Orbán Viktor a vasárnapi hódmeszővásárhelyi időközi választások kapcsán hosszú idő után először nyilatkozott egy olyan lapnak, ami nem a kormányközeli médiához tartozik.

A hvg.hu-nak sikerült feltenni néhány kérdést a kormányfőnek a polgármesterválasztással kapcsolatban. 

A miniszterelnök – gratulálva és sok sikert kívánva az új polgármesternek – levonta a tanulságokat és elmondta, hogy ha nyerni akarnak az áprilisi választásokon, akkor a közösségüknek kétszer-háromszor annyi erőt kell mozgósítanunk, mint az ellenfeleinknek. 

Aztán hozzátette: 

az én számomra a választás tétje nem változott: egyetlen dologról szól, hogy bevándorlóországgá alakulunk-e a választás eredményeképpen vagy nem. Ha a mi közösségünk marad kormányon, akkor Magyarország nem lesz bevándorlóország, ha az ellenzék kerül hatalomra, Magyarország bevándorlóország lesz. Azt szeretném. hogy az emberek ezt a kérdést kellő súllyal és komolysággal fontolják meg. De a lényeg, hogy háromszor annyit kell dolgoznunk, mint most

A teljes videót itt nézheti meg:

113 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Kedves Jó Miniszterelnököm! (Egyenlőre.) Tessen már mutatni egy mindenre elszánt migráncsot aki itt akar letelepedni. Jó, az OPNI már zárva. De ennyire elkeseredettet nem fog találni. Vagy mutasson be egyet. Mert szeretnék egy ilyen agyilag sérültet látni. Mert már a magyarok is - akik tehetik - elhúztak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
advocat
Kedves Jó Miniszterelnököm! (Egyenlőre.) Tessen már mutatni egy mindenre elszánt migráncsot aki itt akar letelepedni. Jó, az OPNI már zárva. De ennyire elkeseredettet nem fog találni. Vagy mutasson be egyet. Mert szeretnék egy ilyen agyilag sérültet látni. Mert már a magyarok is - akik tehetik - elhúztak.
RonaGyuri
attól, hogy téged elzavarnak, még azért nem lesz annyira vonzó, hogy bárki is idevágyakozzon. S kell hozzá nem is kevés idő, még eltakarítják a romokat! =))
quadrocopter
@Shikari: Hm.vásárhelyen sem rajtatok múlott, csicskuci!

A Gecinek más már nem maradt, mint a hamis hazug mese!
Nessy
Az 1300 befogadott "poltergeist" sem található sehol. A kötvényesek is majd csak akkor kerülnek elő, amikor visszakapják kamatostól a kötvényük árát. Az 1000 kopt keresztény is eltünt, sőt, nem is láttuk.
Fene tudja, engem jobban érdekel, hova lesznek a mi értelmes fiataljaink, ebből a tejjel - mézzel folyó Kánaánból? Valami új lemez nincs a keze ügyében miniszterelnök úr? Esetleg egészségügy, oktatás, szociális helyzet, tisztességes közbeszerzések, kevesebb uniós pénz lenyúlása? Van ám még érdekes téma!
Nessy
Apropó! olvastam több párt programját is, de sem bevándorlásról, sem kerítés bontásról nincs sehol egy árva vak hang se. Ön mást olvasott?
Kutyuska
A kerti törpe inkább amiatt aggódna, hogy több százezer életerős, munkaképes, értelmes fiatal KIVÁNDOROLT az országból. Az rohadtul nem zavarja.
Mutasson már egy olyan bevándorlót, aki ebben az ótvar országban akar letelepedni, de csak azokon kívül, akiket pénzért Orbánék engedtek be.
Yoda69
Hazudj csak geci! Var a vezetoszar.

