A tartalékaiból és a következő olimpiára készül Bulgáriában, ahol olcsóbb az élet.

Csak ez van a fejemben, mindent megteszek érte. Jó az idő, 14-15 fok van, nyugodtan vízre lehet szállni. Ha pedig szél van, a konditeremben, szárazon készülök.

Janics Natasa a tönk szélére került

Natasa jelenleg tartalékaiból él, ugyanis az anyagi helyeztén is meglátszik, hogy a legutóbbi olimpián nem hozta a kitűzött eredményeket.

A kajakozó szerint Bulgáriában kevesebbe kerül az élet, mint itthon. Főznek rájuk, van mosó- és szárítógépe, jól elvannak ott hárman.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Illyés Tibor

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ittott
örülök neki. nem szép dolog, de nagyon megosztó, és önző személyiség. elismerem az eredményeit, de azt is tudom, hogy mekkora kárt okozott versenyzőtársai lelkében. ilyen egy MŰMAGYAR.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szettevette
Nem kellene erőltetnie már a sportot. Szerintem leáldozott a csillaga! Örüljön a családjának. Van akinek az sem adatik meg.
Szeparepa2
Ezt a "hírt" egyébként, úgy 5-6 éve, kábé évente letolja a valamelyik médium... amióta az a bizonyos balhé volt, hogy milyen zászló alatt is versenyez tovább, meg edző, meg satöbbi... Most akkor az van hogy mindig tönkremegy aztán mindig jön valaki, mondjuk pl Kapa és "kivakarja a geciből"... akkor picit jobb lesz, de egy év múlva újra beüt a szar... vagy esetleg, minden évben még picit tönkrébb megy és akkor jön rá milyen jó is volt még tavaly ilyenkor, pedig már akkor is rinyált... vagy valami más a gond...? Egyet tudok tanácsolni, be kell látni hogy a test, főleg ilyen extrém teljesítménysportokban, előbb-utóbb, de legkésőbb 45-ig bekrahhol, akárhogy erőlködik valaki... még bele is lehet dögleni ugyebár a túlhajtásba... tudni kell abbahagyni, tudni kell hogyan és mikor kell, és arra már jó előre rá kell készülni. Gyerek ide vagy oda, tiszteletreméltó sportteljesítmények és éremeső ide vagy oda (amit soha nem felejtünk el, mindig büszke lesz rád a magyar nép!), másba kell fogni és arra fordítani 100%-ban minden energiát, egy ilyen profi, zseniális tehetség, pontosan tudja, hogy kell küzdeni, elszántan építkezni és eredményt elérni, és ez nem csak a sportra igaz. Sokan pl ilyen karrier után sztáredzők lesznek ugyebár. Feladni soha nem szabad, az élet úgyis legyűr előbb-utóbb, legkésőbb aggkorban. Addig még sok mindent lehet csinálni és sikerre vinni. Egyben biztos lehetsz Natikám, akár nálunk itthon (mert ez az ország mindig az otthonod, ha néha nem is úgy érzed) akár bárhol a világon, bármikor, míg élsz, és míg magyar él, bármilyen szarban vagy vagy leszel; tudd, hogy mindig mindenütt lesz neked egy zug, egy ágy, egy meleg étel egy fedél, egy segítő kéz, téged soha nem fogunk az út szélén hagyni! Na nem ez a fasszopó csicska hazaáruló náci elmebeteg diktátor, mert az mindenkit otthagy a mély szarban, ha az nem nyal be neki melegcsontig, nem az ő szarfaszú szánalmas, agyhalott csicskamagyarjai, hanem MI MAGYAROK, azok akikre VALÓBAN IGAZ EZ a megfogalmazás...
Sámannus
Most is többet dolgozik, mint a magyar fociakadémiák együtt. Csak nézzétek meg mit összelapátolt csak magyar színekben. A focisták ha nem kapnak ki már egekbe magasztalják őket. és ma is élvonalban van 36 évesen.
Kb olyan ez mint ha Lipcsei felállna a lelátón és a pályán lemosná az ellenfeleket. de hol vagyunk ettől.
A sprintereknek számolniuk kell vele.
wagabund
nem kellene ennyire erőltetni az olimpiát(sem), ez a hajó már elment. ha ilyen szar körülmények készül, akkor az eredmény csakis kudarc.

inkább mosogatás közben-(ha van mit)-emlékezzen miket is mondott, és kikbe rúgott.
justhpeter
Aki sajnálja az olimpiai sikerek utáni járadékot, az csinálja utána. A lehetőség adva van mindenki számára.
Istvántóth
A háromszoros olimpiai bajnok a tönk szélén van ?
Akkor mi hol vagyunk ?
A tönk alatt valahol .:-((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél