Nemcsak az a tétje a közelgő választásnak, hogy meg tudjuk-e őrizni a kormányzás elmúlt nyolc évének eredményeit - mondta Kiskunlacházán pénteken, egy fórumon. A magyar vidék jövője agrárszakmai fórum elnevezésű rendezvényén arról beszélt, hogy a közelgő választás tétje sokkal nagyobb, mint eddig bármikor, mivel Magyarország bástyája lett a visegrádi négyekkel együtt annak a világméretű küzdelemnek, amelynek harctere most Európa lett, és aminek a tétje, hogy "megőrizhetjük-e Európa kulturális, keresztény, nemzeti kultúrákra felépülő jellegét. " Hozzátette, hogy ez tette naggyá a kontinenst, és most az a tét, hogy megőrizhetjük-e Magyarország etnikai, kulturális karakterét. Az Országgyűlés elnöke azt mondta, "nem biztos, hogy ezt a választást megnyerjük", mert a választási lélektan furcsa dolog, és még 2010-ben is maradt 47 százaléknyi választópolgár, akik nem azokra szavaztak, akikről látszott, hogy kihúzzák az országot a kátyúból.

Forrás: magyarhirlap.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Koteles Elvtars!
Milyen eredmenyekrol beszelsz? Semmi hasznosat nem csinaltatok, holott tortenelmi lehetosegetek volt az orszag rendbetetelere. Ehelyett a penzt es hatalmat amit kaptatok a rendszerszitu korrupcio es allami maffia kiepitesere hasznaltatok.

Aprilis 8-an bukti fogtok, es hosszu borton evek varnak ratok. RAD IS!

MEG 51 NAP!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
A bankbeteted megorzesere gondoltal, te tetu? Mert azt most tenyleg kurvara meg kell orizned, hogy legyen mibol kifizetni az ugyvedet... Bar, ha teljes vagyonelkobasban reszesultok - mert mindannyiotoknak az jar, a mukormos felesegeteknek is, - akkor a magyar torvenyek szerint kaphattok kirendelt ugyvedet, aki ingyen ved benneteket. Mert az meg a gyilkosnak is jar. Puff neki, legfeljebb nem tud majd megv edeni benneteket,... De azert kirendelik oket...:o))
Doxi1
Hát bizony. Egyre nehezebb lesz megőrizni az összerabolt milliárdokat.
tudode
Ilyen ALKOTMÁNYOS VÁLSÁG nem volt még ebben az országban, legalábbis a rendszerváltás óta!
.
hvg.hu/itthon/20120307_voros_imre_essze
.
Nevezzük NEVÉN "ezeket" a POLITIKAI AKÁRKIKET! Ezekért keményen meg fognak fizetni!
.
--- Csalással hozták létre Pozsgai közreműködésével a párt alaptörvényüket. 4/5 helyett, átvágva mindenkit mind a kutyagumit a palánkon..
--- Az ellenzéket LESZALÁMIZTÁK karakter-gyilkolással!..
--- A fele ország nélkülözik.
-- Az Ország Házát ZÜLLÉS HÁZÁVÁ TETTÉK olyan mértékben, hogy a NÉPFELSÉG már azt sem tekintheti meg, hogy nem REGGEL, DÉLBEN hazudnak, annyiszor hangzik el a züllés teremben a LOPÁS, mint soha!.
.
--- Megtehetik, mert a fékeket és ellensúlyokat az un. NEMZETI HAZAFIAKNAK játszották át!
.
Az országnak évtizedek kellenek míg kiheveri ezt a szektát!
.
Egy csepp vért nem érdemelnek amiatt, mert VISSZAÉLTEK JOG-ÁSZ-ként az állampolgárok bizalmával, előfordulhat, hogy az a sors vár rájuk, amit O1G megjósolt 1988-ban, amihez képest ez az ILLIBERÁLIS izével ellentétben szinte minden szinten tönkretették stadion erőkkel az országot a stadionerdőikkel, a természetrombolással ISTENT és EMBERT NEM KÍMÉLVE:
.
---- A Soros-ösztöndíjas orbán viktor 1988-ból szól a mai VIKTÁTORHOZ - a CIVIL SZERVEZŐDÉSEKRŐL
www.youtube.com/watch?v=fM0X7ZPd3Yw
.
Tehetségtelen, egoista bagázs vette hatalmába az országot!!
Magasról lerókázzák a NÉPFELSÉGET!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.