A hülyeségre mindig van pénz, az emberekre sosincs” - fakadt ki a Facebookon Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke. A megjegyzést az váltotta ki, hogy a Párbeszéd társelnöke ötmilliárd forintos plusztámogatásra tett javaslatot az egyedül élő nyugdíjasok és kisgyerekesek fűtésének támogatásához, de a fideszes képviselők indoklás nélkül leszavazták. Pedig idén már 149 ember fagyott halálra, sokan saját otthonukban. Mindeközben decemberben hasonló nagyságú összeget, körülbelül ötmilliárd forintot fordított arra a kormány, hogy a Szijjártó Péter vezette Külgazdasági és Külügyminisztérium megvásárolja, felújítsa és bebútorozza azt a teheráni épületet, amelyet Magyarország új iráni nagykövetségének szánnak.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Es meg mindig nem vesznek vissza. Vagy oda akarnak emigralni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
Cirka 100-120 millió egy ilyen matuzsálemi kéró ára ott és a tübbi pénz megy az orbán HÁTIZSÁKJÁBA-rasikának -sárikának kell babaruhára ...NYILVÁNVALÓ...borul a bili!!!
karma1
@Pálinkás Pál: Azert adnak nekik valami 5 milliard forintot, atomeromu-programra vagy mire...:o) Azt meg nem tudja a csuti torpe, hogy keleti emberrel ugy uzletelni, hogy kozben csalni akar a magyar fel, az kesz ongyilkossag?
Mert nem tudja...
Csak tudnam, mi a szent szar olyan fontos nekunk Iranban...
karma1
@Kookas: A keleti homok NEM JO,... Nincs magas - illetve megfelelo - szilikontartalma, nem jo kotoanyagnak a cementbe, nem lesz belole beton...:o)))) Ugyhogy max. mi tudunk nekik eladni balatoni homokot - amiben magas az asvanyi anyag, foleg mesz tartalom...:o))) Micsoda buliiiiii...!
kokopelli
@Yoda69: Bocsáss meg a halfaroknak,de ő dugja a Shikarit! Nincs szebb
náluk,mint a "férfiszerelem"! Belterjesek ;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.