Márki-Zay Péter győzelme után hozzászólt a minisTudom, hogy Péter erős fenntartásokkal beszél a baloldalról. De nincs ezzel semmi baj. Ma nem az a kérdés, hogy bal- vagy jobboldali demokraták vezetik a városokat, az országot. Egy kérdés van: lesz-e újra Köztársaság, jogállam, demokrácia, európai polgári világ? És ma jobban hisszük, mint korábban: Igen, normális európai ország leszünk. Mert többen vagyunk, akinek elege van Orbán világából. A folyamatos haborúkból, az állandó lázas állapotból, az értelmes beszéd hiányából. Élni akarunk. Egyszerűen csak élni és nem háborúzni. Persze, hogy a demokraták között vannak viták. Ez a természetes. De a vita nem háború. Márky-Zay győzelme azt mutatja,hogy több dolog köti össze a demokratákat az Orbán elleni harcban, mint ami elválasztja őket. Így lehet majd győzni áprilisban is. Harc van. Alku nélkül.zterelnök bejegyzéséhez.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Aha,... Na ezzel a sertessel Gyurcsany visszaadta 2 szoban az osszes megalaztatast, amit neki, a felesegenek, Tatrainak, Csaszynak, Czegledynek kell vegigcsinalnia, mert a csuti duce ugy akarja...
Hajra osszefogas, mukodjon a vasarhelyi pelda!...:o)))

Mi van halfarok, 2 napja eltuntel, shikari, ruhes szinten... Csak neha uti fel a fejet veroce, division a "savanyu a szolo" effektussal...:o)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.