A szavazatok 84%-os feldolgozottsága mellett, jelen állás szerint a választáson a szavazásra jogosultak több, mint 62%-a részt vett. Az eredmények pedig érdemben nem változtak: Dr. Márki-Zay Péter változatlanul vezet, eddig a szavazatok 57,4%-át szerezte meg.

Szinte biztos: az ellenzék legyőzte a Fideszt Hódmezővásárhelyen

Hegedűs Zoltán kissé visszacsúszva 41,73%-kal áll a második helyen. Dr. Hernádi Gyula 159 vokssal a szavazatok nem egész 1%-át kapta.

Márki-Zay Péter, a teljes ellenzék által támogatott független jelölt ezzel szinte biztos, hogy megnyerte az időközi polgármester-választást Hódmezővásárhelyen. Az MSZP, a Jobbik, a DK és az LMP által együttesen támogatott jelölt minden előzetes jóslást, elemzést, kutatást megcáfolva simán legyőzte a kormánypárti alpolgármestert a Fidesz egyik fellegvárának tartott városban.

Élőben Márki-Zay Péter választási központja is látható volt:

90 százalékos feldolgozottságánl már kimondhatjuk, Márki-Zay Péter a polgármester. Élő közvetítésünkben az eredmények.

És a 444.hu élő közvetítése.

(valasztas.hu / index.hu)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
Nem vagyok se vásárhelyi, se politikus, de köszönöm, hogy ennyien részt vettek, és megmutatták, hogy az árral szemben is lehet úszni, csak elegen kell hozzá lenni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A Lázár klánnak kezd lemenni a napja ,,jegenyefák nem nőnek az égig,, !!!
cikicakk55
Sikerült!!! Győztünk ! Márki- Zay Péter,független 57,5% Hegedűs Zoltán Fidesz 46,9 % 94% feldolgozottság
cikicakk55
@papa.49: Papa49 Nyertünk! Éreztem,mert ekkora mozgás még sosem volt a városban,mint most
papa.49
@cikicakk55: Gratulálok a város lakóinak, mert értelmes ember módjára döntöttek a saját sorsukról, és azt kívánom érjen véget a lézeres által képviselt ,,uram,bátyám,, világ örökre ott is !!!
volvós
Lézerjani !!...kevés vagy a Hódmezővásárhelyi EMBEREKNEK !!
Ez egy előzetes szopás április 8-ra , lehet a fidesznek csomagolni ,
és a milliárdokat visszarakni az államkasszába !
( A vicc : Kohn bácsi kóser boltjában a segéd : - Kohn bácsi hiányzik
a kasszából 100 dollár, mit tegyek ?? - Tedd vissza fiam !... )
Hellcat
Legyőzhetőek...csak el kell menni szavazni!!!
peterkelemen
Igen az internet fontos, azért nyomja a szemét Orbán a fizetett trolljait, de ennyit ért azaz semmit. Hiába hazudoznak az emberek többsége nem hülye! Teljes összefogás!!! MINDENKI menjen el április 8-án is és porrá zúzzuk Orbánékat!!!
Madácsi Pali
Grarulálok! Ezzel az eredménnyel az ország az ország nyert nem csak Hódmezővásárhely! Itt a recept. Tisztességes választáson lehet később versenyezni, de ha most nem fognak össze a demekráciáért, akkor sokáig nem lessz nálunk arányos, demokratikus választás.
peterkelemen
@Hellcat: Igen, el kell menni szavazni MINDENKINEK, de ugyanakkor nagyon, de nagyon legyetek résen április 8-án az ország minden településén, mert a fideSS csal. Videózzatok, fotózzatok és azonnal jelentsétek vagy avatkozzatok közbe ha lehet!
cs.n.
Nem vagyok se vásárhelyi, se politikus, de köszönöm, hogy ennyien részt vettek, és megmutatták, hogy az árral szemben is lehet úszni, csak elegen kell hozzá lenni.
peterkelemen
Gyakorlatilag úgy megverte a fideSSt, mint Tyson az ellenfelét. K.O.
parasutyo
azt én is megnézném amikor a vezérkar a szőnyeg szélén beszámol a fűhrernek a hogyan-miértről...
cikicakk55
Mindenkinek köszönöm a Vásárhelyi emberek nevében is. Az összefogás és a bizonytalanok kirángatása a fotelekből. Az a több mint 12.000 ember nyerte meg,akiknek jó nagy része eddig belekövült a foteljukba. Sokat kell őket győzködni,csak ez az ellenzék dolga lenne,nem a népé. Na de magad uram,ha szolgád nincs. A számok,főleg a nagy számok ellen tehetetlen a Fidesz. Pár 100 szavazatot mé ellopnak,de nem 4000 db- ot. Azért mi is résen voltunk,mert mindenkinek a lelkére kötöttük,hogy saját tollat vigyenek. Ezektől minden kitelik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.