Hétfőtől újra fogad betegeket a Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház csecsemő- és gyermekosztálya – tájékoztatta az MTI-t Kovács Lajos, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei intézmény megbízott főigazgatója.

Hétfőtől ismét fogad gyerekeket a sátoraljaújhelyi kórház

Forrás: ujhelyikorhaz.hu

Elmondása szerint az ellátást eddig egy főállású és öt közreműködő orvos végezte, múlt hét szerdán azonban a főállású orvos bejelentette, hogy családi okok miatt bizonytalan ideig nem tudja vállalni a munkát

A megbízott főigazgató közölte: "hirtelen nem tudták átszervezni a feladatokat", így pénteken átmenetileg bezárták az osztályt, a helyettesítésre pedig az Emberi Erőforrások Minisztériumának országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkára a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházat jelölte ki Miskolcon.

Kovács Lajos elmondta, hogy "a helyzet a hétvégére rendeződött", így hétfőtől változatlan személyi feltételekkel folytatódik a gyermekek ellátása az intézményben.

(MTI)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
,,Tessék mondani ez biztos,, ???
Péntektől hétfőig csináltak egy új főorvost, vagy csak kineveztek valakit annak ???
yazo64
@papa.49: Nem... majd hétfőn elmondják hogy Brüsszel, Gyurcsány, emúttttnyóóócév, migráns miatt továbbra is szünetel az ellátás... ja, meg Soros sem marad ki a felsorolásból...
namihami
A portásbácsival vagy a takarítónénivel gyorsan elvégeztettek egy OKJ-s tanfolyamot.
Hasonlóan a kisgazdák képzéséhez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.