Hiába gyűltek össze hamar a Fidesz-jelöltnek szóló aláírások, nem bírnak leállni a gyűjtéssel.

A Fidesz-KDNP szerint a választási ajánlásgyűjtés alatt szerzett tapasztalataik alapján a magyar emberek megértették: az áprilisi parlamenti voksolás tétje a nemzeti kormány megerősítése, vagy egy olyan "gyenge, zsarolható kormány" megalakulása, amely hagyja, hogy Magyarországból "bevándorlóországot" csináljanak.

Nem bír leállni a Fidesz az ajánlások gyűjtésével, "minden magyar emberrel" szeretnének beszélni

Fotó: wikipedia CC BY-SA 4.0/Elekes Andor

Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő az MTI-nek vasárnap elmondta, a Fidesz-KDNP egyedüliként tudott 48 óra alatt annyi ajánlást gyűjteni, hogy mind a 106 választókerületben egyéni képviselőjelöltet tud állítani.

Hangsúlyozta, a választók rendkívüli és példátlan bizalma erőt ad nekik a további küzdelmekhez.

Nem állunk meg, a jelöltjeink és az önkénteseink most is az utcán vannak, mindenhova bekopogtatunk és minden magyar emberrel szeretnénk beszélni

- mondta a kormánypárti politikus.

Hollik István szólt arról is, hogy erősödik a nemzetközi nyomás a kormányra.

A Soros-birodalom, illetve brüsszeli politikusok szinte naponta fenyegetik Magyarországot, ráadásul az ENSZ migránscsomagja is elkészült, Brüsszelben pedig elkészítették a legújabb migránskvóta képletét, és az alapján 10 ezer embert szeretnének Magyarországra betelepíteni

- fogalmazott.

A politikus kijelentette, a magyar emberek látják, hogy Magyarország megvédésében egyedül arra a Fidesz-KDNP-re lehet számítani, amelynek Magyarország az első.

(MTI)

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
és most a derék pityi-Patyi a büdös-bogár miért KUSSOL???
Nem kellene jog-értelmeznie??? Mikor azt kellet értelmezni, hogy a visszalépésnek milyen hatásai vannak, nagyon elengedte a fantáziáját. Ennél valamivel kevesebb jogászkodással felléphetne a leadás utáni aláírás-gyűjtés kapcsán! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
@Eladott Ország: Lesz mit kitépnie. :D
Nessy
Hát, aki hozzám csöngetett be vasárnap, ha szerencséje van megússza az enterovírusomat, ha nem akkor lesz pár kellemes napja.
Nagyon örültem neki, amikor végre aludtam volna egy kicsit, ráhasaltak a csengőre. Ennek következtében, csak annyit mondtam: Nem. A többit már csak gondoltam.
Eladott Ország
@sokanvagyunk: Bízunk benne és még falba is verheti.
kukac50
Már nem ajánlás gyűjtést csinálnak hanem adatokat gyűjtenek,szerintem törvényellenesen!
Shikari
Ez egy választási fogás a népszerűség növelésére! Biztosan bejön és a Fidesz tuti nyerő! Bízom a kétharmadban, hogy befogják végre a gyűlölködők nagy pofáját! Legyen már következménye a libsi rágalmazásnak!
Borsodi
@kukac50: Polgármesterek kérésére történik.A legtöbbet gyüjtő Polg.mesteri dicséretben részesült.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél