Gyurcsány Ferenc Márki-Zay győzelme után Orbán Viktor Facebook oldalára azt írta:

Na ugye…Hódmezővásárhely.:)))

Gyurcsány trollkodott egy kiadósat Orbán Facebook-oldalán

Korábban – a saját oldalán – ezt írta:

"Márky-Zay győzelme azt mutatja,hogy több dolog köti össze a demokratákat az Orbán elleni harcban, mint ami elválasztja őket. Így lehet majd győzni áprilisban is. Harc van. Alku nélkül."

(24.hu)

Cikk- és címlapkép. Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
JAJMÁR
Ahhoz hàtra kellene lėpni, ahogy Hódmezővàsàrhelyen.. Ezt vajon megėrtettėk az ellenzėki pàrtok? Na meg a Gyurcsàny?

Botka ūzenetėt nsgyon fontosnak tartom... ott s lėnyeg!
Béla333
@C_3PO: 08.16
Gyurcsány és a DK-s fanatikusai nem bírják ki, hogy ne nyomják magukat az előtérbe.
C_3PO
@Béla333: Persze, nagy pofára esés lesz neki(k), ha majd kihagyják őket a végén!
Manhattan
Meg nem erősített hírek szerint Graz-ban megágyaztak a VIP szobában ! :D
quadrocopter
Locsoljátok fel Orbánt, az sem baj, ha ráfagy!
Láss csodát, érdekes módon az ellenzéknek nem kerültek milliárdokba a kampányok H.m.vásárhelyen!
Jozefina
A DK is részese az egy ellenzéki jelölt kampánynak!!! Tudomásom szerint sehol nem állítanak jelöltet ott, ahol ellenzéki jelölt van!!! Csak így lehet Hódmezővásárhelyhez hasonló eredményt elérni. De ehhez kell az LMP és a Mommentum is, akik egyenlőre a fidesz szekerét tolják azzal, hogy külön jelöltet indítanak!!!
Borsodi
A kormányt csak a jobbik képes le váltani,ha össze vissza szavazunk marad a fidesz! Akiutálja a Jobbikot marad az LMP DK akik bejuthatnak a Jobbik mellett.De ne felejtsük a Fidesz is bejut.Ha kis pártokra voksolunk a fideszt támogatjuk.
szaboria1
@Jozefina: Ezt nem érti itt meg a Béla sem.
evacica
Gratulálunk Hódmezővásárhely! A bátor kiállásotokért, gerincességetekért, hogy nem adtátok becsületeket egy tál lencséért el! Példát mutattatok az országnak, köszönet érte!!!
moareka
@Manhattan: Még ott is VIP?...Persze futja a pénzünkből...
patyuka
@Borsodi: "A kormányt csak a jobbik képes le váltani..."

Minek?
Minthogy a változásokra áhító többségi demokráciát akar, a jobbik nem valódi alternatívája a regnálóknak, hiszen korifeusaik cáfolhatatlanul az ő köpönyegükből bújtak elő, azaz harcostársként kezdték!

Ám mivel az agresszív hajlamukat sokkal kevésbé palástolták, a radikálisabb hívek átpártoltak hozzájuk, azaz konkurenssé válva beindult kettejük között a hatalmi harc.
Most ugyan szépelegnek, cukiskodnak - leginkább a Vona-vonal - meg még a demokráciáról is handabandáznak, de hiába, mert mindig akad egy-egy közülük, aki "elszólja" magát, kimutatja a foga fehérét, igazolva: kutyából nem lesz szalonna!

Az antidemokratikus allűrökből most is van bőven, minek kellene azt megspékelni még militaristább, még rasszistább sőt már-már anarchista elemekkel is?
Axióma: demokráciát antidemokratikus konglomerátumokkal megreparálni abszurditás!

De csupán a választási matematika rideg tényeit nézve is fantazmagória a fenti állítás, mert közel sincs akkora támogatottságuk, hogy egyedül győzni tudjanak.
Elkötelezett demokraták pedig már csak elvből sem szövetkeznek velük, szavaznak rájuk!
Az a választó pedig, akit az ébredező demokratikus hajlamai mostanság döbbentettek rá, hogy a regnálókra szavazni rossz döntés volt, nem voksol majd a Jobbikra, illetve nem a Jobbikra voksol majd.
A politikai gusztusuktól vezérelt híveiknek viszont - szinte kivétel nélkül - "csak a Fidesz" kínál(hat) alternatívát, azaz a két párt a szavazókért leginkább egymással konkurál...

Tehát: a józanul gondolkodók azokra a demokratikus pártokra szavaznak majd, amelyek/akik együttműködnek: a koordinált jelöltállítással technikailag lehetővé teszik, megalapozzák azt, hogy mind több egyéni körzet legyen megnyerhető, aminek nyomán az adekvát pártlisták is szépen profitálnak majd, és április 8. is a győzelem napja lesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.