és a korrupció.
peterkelemen
Orbán illiberális államában tombol a bűnözés és a korrupció.
Sámannus
Ezt már évek óta teljesítve lett, csak csúszik a statisztika. Már első évben elmentünk a falig. Azóta dől a pénz a maffiához. Ezt sehol sem csinálták meg, hogy egy országot ilyen nyíltan hatalmába vett a maffia. A statisztika a törvényessé tett lopásokkal már nem is számol.
Ennek bizonyítéka az állami ellátórendszerek kiherélése a közszolgáltatások ellehetetlenítése.
Nincs minden rendben az alapizével sem.
Jozefina
Ezt a negatív versenyt valószínűleg meg fogják nyerni orbánék!!! A jelek arra mutatnak! Szégyen a magyar népre, hogy ilyen helyzetbe került!!
silber13
Pénzt legfeljebb a halfarok és a hozzá hasonló idegen népek intruderei kapnak a magyar kormánytól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.