Meg 50 Nap!
nevemnick
Igen, lesznek akik hamarosan ,,bevándorolnak"...
Aki Én
Ez egy aljas és alaptalan feltételezés. Aki ide beengedett tízezrével idegeneket, az pont a nemzeti beteg.
Vejedet kihallgatták már?
RonaGyuri
@Nessy: neki nem kell olvasni - nem is nagyon szokott, legfeljebb felolvasni =)) -, magától is tud mindent, sőt JOBBAN TUD! =))
csipetke
...és ha a migráncsok megindulnak,majd Orbán eléjük, áll,megijednek a kis dagadt törpétől,és nem jönnek be?Ha a migráns jön,nem fogja megállítani semmi.A kerítés sem,sajnos..
Eladott Ország
Még a magyarok is elmenekülnek innen te szarházi!
Tavryni őrnagy
Ficsûrt elvakitotta nap azért ilyen sàpadtarcû plus le van lassûlva a felvételen.
Rockxy
"ha az ellenzék kerül hatalomra, Magyarország bevándorlóország lesz"
Ha meg nem, akkor egy másik verzió valósul meg, ha hagyjuk.
De az se jó nekünk.
Egyelőre nincs kiút, mert akik tehetnének valamit, azok el vannak foglalva a politizálással.
Ráadásul az hiszik, hogy értik és tudják.
Azt hiszik, hogy van választásuk, de nincs.
You have no choise!
youtu.be/WtQ-jdDwvns
Qqberci
Te fox bevándorolni a Csillag Bútorgyárba, te mocsok!...
Peller Anikó
@csipetke: ebben nagyon, nagyon tévedsz. Nagyon tévedsz.

Ha nincs kerítés betódulnak ami a csövön kifér (befér).

Kerítéssel meg nem indulnak meg mert csak néhány százat kell agyonklóni.

Légyszíves ne keverd az orbánt a határvédelemmel.
Kutyuska
@Nessy: Nem olvasta sehol, csak a hangok mondják a fejében.
rohács1926
Végtelenül primitív, és végtelenül ócska duma. Rajtatok kívül ki engedné be (letelepedési kötvényekkel) a bevándorlók tízezreit.
Lehet, hogy mégsem olyan jók a folyamatos felmérések eredményei? Lehet, hogy mégsem olyan buta az átlagmagyar?
RonaGyuri
@Rockxy: sajnos ezek a (pont)határok már az ország vezetésében is a béka feneke alatt vannak! =))
Nessy
@Kutyuska: Azok sem itt vannak! Azok az Unióba akartak jönni, nem kis hazánkba! Ennyire nem volta agyalágyultak! Kettős haszonnal járt az akciójuk.. Kamatostól kapják vissza a pénzüket, és kényelmesen be sétáltak az Unióba.
Kutyuska
@Nessy: Igen, így van. Ezzel nem dicsekszik ez a szerencsétlen beteg ember.
Borsodi
Jó duma,aki ezt elhisz az elmebeteg! Talán ha az ellenzék nyer mentek a börtönbe,meg szűnik a lopás fosztogatás kilakoltatás.Csak jobb lehet!
www.youtube.com/watch?v=jMjrPF1C1KQ
dodóka
@Nessy: ma 15,16-ra Ne urazd már ezt a téboldás gecit légyszives ...
Nessy
@dodóka: Igenis! Kérek engedélyt meghunyászkodni! :-))
A képet nézve, régen azért valami hangulatjavító gyógyszert csak adtunk a betegnek. Bár az agymacskáiktól nem igazán szabadultak meg, de jobb lett a kedvük, és nem kötöttek bele a többiekbe.
dodóka
@Nessy: Megkapod az engedélyt. Bekaphatod...
quadrocopter
Mesélj Gecike, hl van az 1000 kopt körösztény, meg az 1300 kituggyakicsodák, hol van a 20.000 kötvényes bevásárolt létszám?

Szóval ki csinál migránsországot Hunniából? Skizofrénke, te kis hazudós kócsag'!
Nessy
@dodóka: Ezt a goromba felszólítást mivel érdemeltem ki? Tudtommal nem sértettelek meg. Ha igen, akkor szólj, mielőtt goromba leszel.
görbetükör
Nincs nagyon más a tarsolyában. Nem baj, hogy hazugság, de jó sokat és sok helyen kell mantrázni, hogy minél többen elhiggyék.
peterkelemen
Mondja ezt a legaljasabb migránsbetelepítő Orbán Viktor.
peterkelemen
Az Orbán-kormány tömény hazugságai a migránsokról. Szerte Európában tevékenykednek olyan szervezetek, amelyek támogatják és szervezik a bevándorlást. (Válasz: Európában már réges-régóta vannak menekülteket segítő szervezetek és egyházak is kivéve az Orbán vezette Magyarországot, ahol még az egyházak is menekültellenesek.) Magyarországra ez különösen igaz, többek között azért, mert bevándorlási frontország vagyunk. (Válasz: Hazugság. Nem vagyunk frontország. Csak az idén az Európába irányuló menekültek száma 60 százalékkal csökkent. A magyar-szerb határon már alig vannak menekültek.) Nem csak hazánk, hanem Európa határait is védjük. (Válasz: Hazugság. Egy 175 km-es kerítés eleve nem védheti meg Európát semmitől és senkitől sem. Ráadásul Európa határa nem Magyarországon van. Ezt illene tudnia egy kormánynak. Valamint Európa sem kérte meg Orbánt, hogy védje meg Európa határait.)

Ezen szervezetek tevékenysége gyengíti Magyarország biztonságát (Válasz: Nem gyengítik Magyarország biztonságát. Orbán gyengíti Magyarország biztonságát, aki titokban befogadott 1300 migránst + 20 000 külföldit telepített az Unióba az adócsaló Rogán-Habony offshore cégeken keresztül + több, mint 1 millió határon túlit szabadított az anyaországbeliek nyakára, akik között szekusok és bűnözők is vannak + tétlenül nézi, hogy ukránok tömegével jönnek át Magyarországra hamispapírokkal, akik magyar nyugdíjakat kapnak és Orbán szavazótáborát gyarapítják). A kormány ezért - a nemzeti konzultáció eredményeivel összhangban - elkészítette a Stop Soros törvényjavaslatot (Válasz: a nemzeti konzultáció semmilyen felhatalmazást sem adhatna a magyar kormánynak ugyanis az sikertelenül záródott.)
cikicakk55
Nagyon remélem,hogy áprilisra a maradék bizonytalan és lusta is észre veszi,hogy a töketlen ellenzék semmit nem fog segíteni. Bizony az egyetlen megoldás,hogy a népnek kell megoldani és meg is tudja oldani,csak el kell magyarázni nekik,hogy van esély,sőt csak így van esély,vér és erőszak nélkül. A számok ellen Orbán sem tud mit tenni. Lásd : Hódmezővásárhely! Itt is a Fidesz fanok jóformán pár száz kivételével megmaradtak,viszont felébred csipkerózsikás orbán meséitől elaludt bizonytalan,és azért sem szavazó,így a stabil 8700 Fidesz szavazó ellen megjelent a több mint 12.000 eddig bizonytalan,vagy éppen csak kényelmes ember. El kell menni mindenkihez.Itt is ezt csinálták és nem az ellenzék,hanem a nép Márki- Zay minden héten 2x tartott lakossági fórumot,ahová egyre többen és többen mentek el.Futótűzként terjedt a városban.Akik ott voltak,azok aztán elmentek az általuk ismert biztos nem és bizonytalan szavazókhoz és elmagyarázták nekik,hogy a gyerekeik,unokáik életéről van szó.Nincs migráns veszély,hisz innen mindenki csak menekülne.Soros terv sincs. A legnagyobb ellenség akitől viszont rettegni kell,az pont Orbán és a holdudvar. Nálunk szerencsére megértették az emberek és olyan létszámmal mentek el,hogy ennyi ember még egy választáson sem volt.Eddig max.12.13.000 ember szavazott,most meg majd 22.000 ember.Nem mindegy ám.Itt ráadásul összefogott az ellenzék.Itt is van DK, MSZP, LMP, Együtt,Jobbik, Momentum, de egyik sem indított jelöltet,mert nem akarták szétdarabolni a várost és a szavazatokat. Ha nem fognak össze,nem is nyert volna a Független jelölt,hisz 2 hónapja nőtt ki a földből még Hegedűst már 20 éve legalább ismerjük.Kár érte,hogy Fideszes,mert jó ember lenne,csak rossz pártot választott.
Cicamama55
Nocsak-nocsak! Eltűnt a cinikus mosoly miniszterelnökünk arcáról...
Pálinkás Pál
Nem nem viktor...ha az ellenzék kerül hatalomra,akkor te a haverjaiddal együtt sittre kerülsz,vagy emigrálsz haverodhoz szibériába!!!Mert azt ugye nem képzeled hogy Putyin-cár megtűr maga mellett egy bukott diktátort?!
Pálinkás Pál
Kicsit hamis a mosolya...azt hiszem ez egy jólirányzott mélyütés a disznajának!!! Csak így tovább!!!
Yeromos
A FIDESZ kormány programja 2018-ra "ha az ellenzék kerül hatalomra, Magyarország bevándorlóország lesz"
Zeta
Igen , ha az ellenzék kerül hatalomra az eddig beengedett betelepedőkről kiderül, hogy nagyobb veszélyt jelentenek az országra, mint az az 1280 betelepítendő migráns, akik biztos nem maradnak itt, miután senki nem veszett meg nyomorba jönni. Jöhetnek kivizsgálások, amik titeket elzár.
Nessy
@Yeromos: No fene! Már az ellenzék is letelepedési kötvényt akar kibocsájtani magas kamatra? Esetleg nő az ukrán nyugdíjasok száma?
kokopelli
@csipetke: (15:36)
...átugorják őt a migrik,és nevetve tovább mennek?! ;-)
Béla333
Ha az ellenzék kerül hatalomra, mehetnek a Fideszes mocskok a börtönbe!
Ez a választások igazi tétje!
evacica
Állítólag Orbán okos ember,amit én ugyan nem hiszek, ezt valamikor 89 elkezdték terjeszteni róla páran és már ő maga is elhiszi! Orbán nem okos,csak nagyon ravasz és gátlástalan! Okos ember nem fél a nála okosabbnál, elviseli a kritikát és nem vész össze egész Európával! Arról nem is beszélve, hogy ennyi hülyeséget amit összehord ez sem az okosságát igazolja. A baj csak az, hogy van egy csomó eszét nem használó ember aki ezt a sok marhaságot meg is eszi! Remélem hogy csak megjön a magyarok jobbik esze és elzavarják ezt a velejéig romlott kormányt és felelősségre is vonják őket!!!
