A diákokat végül másik terembe kellett költöztetni, olyan rossz állapotban voltak az ablakok. A szülők szerint süvít be a szél az ablakon, ezért olajradiátort és hősugárzót vittek a gyerekeknek, illetve szigetelőcsíkot az ablakra, de ez sem segített.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rohács1926
Lassan már azt hiszem, hogy ezt tudatosan csinálják.
Ha a gyerek fázik; nem tud tanulni, ha nem tud tanulni; nem okosodik, ha nem okosodik; kisebb veszélyt jelent rájuk.
Jó, most azt gondoljátok Grazban a helyem. És valószínű, hogy igazatok is van. De én mégsem megyek. Mert félek, hogy találkozom valakivel; akivel nagyon nem szeretnék.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
..."néhány osztály termében az elmúlt héten problémát okozott a hideg, "...

látszik, hogy nincs hozzáértő szakember.. az ablakokat pászítani kellene, néhány méter léc, szeg, gyalu, szigetelőcsík, vagy sziloplaszt és fólia...csak ehhez a technikához kevesen értenek...
ha ez megvan, akkor talán nem szökik annyira a meleg...ha...elbírja az amúgyis szartsem érő iskolai elektromos hálózat a darabonként 2000W-os teljesítményigényt (cca 8,7A)..

amúgy a fűtés kiválóan működik? mert akkor elegendő az ablakokat pár napra teljes egészében mezőgazdasági fóliával borítani. A pedellus két tanárral felszegezi..ha valaki hozza a fóliát..

szerintem

jó, tudom...az én qurva anyám...innen a dögmeleg szobából osztom az észt...de akkor is...
rohács1926
@F_Viktor: ma, 23:06
Igen, oda több pénz kell, ott lehet meleg, ott tanulhatnak is a gyerekek; MERT OTT AZT TANULJÁK AMIT A NER ELŐÍR. És az oktatás nemzethy,mélymagyar jellegét talán maga a védettmadár lövető, főkeresztény fővadász felügyeli. Esetleg szili katalin is besegít.
F_Viktor
@rohács1926: Az "államiban" is csak az tanítható amit a NER előír, megy a "nemzethy,mélymagyar" keresztyén oktatás, a különbség annyi, hogy a KLIKK-es sulikban kisebb a valószínűsége, hogy pedofil tanárok kezébe bízod a gyerekedet.
Tehát lehet választani, fűtött tantermek, vagy pedofil oktatók (persze, sarkítok)??
wagabund
@Pegero: kedves tőled ez az ajánlat...ha lenne kályhánk, kazánunk, akkor jól jönne, de nincs.
rohács1926
@F_Viktor: tegnap, 23:06
Pedig néhányszor tényleg jártam Grazban és ráadásul tényleg a klinikán; de csak látogatóban.
No, nem valami nagy embert látogattam.
A kicsi lányom amikor VI. évfolyamos volt az orvosegyetemen, a belgyógyászat gyakorlatát ott abszolválta. A francba, ez is de régen volt.
rohács1926
@F_Viktor: ma, 08:05
Már úgy érted, hogy a hideg tantermek, meg a pedofil oktatók között.
Első kézből tudom, van olyan középiskola, ahol néhány tanár meghágja a NER-t. Mondjuk félnek is. Ilyen "huncutság" egyházi iskolákban gondolom nem fordul elő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.