A NER eddigi legnagyobb veresége: a függetlenként induló Márki-Zay Péter váratlan, elképesztő győzelmet aratott Lázár János városában, Hódmezővásárhelyen.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Már épp illő volt,hogy valaki az orrukra koppintson...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@Borsodi: 22:23-ra Nehogy úgy járjunk, mint a labdarúgó EB-vel! Volt némi siker, a fél ország az utcán ünnepelt, aztán megint jöttek a nagy vereségek...
Manhattan
@adrenalink: Ne rontsd már el a kedvünket! A sok szar után végre örömhír.
csipetke
@quadrocopter: 23:29 Réges régen volt egy műsor a Szeszélyes évszakok,amiben Antal Imre "szavalt" Glázser Bozsónak tulajdonított (nem gyerek) versikéket.Pl.
"Lent születtem Tiszalökön,
amikor apám megpillantott,
azt mondta:-Ezt visszalököm"
Na jó,a Te versed szebb...:)
Borsodi
@adrenalink: Ez inkább erőt kell hogy adjon azok is láthatják,akik azt hajtogatják állandóan,minek menjek szavazni?úgyis a fidesz nyer.Itt a példa rá lehet követni,és megfogadni Orbán szavát.Nem vagyunk még elegen,reméljük leszünk és le váltjuk.
Megmutatjuk milyen ha a birkák farkassá válnak! Tegnap láthatták,hiába fenyegették,zsarolták a választókat tudták kire kell szavazni.Ezek az emberek már biztos nem fognak 8.án egy fenyegetőző diktátorra szavazni.
szaboria1
Így járt a fidesz a mocskolódása sem jött be. Az emberek úgy néz ki már nem csak az M1 híreit nézik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.