Kiugró részvétel volt, Márki-Zay Péternek sikerült a mozgósítás jobban. Az összellenzéki jelölt nyert a Fidesz fellegvárában, Lázár János városában.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

134 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@division: 22:37 Ez feltételezés, a fidesznél meg már láthattuk. Mindig is a fidesz volt a bosszúálló, sosem a közérdek vezérelte.
Az egyházakat miért is tartanánk el mi adófizetők? Miért ők kapják a súlyos milliárdokat, százmilliós ingatlanokat?
Emlékszer orbán ,,térdre csuhások" kijelentésére? orbánnak is csak most van szüksége az egyházakra.
Olyan vak vagy baszki, hogy az már fáj.
division
@Aki Én: Akkor vegyél be valami erős fájdalomcsillapítót, baszki. Legalább igazságosan legyenek elosztva a pénzek majd ha netalán Karácsony nyerne, mert szerencsére ez a tetű Gyurcsány nem fog.
Eriksson
@bencemacska: Köszi az infót, jól megnéztem magamnak a pacákokat. :)))
Elnézésedet kérem a kései válaszért, de egy vírusírtót futtattam a laptopomon, s ez bizony elég sok időbe tellett. Közben elővettem a tabletem, amely random, mintha csak megrendeltem volna a következő műsort dobta be: www.emresanli.com/video/?id=eHljFmv76ec

Rátérve Tóth Csaba fészes megjelenítésére: Karácsony részéről ez milyen semmitmondó kortesbeszéd? A hozzászólások számát tekintve sem volt valami nagy durranás. :)))
bencemacska
@Eriksson: ma, 17:01
Intézi a helyi MSZP Tóth Csaba megválasztását, sőt a DK is támogatja a megegyezés értelmében.
2014-ig itt Papcsák volt az atyaisten /egyéni ogy képviselő + polgármester/ A legyőzéséhez tényleg Tóth Csaba kellett!!! (Karácsony a másik körzetben indult, le is győzte őt a fideszes!/
Polgármesterként is nehéz helyzete van Karácsonynak :a testület fele fideszes, másik fele meg MSZP-s. Ha összefognak ellene - ami gyakran megtörténik - akkor megbénul, és Tóth vagy kisegíti, vagy nem!
Aki Én
@division: Ereszd már el ezt a Gyurcsányt...
Igazságos elosztásról beszélsz Mészárosok és Tiborczok országában? Na gyere le a szerről gyorsan.
A mindennap Karácsony már eleve jobban hangzik, mint a mindennap lopás :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.