simmering73
Hegyek között, völgyek között zakatol a vonat. Utazhat a kedves vezető két jeggyel Grazba. Egyiket magának veszi, a másikat meg a hátizsákjának. Amiből kikandikál Annyitisér János.
kokopelli
@Béla333: ..de kénes eső fog esni,a madarak döglötten hullanak le a földre,
a Hármashatárhegy lávát fog okádni és a Duna egy bazli nagy halászlé lesz,
de azután bemennek az ápolók hozzá,és minden újra rendben lesz,mert oda-
adják neki a Maciját és elalszik,pedig nem is kis Balázs! ;-)
babp1982
Ez a fityma program? Az ország jövőjéről egy szó nem esik csak a migráncs? Felcsúti geci az emberek már immunisak a migráncsokra valami jövőbe mutatót kéne már ugatni! Ja az nincs akkor dögölj meg minnél előbb annál jobb!
papa.49
Csutigeci mit riogatod a népet mást nem tudsz???
Köcsög nem jött be Hódmezőn se nem fog bejönni, mert az embereknek lassan kinyílik a szeme a hazugságaidra, a lopásaidra, és mész a LECSÓBA !!!
Lepényleső
Még mindig jobb,mintha maradna kizsákmányolva,folyamatosan lopva?
Jozefina
@Borsodi: Ez nagyon jó!!! Teljes mértékben leleplezi orbán hazugságait!!!
nezelodo
Min. Elnök úr, ezek a szerencsétlen szocik annyit még lasszóval sem tudnak összefogni, mint amennyivel elhitettétek, hogy milyen jól jár ha a toncsinál befizet, és kilóra bevásároltattátok velük ide magukat...
vadsanca
Na mi van? Kezd törni a bili füle? Csak nehogy visszaragadjon!
mariaberta
Ettől az egy nyeréstől ennyire beszartatok, akkor minden rendben jöhet a többi. Mert mint mondotta volt egy "genie", és ezt most mi mondjuk."A HAZA NEM LEHET ELLENZÉKBEN"
moareka
Úgy van, reméljük, visszajönnek akik kimentek a megélhetésért, ti pedig elmentek a jó büdös frászba, persze a böri után...
Lackó50
Levonták a tanulságot. Hogy ezt megelőzzék, már elindították az ellenlépést. Azt a kis eszükkel már felérték, hogy ha itt egy kicsit is összefognak az emberek, akkor nekik már esélyük sincs. Mi lehet a következő lépés? Szét darabolták már a pártokat. Most keményen mozgósítani kell a beépített parazitákat, akik eddig is mindent megtettek azért, hogy a pártokból sok kicsit csináljanak. Most ezeknek a szemeteknek az lesz a feladatuk, hogy mindent tegyenek meg azért, hogy ne eggyezzenek ki egymással még egy hétre se, mert akkor bukják a választást . Minden pártba ott vannak a beépített embereik. Hiába mennek el sokan szavazni, ha sikerül nekik mindenütt 15-20 pártot állítani, akkor ők lesznek a nyerők. Ez az "OSZD MEG ÉS URALKODJ!" elve alapján működik. Ők pedig ezt a politikát folytatják, mióta a hatalomra kerültek. EZ A MIGRÁNSOS HANGULATKELTÉS IS CSAK ERRE JÓ, HOGY GYŰLÖLETET SZÍTSANAK ÉS AZ EMBEREKET EGYMÁS ELLEN USZÍTSÁK. Annak idejénHitler és Göbbels is hasonló politikát folytatott. Ezért hozták létre a koncentrációs táborokat. Itt még ilyen nincs, de már mindenki ellenség, aki nem őket pártolja. Ha a választásoknál lesznek független jelöltek, akkor azokra kell szavazni. Őket nem köti a pártfegyelem. Szerintem ezek a hülye pártok akkor se fognak kiegyezni, ha az életük múlik rajta. Pedig csak ez mentheti meg őket az összeomlástól Nem csodálkoznék, ha kiderülne pár emberről, hogy beépített pártkatonaként keményen azon lobbizna, hogy megakadályozza az összefogást.
.
quadrocopter
Nem kell a mese, Geci, az a kérdés, hogy tovább lopni - vagy nem lopni, sitt, vagy saját lábon állás!
A többit a a gyapjasoknak add be!
csipetke
@Peller Anikó: 15:42 Én azért annyira nem bízom a kerítésben.Amilyen gyorsan felhúzták,attól gyorsabban szét lehet kapni,sajnos.Inkább abban bízom,hogyha ide is eszi a fene a migránsokat,innen gyorsan továbbállnak.
human
Ha ti maradtok hatalmon akkor meg kivándorló ország maradunk. Nálunk az üzemben már lassan több a szerb és az ukrán dolgozó, mint a magyar. És van pár néger diák is.
Desischado
Ennyi a "program"? Wawtlwg a szociális háló, az oktatás, egészségüggyel nem kellene foglalkozni? Igaz, neked egy szavadat sem lehet elhinni, csak hazudni tudsz, te csuti féreg. Nagy pofon volt Hódmezővásárhely? Remélem, április 8-án meg jön a pofonok királya: a bukás!
Yoda69
@Desischado: Ne varj toluk programot, sose volt
orbanek csak annak a 2 millio birkanak beszelnek akik rajuk szavaznak.
Viszont a masik 6,5 millio most ontudatara ebredt. A hodmezoi gyozelem visszaadta a gyozelem remenyet.
Aprilis 8-an eltakaritjuk ezt a fereg kormanyt!

MEG 41 NAP!
Peller Anikó
@Yoda69: már hogy a fenébe ne lenne programlyuk. Először a Bős Nagymarosi építkezés leállítása. Aztán a Gyurcsány patásítása, a hatalomrakerülésüket követően volt a rezsicsökkentés (nekik), az eü átszervezése (nekünk, am leépítése), a jogrendszer megreformálása (nekünk), a törvényeket be kell tartani (nekünk), a nyugdíjrendszer átszervezése (= a komcsik által felhalmozott nyuggertartalék ellopása), a fejlődő pályára álló sportolás (am eltolás, millió stadiom építése), a határon túli magyarok felemelése (am román szavazatok vásárlása közpénzen), a Nemzeti Bank átszervezése (am aranytartalék ellopása, devizatartalék ellopása) stb stb.

Röviden összefoglalva a program lyuk: folytatjuk a lopást amíg ez a birka nép azt hagyja és ellopunk mindent ami mozdítható meg ami nem és felemeljük a cigányságot (csúton).
creativehun
Viktor,Viktor! Ne hazudj már megint! A választásnak egy igazán komoly,valós tétje van a számotokra! Lophattok tovább gond nélkül vagy nem! Valójában leszarjátok Ti az összes többi demagóg,poluista szlogent...mert az összes hazugságotok,idétlen arccal,pökhendi felsőbbrendűségbe vetett megingathatatlan hittel felböfögött bugyutaságotok...azt az egy célt szolgálja! Minél tovább hatalomban maradni és minél tovább - államilag legalizáltan ,zsebszerződések és megbundázott, uniós pénzekre alapozott közbeszerzések révén ,minél többet lopni! Ez ingott most meg...ezt veszélyeztetik...és ettől rettegtek Ti valójában!
quadrocopter
Az mikor jön Geci, hogy a sárgalázat, az ebolát és a tbc-t is az ellenzék terjeszti?
Elfogyott a mese puskapor, gyenge vagy már, mint a zergefing!
terlasz
Mi a fenének jönne ide a migráns, amikor a nép szájából is kilopjátok az utolsó falatokat?!
Vándorlás lesz, de kifelé.
magyarbakancs
Ha meg maga marad miniszterelnök úr akkor szét lesz lopva az ország még jobban.
És a fiataljaink meg elmennek innen.
szaboria1
Az beszél akinek sz ősei is bevándorló.
Fradigege
Agyrém! Suttyomban pedig teljesítette a brüsszeli kvótát. Nagy lehet a gond, mert besztk, hogy nem ők nyertek most Hódmezővásárhelyen és interjú ment a HVG-nek. Szánalmas a zsírtörpe.
nyanya001
@Desischado: Nem egészen, 2014-be megmondta a puhos, hogy " folytatjuk "
csak azt nem tette hozzá, hogy a lopást, a korrupciót, a csalást, a hazugság cunamit !
nyanya001
@Horizont: Ráncos lett mint a napon száradt kutyaszar na nem az ország állapota miatt,
hanem azon töri a mocskos fejét, mit lehet még lenyúlni
kiscsillag66
@nyanya001: Elképesztő, hogyan néz ki! Bevándorló ország! Röhej. Már látom a plakátokon az új polgármester fényképét és alatta a szöveget: "Ő az, aki elvette a munkánkat! Őt is Soros küldte"!
csipetke
Mi a facért tolja Orbán még mindig ezt a bevándorló ország rizsát? Egyik ellenzéki párt se akar több bevándorlót,mint amennyit muszáj befogadni,(lásd:-amennyit Orbán befogadott nagytitokban),illetve mit is beszélek,azok oltalmazottak voltak,mert bekopogtak.A kerítést se akarja senki lebontani.Baromi unalmas,nem tud már valami újat kitalálni?Pl:-EMBEREK! HA ÚJRA MEGVÁLASZTOTOK,ABBAHAGYJUK A LOPÁST,ÉS A PÉNZT AZ ORSZÁGRA FORDÍTJUK! (vagy valami ilyesmit,ami hihetőnek tűnik)
