Orbán Viktor a vasárnapi hódmeszővásárhelyi időközi választások kapcsán hosszú idő után először nyilatkozott egy olyan lapnak, ami nem a kormányközeli médiához tartozik.

A hvg.hu-nak sikerült feltenni néhány kérdést a kormányfőnek a polgármesterválasztással kapcsolatban. 

A miniszterelnök – gratulálva és sok sikert kívánva az új polgármesternek – levonta a tanulságokat és elmondta, hogy ha nyerni akarnak az áprilisi választásokon, akkor a közösségüknek kétszer-háromszor annyi erőt kell mozgósítanunk, mint az ellenfeleinknek. 

Aztán hozzátette: 

az én számomra a választás tétje nem változott: egyetlen dologról szól, hogy bevándorlóországgá alakulunk-e a választás eredményeképpen vagy nem. Ha a mi közösségünk marad kormányon, akkor Magyarország nem lesz bevándorlóország, ha az ellenzék kerül hatalomra, Magyarország bevándorlóország lesz. Azt szeretném. hogy az emberek ezt a kérdést kellő súllyal és komolysággal fontolják meg. De a lényeg, hogy háromszor annyit kell dolgoznunk, mint most

A teljes videót itt nézheti meg:

113 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Kedves Jó Miniszterelnököm! (Egyenlőre.) Tessen már mutatni egy mindenre elszánt migráncsot aki itt akar letelepedni. Jó, az OPNI már zárva. De ennyire elkeseredettet nem fog találni. Vagy mutasson be egyet. Mert szeretnék egy ilyen agyilag sérültet látni. Mert már a magyarok is - akik tehetik - elhúztak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Rockxy: Nem, te összeeskūvėselmėletekben hiszel
Ėn meg gondolkodom :)
qxy
Ha meg te maracc akkor kitekerem a nyakad. Mert szereted a Magyarokat ugye? Minden tiszteletem a kinti vagy Erdélyi Magyaroké. de ez a mód, ahogy szavazatokat kell venni a tényleges Magyar emberek pénzén, Falhoz kellene csapni ezt az abortusz maradékot mint a taknyot.
csipetke
Vajon van olyan idióta migráncs kerek e világon,aki olyan országba akar letelepedni,ahonnan többszázezer ember elmenekült?De Orbán csak nyomja rendületlenül,mint gyerekkorom felhúzós csirkéje,ami egy fél percig ugrált,miután valaki tekert rajta egyet.Lehet,hogy Orbánt is felhúzza valaki reggelente?De cserélhetnék benne a lemezt,hogy ne ugyanazt az idióta rizsát nyomja,hanem valami hihetőt..
vitriol
@csipetke: ez a félnótás már semmi újat nem tud mondani saját kút fejéből, habonyék által megírt baromságokat is nehezen tudja felolvasni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.