By Gergely Szakacs and Krisztina Than BUDAPEST (Reuters) - Hungarian opposition parties said on Monday they will double down on their efforts to beat Prime Minister Viktor Orban at elections in April because of a shock defeat for his right-wing Fidesz party in a by-election on Sunday. The main leftist

Forrás: yahoo.com
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ebbol is latszik, hogy kulfoldon nagyon is tisztaban vannak a magyarorszagi eroviszonyokkal, tudjak, hogy az ellenzek "halott", - meg ha tetszhalott is -, es most innen probal meg felallni...:o)))
RonaGyuri
@karma1: na ezt szerintem rosszul látják, akik így vélik. Én nem érzékelem, hogy az ellenzék bármi ilyet próbálna az impotens ellenzék. Sőt gyakran az az érzésem, hogy megrémültek attól, hogy az emberek abba a helyzetbe kényszerítik őket, hogy cselekedniük kell.
RonaGyuri
Na ezzel nagyon nem értek egyet

Ha nagyon más hangsúllyal és főleg retorikával de a Reuters is osztja Zsóti helyzezértékelését

A hírügynökség „Back from the dead, Hungary opposition renews bid to oust Orban” írása és a derék lovag „Igen, az ellenzékünk halott volt (vagy tetszhalott?), és most felült” mondata – bár a cikkeket elolvasva nagyon más éllel és céllal, de hasonló helyzet-értékelést fogalmaz meg, de szerintem tévesen.
Hogy hallottak vagy tetszhalottak-e azt nem tudom, de abban biztos vagyok, hogy szó sincs felébredésről, vagy bármi hasonlóról, legfőbb nem feltápászkodásról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.