A keményvonalas fideszes újságíró Hódmezővásárhely után rádöbbent a sorosozós agymosáshoz képest a magyar társadalom intelligensebb.

Az Echo Tv Sajtóklubjával valami nagyon furcsa dolgot művelt az, hogy Hódmezővásárhelyen az ellenzéki jelölt, Márki-Zay Péter nyerte a polgármesterválasztást a hétvégén  – jelentette meg cikkét nem sokkal éjfél után a 444.hu.

Bencsik András: abba kéne hagyni végre a gyerekes sorosozást

Egyrészt Bayer Zsolt teljesen váratlanul Békemenetet hirdetett márcicsra, Bencsik András pedig arról kezdett beszélni, hogy Soros György emlegetése talán nem is olyan jó ötlet.

Azt hiszem, hogy abba kéne hagyni ezt az elemi iskolai szintű sorosozást például, Stop Soros, meg egyebek. Ezek jópofák, de a magyar társadalom ennél intelligensebb

- mondta Bencsik.

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Marjai János

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A bencsik jó szokásához híven elkezdett helyezkedni, csak nem kéne elfelejteni az eddigi ,,munkásságát,, se !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
De, dee, a soros egy nagyon jó reklám a fidesznek és így végre mindenki megtudja ki a soros. Toljátok még a biciklit, hajráf idesz (art). Kérjük az óriásplakátok millióit (vissza), a társadalmi célú hirdetéseket ha lehetne inkább 2 percenként, az egészoldalas semmitm ondó újsághirdetéseket ha lehet most már párosával, még még még.

Egy jó kis békemenet is hiányzott már, mutassátok meg mennyire hülyék vagytok.
simmering73
Szegénységi bizonyítvány kiállítva magatokról.
papa.49
A bencsik jó szokásához híven elkezdett helyezkedni, csak nem kéne elfelejteni az eddigi ,,munkásságát,, se !!!
justhpeter
A vezér megrendült a hívek meg fosnak. Orbán még mindig a "bevándorlóországot" nyomja, a hívei meg kezdenek be@arni.
Sziszifusz
Abba kéne hagyni a Sorosozást mert hülyeség volt ? Rendben, de mi lesz azokkal akik erre milliárdokat dobtak ki feleslegesen ? Felelősök ?
Sámannus
Túró Rudi van az agyuk helyén azé. Ha vége a lopásnak már az összes bitet lefoglalta a zsírdisznó agyában. Így már a híveknek is be kell érni a kifutott rezsicsökkentéssel.
Ha a számlákat a valódi beszerzési árakhoz készítenénk el, már a kamu csökkentés mínuszban lenne.
Nem lenne értelmetlen valamelyik pártnak ilyen számlákkal megvilágítani a lakosság agyát.
36
Ilyen sokat politikáról, mint tegnap este, már évek óta nem beszélgettünk a családdal. Pont, miután megnéztük a Sajtóklub-ot, valami nagy szomorúság lett úrrá rajtunk. Nem először az az érzés, hogy elpazaroltak 8 évet az életünkből.
Nem először jött elő az a téma körünkben, hogy a manyup történetet nem tudtuk értelmezni, mert nem adtak érthető választ arra, hogy hová lett 3000 milliárd forint.
A milliárdok elverése a ku...va sikertelen focira, üres stadionokra megint csak túlkapás volt.
Az, ha bemegyek a keszthelyi, ajkai kórházba, ugyanaz a xar fogad, mint 8 éve. Akkor meg hol van az a rohadt nagy vidéki kórház felújítás?!
A túlzott plakát cirkusz, amit minden egyes órában tolnak az emberek arcába a médiában és úton útfélen...és a többi.
Túlkapások. túlkapások után.
Tegnap córesz volt a Sajtóklub-ban és nagy pofára esés.
Megérdemelte a FIDESZ-KDNP Hódmezővásárhelyet, mert ők is "elku..ták"
terlasz
Beszart a szardarab! Rájött, hogy a hülyítésnek is van határa és máris az intelligens magyar nép seggébe bújik Orbán-gazdié helyett.
36
@terlasz: Bencsik tegnap szembeköpte a magyar embereket.
"Beszart" és még a látszatot sem tudta hirtelen megőrizni.
Én keresztény konzervatív ember vagyok, de ez az igazság. A tények ellenében nem lehet falazni és hanukázni.

