A Fidesz-frakció szóvivője szerint a választás tétje, hogy bevándorláspárti kormány lesz-e, amilyet az ellenzék akar, és végrehajtják a "Soros-tervet", vagy marad a Fidesz, és az garancia arra, hogy a határzár is marad, és Magyarország is magyar ország tud maradni.

Halász János a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában a pénteki brüsszeli európai uniós csúcs kapcsán arról beszélt: az Európai Unió új migrációs javaslatával szemben a magyar javaslat a határvédelmet helyezné az uniós gondolkodás középpontjába, nem a kötelező elosztást.

Halász János: a választás tétje, hogy bevándorlóország leszünk-e, vagy sem

Fotó: wikipedia CC BY-SA 3.0/Thaler Tamás

Úgy fogalmazott: Magyarországon is vannak olyan pártok, amelyek szerint le kell bontani a határzárat, és azt mondják, miért ne lehetne befogadni néhány menekültet, "ami egyébként több tíz- vagy akár százezer a családegyesítéssel együtt" első lépésként, aztán jönnének még többen.

Halász János szerint bizonyos nyugati politikusokat nem az európai értékek tisztelete jellemez, hanem a "Soros-tervet" akarják végrehajtani.

Úgy vélekedett: nyilvánvaló, hogy a migráció bizonyos emberek és csoportok érdeke. "Nem véletlenül dolgozott ki tervet Soros György", őt nem érdekli, hogy bizonyos európai országokat, "a magyar kultúrát tönkreteszi", valamint az sem, hogy "a migráció és a terrorizmus kéz a kézben jár", és mióta a migrációs hullám elérte Európát, több százan haltak meg terrorcselekményekben – fogalmazott.

Halász János rámutatott, a "Soros-szervezetek" kézikönyvet adnak a migránsoknak és "hazudozásra meg a törvények kijátszására" tanítják őket. Arra, hogy a menekültügyi eljárásban mondják azt, pszichés nyomás alatt vannak, vallják azt, hogy homoszexuálisok, transzszexuálisok, mert így könnyebben megkapják a menekültstátuszt.

A "Stop Soros" törvénycsomagot azért tartja szükségesnek a kormány, hogy megteremtődjön ezen szervezetek pénzügyi átláthatósága – hangsúlyozta Halász János, jelezve, szerencsére a visegrádi négyek partnerek ebben és küzdeni fognak azért, hogy ez uniós állásponttá váljék.

(MTI)

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
"Most az egyszer igaz, amit AKLI mond!" Ferenc Császár
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@csipetke: igen, valahogy ez a szitu...
Desischado
A lényeg az janó, hogy megszabadulunk végre tőletek, vagy lophattok tovább! Remélem, április 8-án végre vége lesz a pünkösdi királyságotoknak, különben az országnak vége!
Villon
Na végre! Immár a FIDESZ is elismeri.: Ha kormányváltás lesz, akkor Magyarország olyan pozícióba kerül, ahonnan nem menni fognak az emberek, hanem bevándorlók célországává vállunk.
libellle
@hemami: Nállatok nem akarnak maradni onnet is idejönnek, mármint a magyarok. Egyre többen vannak.
evacica
Jani! neked orvosra van szükséged! Épp ésszel ugyan is ennyi hülyeséget nem lehet összehordani! Ja egy még lehet sok pénzért amit a főnöktől kapsz!
simmering73
"Az Orbán-kormány egyértelműen az EU elhagyására készül, az orosz és a török példa lebeg szeme előtt, vallási alapokon nyugvó fasiszta diktatúra, hadurak által irányított körzetek, feudális viszonyrendszer, szabadságjogok teljes felszámolása, propaganda és elnyomás. Lehet selypegni, hogy ez még nem diktatúra, meg hogy Európa majd nem engedi, meg ilyesmit nem lehet csinálni a XXI. században, de a válasz mindössze annyi: de az, megengedi és igen, lehet."
https://nepszava.us/para-kovacs-imre-kampany/...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél