Automata telefonhívásokkal próbálnak Juhász Péter ellen hangolni a gyermekelhelyezési ügyére hivatkozva – tudta meg a hvg.hu. Az Együtt elnöke szerint ez egy újabb karaktergyilkossági kísérlet ellene, de a hódmezővásárhelyi Fidesz-kudarcból is látszik, hogy ezek nem működnek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Juhásznak nem volt otthon egy vak komondora?
Kérdezem, a bősz "anyukákat", hogy amikor a családon belüli erőszak ellen pártunk és kormányunk nem tesz semmit, akkor nem háborodnak fel? Ott voltak egyetlen tüntetésen is, vagy csak névtelenül uszítanak?
Jelzem ez utóbbi kényelmesebb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Apatszerek
@human: Remélem kielégítő a tudatmódosítás köre.

Pár nappal ezelőtt fogtak el a rendőrök egy húszéves budapesti férfit, aki rendszeresen árult kábítószert iskolás fiataloknak a fővárosban.
A vádlottat éppen hazaérkezéskor sikerült elcsípniük a nyomozóknak.
CsipkeRózsa
@Apatszerek: Persze, mert az iskolás gyerekek is ismerik Juhász Pétert. Hol hirdeti Juhász a szereket?
Ne a sok évvel ezelőtti tüntetésre hivatkozz, a gyerekek akkor még nem is éltek.

Szerintem láthattunk azóta több videót, ahol a fideszes politikusokat a porok szívása közben mutatták, sőt még Deutsch Tamásról is híreszteltek sok mindent.
human
@Apatszerek: Ezt eddig is tudtam, de pont a lényeget nem írtad le. Hogy lettek drogosok gyerekek vagy diákok Juhász Péter által? Mikor volt köze Juhász Péternek szintetikus drogokhoz?
Apatszerek
@human: Mintha nem tudnád, hogy a gyereke előtt is drogozott.
Apatszerek
@human: 2018. febr. 10. - A három gyerekes édesanyának Juhász zavaros életéből, félvilági kapcsolataiból, a család máról-holnapra élő, folytonos anyagi bizonytalansággal járó életéből lett elege. Az asszony elmenekült a három gyerekkel, máshol keresett biztosabb érzelmi és anyagi támaszt magának. Pánikszerűen.
Apatszerek
@human: BOZÓTJu­hász Péter be­csap min­den­kit: Ezért me­ne­kül­he­tett el három gyer­me­ké­nek édes­anyja!
A hi­per­ak­tív, túl­moz­gás­ban leg­fel­jebb Gyur­csány­hoz ha­son­lít­ható ken­der­ma­gos Ju­hász meg­pró­bált po­li­ti­kai előnyt ko­vá­csolni a csa­ládi drá­má­ból!




Sajátos magyarázkodásba bonyolódott, becsődölt magánéletéből is megpróbál politikai hasznot húzni a közismerten hiperaktív Juhász. A Facebookon maga jelentette be, hogy három közös gyerekükkel együtt váratlanul elhagyta,egyes vélemények szerint pánikszerűen elmenekült tőle élettársa, gyermekeinek édesanyja.
Mit őrölt fel a politika?
EZT OLVASTAD MÁR?
A szigorú magánügy nyilvánosságra hozatalát azzal indokolta, hogy nem szeretne lebukni, nem szeretné, ha "bokrokban kutakodó" bulvárlapok lepleznék le a családi drámát. Amiszerinte azért következett be, mert a politika" felőrölte" a kapcsolatukat.
A megbízható értesülése szerint az igazság azonban egészen más!
"A három közös gyerek édesanyjának Juhász zavaros életéből, félvilági kapcsolataiból, de mindenekelőtt a család máról-holnapra élő, folytonos anyagi bizonytalansággal járó életéből lett feltehetőleg végképp elege. Lényegében elmenekült a három gyerekkel, máshol keresett biztosabb érzelmi és anyagi támaszt magának. Úgy tudni, pánikszerűen hátra kívánta hagyni mindazt, amit a férje összességében jelent."
Juhász hamar rájött, hogy mindez így nagyon kellemetlen lehet számára, a"hős, igazmondó, háromgyerekes családapa" mítosza végképp összeomolhat, ezért ravasz megoldáshoz folyamodott.
Juhász gyakran használta politikai célokra gyönyörű gyermekeit...Juhász kapkod és dupla öngólt lő...
Eközben a címlapon.A Facebookra kirakott posztban lényegében a mindent felőrlő politikát, mondhatni politikai ellenfeleit vádolta meg becsődölt magánélete, élettársa és gyermekei pánikszerű lelépése miatt, vagyis megpróbált előre menekülni, a kínos helyzetből is politikai előnyt kovácsolva.
"Csakhogy nyomban figyelmeztették, hogy ezzel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.