Tudjuk, hogy szereti a focit. Tisztában vagyunk a képességeivel is, sőt, valljuk be, még a stadionokat is megszoktuk tőle. A mostani húzása azonban komoly aggodalomra ad okot. Orbán a személyes hobbiját a mutyikon át a közpénzekből vezeti el. Szombaton Orbán Viktor átadta a felújított Nemzeti Lovardát. A kormány 3,2 milliárd forintot áldozott az adófizetők pénzéből azért, hogy megmentse a pusztulástól ezt a „példaértékű polgári kezdeményezést”.“Az elmúlt évek azt bizonyítják, hogy kormány és a lovas világ jó lóra tett, amikor szövetségre lépett egymással” – véli Orbán. Orbán szerint az sem zárható ki, hogy „azért maradtunk végül itt, a Kárpát-medencében, mert a sztyeppék szabadságához szokott lovaink ezen a helyen érezték magukat a legjobban”. A tébolyból szónokló Orbán szerint emlékeznünk kell majd erre a hideg februári napra, amikor a magyar újra lovas nemzetté nyilvánította magát.

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kokopelli
@csipetke: te esztet nem érted! Itt állunk lassan március idusán egy igazi
betyárosch lovarda nélkül!Te még tucc alunni is eszekután? :--(((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@kokopelli: 12:40 Én má'nem értek semmit.A lovakat,és általában az állatokat szeretem,de ez a lovarda?! Ez pont annyira hiányzott nekem legalábbis,mint a mókusnak az erdőtűz..Asszem a Lázár testvérek is jól jártak,de leginkább Pénztáros Lönci pereputtya,akik építették...
quadrocopter
A Nagy Nemzethy Humbuk, lóbőrbe kötve - idióta és hülye birkáknak!
nyanya001
@quadrocopter: Mi vagyunk a lóvá tett ország !
Mert hagytuk !
quadrocopter
@nyanya001: Lézer tanyán viszont világosodik!
RonaGyuri
Szerintem van remény más szlogenre

Jól kvadrál a Magyar Hírlap mai címlapja a történtekkel


(digitalstand.hu/lapszamkep/75429/attekinto/0/16)

Őfenesége mondatát harsogja a lap: „JÓ LÓRA TETTÜNK”!
Ahelyett, hogy ezen poénkodnék – lenne bőven mit -, meg kell jegyezzek egy fontos dolgot. Ha már szlogen/mondás nem ártana elgondolkodni – nem tartom kizárt dolognak, hogy ez történt vásárhelyen – azon, hogy: „biztosan ilyen lovat akartunk?”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.