Még soha nem esett át nemzetbiztonsági átvilágításon Orbán Viktor – számolt be róla a Célpont. Műsorunk Makovecz Imre 2010-es kijelentéséről kérdezte a honatyákat, az azóta elhunyt építész egy lakossági fórumon állította azt, hogy Orbán Viktor zsarolható.„Viktornak azt mondtam, előbb államosíts, utána kérdezd meg, honnan szerezte. De ezt nem meri megcsinálni. Mér' me' mér!? Mert zsarolható ő is. Nem a családjával.”Az azóta elhunyt építésztől már nem lehet megkérdezni mire gondolt. A fideszes politikusok pedig hárítottak. – Zsarolható a miniszterelnök? – Simicska Lajos zsarolható? – Én a miniszterelnököt kérdezem, hogy ön szerint zsarolható? – Simicska Lajos zsarolható? – Orbán Viktor zsarolható? – Jobbik részéről Simicska Lajos zsarolható – válaszolta Budai Gyula országgyűlési képviselő. – Kezit csókolóm… – Egy gyors kérdésem hadd legyen... – De nem érdekel a kérdése, köszönöm – reagált Németh Szilárd Fidesz-alelnök.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
És nem volt egy se köztük, aki pofán csapta (b*szta) volna.
Orbán -illetve ahogy az őt legjobban ismerő Simicska-cimborája minősítette, "Geci"- 2010. óta a klasszikus "itt a piros, hol a piros"-játékot játssza velünk. A bal kezével a bárgyún szemlélődő birkatekintetek előtt kacskaringós hókuszpókuszokat ír a levegőbe, a jobb kezével pedig -ha a közönsége már kellően hipnotizált állapotba révedt- oda teszi a pirosat, ahová éppen akarja.
Ja és bónuszként eközben kilopja a szemlélődők zsebéből a pénztárcát. (S jókat röhög mellé...) A "kacskaringós hókuszpókuszok" alatt jelen esetben "háttérhatalom" és a lúdbőröztetően hangzó "agyelszívás" értendő, más esetben "áskálódó, idegenszívű komcsik" (miközben saját frakciójában ezen állatfajból kétszer annyi van, mint a címzettekében), "gonosz Brüsszel", "migránsok milliói" (akik nyilván égnek a vágytól, hogy Magyarországon letelepedve leljék meg a Nirvánát), avagy éppen "cinikus stadion-, foci- vagy kisvasútgyűlölők". A lehetőségek tárháza végtelen. (Habony megdolgozik azért a rongyos pár milliárdért...)
A "piros" pedig a közvagyon. A mi pénzünk. Amiért látástól-vakolásig gürizünk, amiből eredetileg egészségügyet, meg oktatást reméltünk, no és gyermekeink határainkon belüli boldogulását. Geci mindezt ellopta tőlünk. Ellopta az oktatásunkat, az egészségügyünket (inkluzíve az egészségünket), ellopta gyermekeink jövőjét és -mivel külhoni munkavállalásba kényszeríti őket- ellopta tőlünk a gyermekeinket is. (S ha már egyszer ellopta az azonmód földi javakba, készpénzbe, offshore-paradicsomokba, zsíros svájci bankszámlákba, strómanok széfjeibe, fél Dunántúlokba, Balatonpartokba, turai kastélyokba, egerszalóki szállodákba, ebbe-abba-amabba konvertálható verejtékcseppeinket, azonmód saját lábra is állította belőle a kapafogú Récsölkéjét, a nyálasfejű vejét, hű fegyverhordozóit, talpnyalóit, "rogántónijait", "mészároslőrinceit", "hibbantmatolcsyjait", "poltpétereit", meg mindenkit, aki az ő arany szívéhez elég közel áll...) Minket pedig...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Csizmás Kond: igy is lehet mondani.Ezért kell a "C"!
F_Viktor
@Csizmás Kond: Nem sok fogalmad lehet a dologról, az biztos, hogy a kérdőív feldolgozása nem két perc (C típusú esetén 60 napon belül kell lefolytatni a vizsgálatot), de évente több száz esetben történik hasonló vizsgálat (az összes minisztériumoktól kezdve a KSH-n keresztül az NBH egyes beszállító cégéig), tehát a sorba még nyugodtan bele kellett volna férnie magának a Legfőbb gecinek is!
Csizmás Kond
@F_Viktor: ...szerencsére nincs sok...mármint fogalmam róla.
F_Viktor
@Csizmás Kond: Akkor nem kell belepofáznod abba, amiről fogalmad sincs, mert így nehéz eltitkolnod, hogy analfabéta vagy!
Csizmás Kond
@F_Viktor: gondolom neked sok lehet...ettől vagy mindig ilyen okoska...
...és mond hányszor világítottak át ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.