csipetke
@advocat: 15:08 Egyik migráncsban sincs annyi kalandvágy,hogy itt telepedjenek le..
kisrigó
Bevándorló ország?! Hát persze, jobb ha tudjátok, hogy már készítik a faekéket, vájják a teknőket, lassan, de készülnek a kőbalták is, te barom! Arról beszélj, hogy féltek attól, hogy a mérhetetlen lopásaitok kiderülnek, amit már nem lehet tagadni! Qrvára nem érdekel benneteket az ország sorsa, annyi mindent összeharácsoltatok már, de még mindig nem elég!
bakegya
Ennek az eszement a vereségtől való rettegés miatt!!!
JAJMÁR
Ha marad azorbĄn, MO. kivàndorló orszàg lesz. Jobban kiūrūl, mint a tatàrjàràs utàn, ės a kutya se akar itt letelepedni.
human
@JAJMÁR: Én is attól tartok, hogy lecserélődik a magyar. Elmenekülünk a migráncsokkal teli nagyon veszélyes Európába innen Félázsiából. A fideszes magyarok meg majd megtanulna oroszul és kínaiul.
Eladott Ország
@kisrigó: tegnap,16:04; Még a szart is ki kell rázni belőlük.
1magyar
@advocat: Ezzel el ismerted, hogy nem menekültek hanem bevándorlók jönnek. Mert ha a menekültnek Mo. nem jobb mint Szíria akkor egyértelműen a segélyért mennek Németországba.
papa.49
@human: Gondolod hogy a fideszes slepp megtanul dolgozni???
Szerintem nem de ha a munkaképes lakosság elmegy innen, kénytelen lesz dolgozni, mert az ómigránsok biztos nem fognak rájuk dolgozni, azok is inkább elmennek innen !!!
Akkor az ország kiürül !!!
simmering73
Ha az ellenzékkerülne hatalomra, az első, hogy benneteket azonnal börtönbe kellene csukni és ezt a gittegyletet feloszlatni. "Ilyen" jobboldali pártra semmi szüksége az országnak.
magyarbakancs
@Shikari: Elnézését kérem de ezt melyik szemináriumon mondták?"Ballibék egy tüntetésen simán belelövetnének a tömegbe, ahogy azt Gyurcsány bizonyította is! Aki szeretné, hogy nemzeti ünnepen megverjék az utcán, azoknak a ballib tökéletes választás!"
Tényleg ennyire ostobának és idiótának néz minket kik nem a Fideszt hordjuk a szívünk helyén?
magyarbakancs
@Shikari: Maga szerint a rendőröknek oda kelet volna állni és várni a beton darabot amit a Fidesz szimpatizánsok féljük dobtak.?
Maga szerint nem volt tudatos 2006-ban a provokálás.?
Mi jogosította fel a Fideszt arra ,hogy felfordulást csináljon Orbán kerítést bontson?.
kukac50
Az az egy letelepedést kérő személy jelent ilyen veszélyt akinek egy nap alatt bírálják el a kérvényét? Naponta egy kérvény t bírálnak el akkor miről hazudoznak?
nyanya001
Akkor a páncélozott kamionon fogtok menekülni ?
Vagy netán ez ?
Forradalomtól félnek Orbánék? - Tízmilliókért rendeltek katonai eszközöket.
Mire készültök ?
maszk
@Rockxy: Az ajánlott videód nagyon ütős - de úgy nagyon, hogy nagyon-nagyon !!!
Ajánlom mindenkinek (aki esetleg nem vette észre, vagy nem vette a fáradságot, hogy rákattintson).

