Budakeszin, választókerületében tartott sajtótájékoztatót Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje. Szerinte a helyi fideszes képviselők a korrupciós gépzete helytartói, és semmi közük nincs ahhoz, hogy egy térség kap-e fejlesztési támogatást, vagy sem.

A korrupciós gépezet helytartóinak nevezte a Fidesz egyéni országgyűlési képviselőit Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje, aki szerint a kormánypártok politikusai nem a helyiek érdekeit képviselik, hanem épp fordítva, a pártjukat képviselik a körzetükben.

Szél Bernadett: a helyi fideszes képviselők a "korrupciós gépezet helytartói"

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Szél Bernadett vasárnap választókörzetében, Budakeszin tartott sajtótájékoztatót, amelyen állításait a helyi fideszes képviselővel példálózva támasztotta alá. Kijelentette: Csenger-Zalán Zsolt négy év alatt egyetlen egyszer szólalt fel a helyiek védelmében, és törvényjavaslatot is csak kétszer kezdeményezett választói érdekében.

Szerinte Csenger-Zalán Zsolt nem tett semmit a térséget hátrányosan érintő útdíj bevezetése ellen, vagy azért, hogy az M0-ás tervezett nyomvonala ne Budakeszi határában fusson, de Budaörsöt sem védte meg a büntetéstől, amelyet azért kapott, mert nem akarta az iskoláit az állam kezére adni.

Szél Bernadett szerint a fideszes jelöltek "változatos zsarolásnak" teszik ki a választókat, például azt mondják, hogy ha nem rájuk szavaznak az emberek, nem jönnek a források. Az LMP miniszterelnök-jelöltje, társelnöke szerint azonban semmi értelme sincs fideszes képviselőre szavazni, a támogatásokról úgysem ők döntenek, hanem a mögöttük álló oligarchák.

Velük szemben az LMP alapnak tekinti a helyi érdekek képviseletét – szögezte le az ellenzéki politikus.

(MTI)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"...a kormánypártok politikusai nem a helyiek érdekeit képviselik, hanem épp fordítva, a pártjukat képviselik a körzetükben."

Ez teljesen így is van.
4 évig a nyomukat nem látni, most meg a lopott pénzekből minden lámpavason ők lógnak! Mármint a képük!
Béla333
Hol lehetett látni azt a sok Fideszes egyéni képviselőt az elmúlt 4 évben? Le sem sz@rták a választóikat.
Csak nyomogatták a gombokat a Parlamentben, de azt is csak úgy, ahogy az előkiabáló bediktálta nekik.
Őszintén szólva ez egy általános iskola alsó tagozatának a színvonala.
Hogy megmondják, hogy a 3 közül mikor melyik gombot kell megnyomni!
Ez volt az össz produkció a Fideszes senkik részéről!
kereső
És ez ,mint már be is igazolódott sok-sok polgármesterre is igaz.Sőt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.