A 37 éves férfi pár perc várakozás után türelmetlenkedni kezdett, videót készített a kórház egyik dolgozójáról, majd megütötte a biztonsági őrt.

Az ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt állította bíróság elé egy férfit, aki január 25-én részegen megütötte egy XIII. kerületi kórház sürgősségi osztály biztonsági őrét – közölték hétfőn.

A 37 éves férfi nevelt fiát kísérte el orvoshoz. Azt nem közölték, pontosan melyik XIII. kerületi kórházban történt az eset.

Megütötte a biztonsági őrt egy férfi az egyik budapesti sürgősségin

A kép csak illusztráció! Fotó: Pixabay

Néhány perc várakozás után a férfi odalépett a betegfelvételi pulthoz, ahol arról érdeklődött, hogy a gyermeke miért nem került még sorra, majd sürgetni kezdte az orvosi ellátását. Mikor a kórház dolgozója türelemre intette, a férfi a mobiltelefonjával videofelvételt kezdett készíteni róla.

Ekkor odalépett hozzá a kórház biztonsági őre, és kérte, hogy hagyja abba, amit csinál, de a férfi nem engedelmeskedett. Ezután dulakodni kezdett vele, levette a felső ruházatát, és megütötte az őrt az arcán.

A férfit végül a biztonsági őr, és két mentőápoló fogta le, egy vizsgálóba vitték, ahol nyugtatót kapott.

Az ügyészség a férfit gyorsított eljárásban, a gyanúsításától számított 30 napon belül bíróság elé állította. Bűnösnek mondták ki, 8 hónap börtönbüntetésre ítélték, amelynek végrehajtását a bíróság 2 év próbaidőre felfüggesztette. Az ítélet jogerős.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
Némelyik biztonsági őr meg is érdemli ha pofán vágják!Talán ez pont azok közé tartozott,nem hiszem,hogy sárgalábu volt az elkövető mert azokhoz hozzá se szólnak se őreink se rendőreink,inkább elfordulnak .Őrzünk és védjük magunkat,állásunkat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.