Nem akarok elszállni (ahogy szoktam :) ), de annak ellenére, hogy ez Magyarországon is ül, főleg a jelenlegi vezetés mellett (orbán nagyon jól ismeri ezt az effektust - hatalom kiépítése, megtartása, tömegek irányítása, befolyásolása, stb. -, és tudatosan rá is játszik erre, pont ezért mondható orbánra, hogy egy nagyon ros... hogy nem egy jó ember), de ez a videó Amerikáról, a világ vezető hatalmáról szól, és ha ott ez van, akkor nem csoda, hogy máshol is előfordulhat ilyen.

Szóval, nem akarok elszállni, de az egész világ bajban van, és nem véletlenül...
Biztos, hogy ez így, ebben a formában nem mehet a végtelenségig.
A technikai álfejlődés meg ne tévesszen meg sokakat, mert hiába a sok csili-vili biz-basz, ami egyre csili-vilibb, ha közben az ember, az emberiség visszafejlődőben van - mert egyre messzebb mennek a rosszaságban (2Timóteusz 3, 1-5, 13)

Kb 1900 évvel ezelőtt írták le a Jelenések könyvében a jövőre vonatkozva (az a jövő a mi jelenünk!):
"Boldog, aki felolvassa, és boldogok, akik hallgatják ezeket a prófétai igéket, és megtartják azt, ami meg van írva bennük: mert az idő közel van." - mert az idő közel van !!!

Na jó, mégis elszálltam.
Bocs!
magyarbakancs
@Shikari: Senkit nem jogositfel semmi de a naytöbbség most úgy látja ennek a Kormánynak És föleg Orbán urnak menni kell.
Fidesznek a konzervatív keresztény értékekhez semmi köze.
Azt Antal testesítete meg annak idején.
magyarbakancs
@Shikari: Se magának se nekem nem kell menni .
Burkoltan nem kell fenyegetni!
kukac50
Ha az ellenzék kerül kormányra megszüntetik a letelepedési kötvények által betelepített migránsok bejövetelét! Törvénybe foglalják,hogy az offsor cégek fizessék vissza a letelepedési kötvényeseknek a pénzt! Ne az adófizetők pénzéből legyen visszafizetve!
Megkérdezik Polt Pétertől,hogy kinek a számlájára került a baltás gyilkosért kapott 7milliárd euró?
magyarbakancs
@Shikari: bolond vagy de jó veled vitatkozni.
maszk
@magyarbakancs: @Shikari: Menjetek szobára! :)
mégállnekem
Nos kedves Vezetőnk! Nem zavarja Kendet, hogy most meg kivándorló ország vagyunk, a mi kis hazafiatlan gyerekeink migránssá váltak, Kegyedék jóvoltából... persze, nem rovom én ezt fel ennek az embernyúzó birodalomnak(mert az, higgyetek nekem, hisz minden ország, ahol magyar él, az a mienk, szerintük), így legalább vár rájuk egy élhetőbb jövő, és a gyerekeik is ott születnek, mert kevés lesz az, aki ide visszajön egyáltalán. Talán öregkorában, és vígan megél a nyugdíjából, nem kell neki meghalnia idő előtt, sőt, nem fogják tudni lekenyerezni egy kiló kenyérrel meg egy zsák krumplival.
A bevándorlásról meg annyit, hogy itt van a világ bűnözőinek centruma...ebbe a nyomorék országba ki a fene akarna itt maradni, aki véletlenül átesett a kerítésen...szerintem meg hamarosan az lesz az egész bagázs, mert menekülni kell majd azt hiszem...kevés lesz az a kis "magánhadsereg", amit közpénzből fizetnek, hogy megállítsák azt a népharagot, ami már forr az emberekben egy ideje...Kegyelmes uram is migráns lesz nem sokára...úgy fog futni, hogy talpa alatt fütyül a szél...
Rockxy
@maszk: Nyugi, egyedül vagy! :)
Ahogy Carlin mondja: senki nem veszi észre, senkit nem érdekel.
Itt majdnem mindenki el van foglalva a politizálással.
De nem a politikusok döntenek, hanem azok, akiknél a sok pénz van.
A politikusbohócoknál csak apró van, néhány ezermilliárd.

