Hiába gyűltek össze hamar a Fidesz-jelöltnek szóló aláírások, nem bírnak leállni a gyűjtéssel.

A Fidesz-KDNP szerint a választási ajánlásgyűjtés alatt szerzett tapasztalataik alapján a magyar emberek megértették: az áprilisi parlamenti voksolás tétje a nemzeti kormány megerősítése, vagy egy olyan "gyenge, zsarolható kormány" megalakulása, amely hagyja, hogy Magyarországból "bevándorlóországot" csináljanak.

Nem bír leállni a Fidesz az ajánlások gyűjtésével, "minden magyar emberrel" szeretnének beszélni

Fotó: wikipedia CC BY-SA 4.0/Elekes Andor

Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő az MTI-nek vasárnap elmondta, a Fidesz-KDNP egyedüliként tudott 48 óra alatt annyi ajánlást gyűjteni, hogy mind a 106 választókerületben egyéni képviselőjelöltet tud állítani.

Hangsúlyozta, a választók rendkívüli és példátlan bizalma erőt ad nekik a további küzdelmekhez.

Nem állunk meg, a jelöltjeink és az önkénteseink most is az utcán vannak, mindenhova bekopogtatunk és minden magyar emberrel szeretnénk beszélni

- mondta a kormánypárti politikus.

Hollik István szólt arról is, hogy erősödik a nemzetközi nyomás a kormányra.

A Soros-birodalom, illetve brüsszeli politikusok szinte naponta fenyegetik Magyarországot, ráadásul az ENSZ migránscsomagja is elkészült, Brüsszelben pedig elkészítették a legújabb migránskvóta képletét, és az alapján 10 ezer embert szeretnének Magyarországra betelepíteni

- fogalmazott.

A politikus kijelentette, a magyar emberek látják, hogy Magyarország megvédésében egyedül arra a Fidesz-KDNP-re lehet számítani, amelynek Magyarország az első.

(MTI)

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
és most a derék pityi-Patyi a büdös-bogár miért KUSSOL???
Nem kellene jog-értelmeznie??? Mikor azt kellet értelmezni, hogy a visszalépésnek milyen hatásai vannak, nagyon elengedte a fantáziáját. Ennél valamivel kevesebb jogászkodással felléphetne a leadás utáni aláírás-gyűjtés kapcsán! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
és most a derék pityi-Patyi a büdös-bogár miért KUSSOL???
Nem kellene jog-értelmeznie??? Mikor azt kellet értelmezni, hogy a visszalépésnek milyen hatásai vannak, nagyon elengedte a fantáziáját. Ennél valamivel kevesebb jogászkodással felléphetne a leadás utáni aláírás-gyűjtés kapcsán! =))
Pálinkás Pál
Hollik majom,persze hogy hamar "összegyűjtöttétek"...csak ki kellett menni a listátokon nyilvántartott agyhalottakhoz!!!
Equus
ez a felcsúti cgány mesteri módon fordította szembe a országát, miközben teletömte a zsebét a haverjainak és a családjának is. Le a kalappal... és a fejjel is.
Klubtag
Az OVH (OrbánVédelmiHaramiák) gyülevész hada fenyegető családlátogatásokat helyez kilátásba annak érdekében, hogy számukra megfelelő irányba tereljék a választók döntéseit. Ez a pánik a legnyilvánvalóbb bizonyíték arra, hogy bőven van mitől rettegniük. Nem is az ellenzőiktől kell igazán tartaniuk, azok ugyanis 28 éve tudják kivel van dolguk. Azonban nincs veszélyesebb a kiábrándult - korábban vakhitű - támogatóknál, mert ha van egy csöpp sütnivalójuk és elgondolkodnak hát rájönnek, hogy mire használták, mibe rángatták bele őket az "emútnyocévben" IS!!! És ez a felismerés bizony veszélyes lehet a gazemberségek tömkelegét elkövetőkre nézve.

""Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba."
Ez a kérdés, válasszatok (helyesen): 2018. április 8-án.
Egyébként - mostantól - pedig ezeknek az OVH-s pribékelnek nem ajánlom, hogy öt méternél közelebb merészkedjenek hozzám vagy a családom tagjaihoz az agymosási kísérletükkel.
Eladott Ország
A keresztény ifjúság zászlóshajójának Hollik Pityunak és társainak ajánlom. Útikalauz börtönbe vonulóknak.
zugugyved.blog.hu/2006/08/07/uzikalauz_bortonbe_vonuloknak
justhpeter
Javaslom, hogy Dr. Kotásszal beszéljenek.
cikicakk55
Na hozzám aztán hiába csenget.Nekem nincs kutyám,de a szomszédunknak van 3 és bár mikor át tudom őket engedni hozzánk. Tiszta véletlen lenne,ha csak egy FideSSes is ide merne jönni,hogy a kutyák tiszta véletlen itt vannak.
Hódmezővásárhelyen,már délután 2.kor 50%-os volt a részvételi arány. Mindenki délután megy,mert a család nő tagjai,délelőtt főznek. Így este 7-ig még van esélyünk.Mi 3-an már leadtuk a szavazatunkat.Remélem retteghettek Fideszesek.Ilyen forgalom vasárnap még egy szavazásnál sem volt,mint ma.
Clavigo
Elképzeltem,,,hogy ez a teliszart zokni,, becsenget hozzám...,,vagy valami fideszes cigány,,,,,Vazzze...fejelném lefelé az ilyen mocskos szutykokat,,,,,,mint a vakond,,a kutgyűrüt..Fölsőcsutkán,,,
quadrocopter
Ami a szükséges darabszámon túli, az megy a Kubatov-listába!
Mert "bizalom plusz ellenőrzés" mondotta Felix Edmundovics Dzerzinskíj elvtárs, a Cseka megalapítója!
tudode
73 év után születőben van az un. SOROS STOP = "SS" terv!
.
Ez a MEGÉLHETÉSI POLITIKUS nem vett részt azon az ülésen, amikor Fodor Gábor, aki NEM HAZUDTOLTA MEG MAGÁT, ott hagyta ezt a PÉNZ-, és HATALOMÉHES szektát!
.
---- Fodor Gábor: Soros György támogatása nélkül Fidesz sem lenne
.
www.youtube.com/watch?list=UU5rgA3R_V3qOWpmIshAu3iw&time_continue=36&v=ll7wR3gUVkI
.
És akik ÚGY VÁLTOZNAK, mint a szél, mindenkin, mindenen áttaposva, csak a saját-, és a hozzácsapódottak érdeket KISZOLGÁLVA, a NÉPFELSÉG helyett, mint KÖZSZOLGA:
.
Közzététel: 2015. okt. 2.
----- liberális
www.youtube.com/watch?v=crRGp7aL3Ow.
.
Ha ez nem elég, a tisztánlátás céljából TUDHATNÁK KINEK a hálójában akadtak meg:
.
---- CÉLPONT - Miért nem kapott Soros-ösztöndíjat? Interjú Fodor Gáborral a CEU ügyről.
www.youtube.com/watch?v=e7Su6MmapX8&t=1294s
.
Mit tanulnak EZEKTŐL A GYEREKEIK, ha képesek ebben a HAZUGSÁGSHOW-ban részt venni egy 87 éves, tiszteletreméltó magyar emberrel kapcsolatban.
.
Szégyellje magát MINDAZ, aki részt vesz a szinte minden szinten a HATALOM, ÉS PÉNÉHES csuti bohózatában, KARAKTERGYILKOLÁSÁBAN!
volvós
Pistike !! Merem remélni, hogy csak azokhoz a FIÚKHOZ csengettél be,
akiknél van ov(r)ális szoba, mert NŐKNÉL furcsán érezted volna magad... :-)
Macskaszem
Várom őket egy vödör vízzel. Mihelyt kiejtik a szájukon, hogy fidesz, úgy nyakon öntöm, meg se állnak hazáig.
rohács1926
Ez már nem a késői Kádár korszak kommunikációja. Visszaemlékezve általános iskolai alsó tagozatos tankönyveimre ez már a Rákosi korszak DEMAGÓGIÁJA. Csak akkor az ”imprilisták”, a burzsoázia, meg a finánctőke támadta Mo-ot. Most meg Brüsszel, meg a migráncsok.
Ahogy mondani szokták az öregkor, meg a gyermekkor „összeér”.
A POLITIKAI KÖRNYEZETEMET ILLETŐEN EZ BIZTOS ÍGY VAN.
namihami
"minden magyar emberrel" szeretnének beszélni--mondta Kolnemlikpityu.
-És hogy ki a magyar, azt természetesen mi döntjük el.""-és ezt is a Pityu mondta...
Desischado
Akkor az ásót kikészítem, nehogy már ne fogadjam őket úgy, ahogy megérdemlik! Nagyon be lehetnek sz@rva, hála az égnek!
Villon
Úgy szeretném, hogy a kedves bölcs vezető hozzám is eljöjjön beszélgetni!!!
laja70
@rohács1926: Erről egy régi dalszöveg jutott eszembe: "...mert a divat az nem halad, csak visszaváltozik".
Valahogy a politika is ezt követi. Újat nem tudnak kitalálni, a régit vonják be az új környezetbe.
Eladott Ország
pestibulvar.hu/2017/07/20/jo-a-serod-hollik/
Forró vizet a kopaszra! Utánajártunk a KDNP-s képviselő hajbeültetésének – felbőszítő dolgokra leltünk. MI SEM LÁTUNK SEMMIFÉLE ELLENTMONDÁST ABBAN, HOGY EGY MILLIÓS NAGYSÁGRENDŰ HAJBEÜLTETÉSI MŰTÉTEN ESETT ÁT HOLLIK ISTVÁN, MIKÖZBEN A VAGYONBEVALLÁSA SZERINT, SZEGÉNY, PURITÁN ÉLETET ÉL.
“Az ár változó, hiszen a beültetni kívánt haj mennyiségétől is függ, és csak olyan emberen végezhető el, akinek még van saját haja. Ami biztos, hogy akár egymillió forintot is kóstálhat egy újraélesztett hajkorona.”
Nessy
Hát, aki hozzám csöngetett be vasárnap, ha szerencséje van megússza az enterovírusomat, ha nem akkor lesz pár kellemes napja.
Nagyon örültem neki, amikor végre aludtam volna egy kicsit, ráhasaltak a csengőre. Ennek következtében, csak annyit mondtam: Nem. A többit már csak gondoltam.
Eladott Ország
@sokanvagyunk: Bízunk benne és még falba is verheti.
kukac50
Már nem ajánlás gyűjtést csinálnak hanem adatokat gyűjtenek,szerintem törvényellenesen!
Borsodi
@kukac50: Polgármesterek kérésére történik.A legtöbbet gyüjtő Polg.mesteri dicséretben részesült.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.