Te tudod kik azok, akik háttérhatalomról beszélnek.
Ők az elmebetegek azok szerint, akik elhiszik a nagy politikai színjátékot.
Az irányítás a háttérből megy, de ezt a jónép nem tudja, nem veszi észre, és ha valaki megmutatja, nem hiszi el. (Parasztbácsi, állatkert, zsiráf effektus.)
Nézd ezt a képet, ki az aki alárendelt, bizonytalan, és ki az, aki uralkodó, magabiztos:
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/28279690_10211696669713138_9056246825061761033_n.jpg?oh=da1a1713ff3d29a412b0523564bc4563&oe=5B47DCA9

Maradtak kétségeid?
JAJMÁR
@Rockxy: Igen, jó a videó, kūlönösen tetszetős, ahogy a nagy elmėlkedő àltal megfogalmazott ), szerinte megvàltoztathatatlan sarokigazsàgait milyen vidàm, nevdtő üdvrialgàssal nyugtàzza a közönzėg :) Eszūkbe se jut, hogy nekik ez nem jó? Netàn rossz?

Mindig van vàlasztàsod! Ne nyugodj bele ės ne fogadd el, hogy nincs!
JAJMÁR
@Rockxy: Nem! Az oligarhàk inkàbb, de nàlunk ez a kettő -regnàlók ės oligarhàk- elėggė összemosódnak. Tudod, olyan maffiàsan.
Rockxy
@JAJMÁR: Másként tudom. Nekem a valós dolgok nem kényelmetlenek, mert nem kötődöm egyik párthoz sem.
Minden pártot a Nagy Érdek irányít, főleg ha már kormányon van.
De te azt hiszel, amit akarsz.
kukac50
Ha az ellenzék kerül hatalomra megszüntetik a hazaárulást Orbán kötvényekkel egy haza áruló!
magyarbakancs
@maszk: megyünk szobára.
ne légy ennyire rossz indulatú.
Atól ,hogy mi mindig vitatkozunk és soha nem értünk egyet még normális mederben beszélhetünk.
gondolom én balga jószág.
JAJMÁR
@Rockxy: Nem, te összeeskūvėselmėletekben hiszel
Ėn meg gondolkodom :)
qxy
Ha meg te maracc akkor kitekerem a nyakad. Mert szereted a Magyarokat ugye? Minden tiszteletem a kinti vagy Erdélyi Magyaroké. de ez a mód, ahogy szavazatokat kell venni a tényleges Magyar emberek pénzén, Falhoz kellene csapni ezt az abortusz maradékot mint a taknyot.
csipetke
Vajon van olyan idióta migráncs kerek e világon,aki olyan országba akar letelepedni,ahonnan többszázezer ember elmenekült?De Orbán csak nyomja rendületlenül,mint gyerekkorom felhúzós csirkéje,ami egy fél percig ugrált,miután valaki tekert rajta egyet.Lehet,hogy Orbánt is felhúzza valaki reggelente?De cserélhetnék benne a lemezt,hogy ne ugyanazt az idióta rizsát nyomja,hanem valami hihetőt..
vitriol
@csipetke: ez a félnótás már semmi újat nem tud mondani saját kút fejéből, habonyék által megírt baromságokat is nehezen tudja felolvasni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.