Ha a választásokon 2/3-ot szerez a fidesz, azt a határon túli magyaroknak köszönheti majd. De ha nem, akkor szerintem egy rakás párt bejut a parlamentbe és elkezdődik az össze-vissza koalíciózás és ha nem lesz az ország érdekében kiegyezés, káosz lesz. Hát...nem tudom mi lesz így ezzel az országgal...
Eladott Ország
Bencsik a munkásőr demokrata. Hiszek egy hazában, ha megtudja fizetni.
1.bp.blogspot.com/-Z2MpNUJpCOs/T07pGYQvYZI/AAAAAAAAFn4/yMljHQXr3EI/s1600/bencsik%2Bandr%25C3%25A1s-b%25C3%25A9kemenet-hiszekegy.jpg
Bencsik: „A Magyar-Szovjet Baráti Társaság eredményesen segítette az országaink javát szolgáló magyar-szovjet testvéri kapcsolatok és együttműködés ápolását, s a mozgalom tevékenyen vett részt a szocialista hazafiság és az internacionalizmus szellemének erősítésében”.
kereső
"Azt hiszem, hogy abba kéne hagyni ezt az elemi iskolai szintű sorosozást például, Stop Soros, meg egyebek. Ezek jópofák, de a magyar társadalom ennél intelligensebb"
Akkor most "bagatellre" kéne vennünk a "stop sorost"?,aminek semmi köze Soros Györgyhöz,sokkal inkább a hazai civilek-és ellenzékiek ellen irányul? Mit gondoltok?
Vagyunk hozzá elég "intelligensek",hogy ezt fenyegetésnek tekintsük,és ne jópofizásnak?
Bencsik szórakozzál azzal,amivel egyidős vagy.
Egyúttal felszólithatnád a rogán-habony/ vagy forditva?/ párost,hogy amit a mi pénzünkből bele toltak ebbe a "jópofaságba", azt sziveskedjenek az ország kasszájába visszatenni a vagyonkájukból.
Ha ez a sorosozás csak jópofaság!?, akkor miért is van még fenntartva a "rendkivüli állapot"?,igy választás előtt néhány nappal?
Béla333
@36: 08.59
Neked csak az elmúlt 8 év tűnik elvesztegetett időnek?
Nekem az elmúlt 30!
36
@Béla333: Igazad van. Rosszul fogalmaztam. Csak első nekiszomorodásra az utóbbi 8 év jött hirtelen elő bennem.
kokopelli
@terlasz: ...mint a régi mondás: "és hirtelen még a ß@r is le van ß@rva? ;-)
Jozefina
Én vettem a fáradtságot és végig hallhattam ennek a négy embernek (Bencsik, Lovas, Bayer, Huth) az eszmefuttatásait! Ajánlom mindenkinek, hogy hallgassa végig (alig 47 perc bugyutaság)
444.hu/2018/02/27/bayer-zsoltek-megertettek-hodmezovasarhely-uzenetet-es-vegre-batran-megvedtek-meszaros-lorincet-a-sajat-tevejeben
Persze elhangzik néhányszor az ellenzékről, hogy "senkiházi nyomorultak", "rohadt szemétládák". Schulz "szarzsák". Vásárhelyi Márta "ávós spicli lánya"
"Érdekes magas szinvonalú" beszélgetés volt.
Macskaszem
Azt mondta ugyan, hogy intelligensek vagyunk, de magába azt gondolta, hogy a nép nem annyira hülye mint gondoltuk, ha továbbra is csak sorosozunk, csúnyán ráb@szunk.
kokopelli
@Macskaszem: ...vagy,nem vagyunk mi annyira hülyék,hogy egy új
baromságot ne tudnánk kitalálni!
("..az emberi butaság és a világmindenség határtalan,de az utóbbiban
nem vagyok olyan biztos")... !vigyázat plágium,de igaz itt is!
Desischado
@Macskaszem: Pontosan, szerintem is ezt gondolta. Nem tudom, de kezdek reménykedni, talán végre mégis buknak? Ha a hívek ennyire kezdenek másról vartyogni, az már valamit jelent. Imádom ezentúl Hódmezővásárhelyet, megmutatták, hogy igenis van remény és kiút! Vesszen a rablóbanda!!!
kukac50
Bencsik pedig igencsak Fideszes ésszel gondolkodott a beszédeiben. Valaki felnyitotta a gondolkodását gátló kiskaput? A Soros gyűlölet keltés és a migráns mentes ország leszünk akkor amikor 3550 ember kapott Magyar személyit, 20 ezer letelepedési kötvényes ezt a migráns ellenes politikát már rég megcáfolta. Az emberek már nem hisznek a Fidesznek,mert bizonyították,hogy hazudnak!
magyarbakancs
@papa.49: Érzi Bencsik elvtárs,hogy tele van a nadrág és a narancsos bukta nemsokára kisül.
Ezek szar szemét emberek voltak ,és lesznek mindig.
Olyan semmilyen emberek.
Kutyuska
A fideszes szavazók valóban annyira primitívek és buták, hogy náluk működik minden aljas és hazug propaganda.
Mindenkit hozzájuk mértek és most szembesültek vele, hogy aki nem fideszes, az tud gondolkodni és nem eszik meg azt a sok maszlagot, amiből a fidesz hívők még repetát is kérnek.
Kutyuska
Az pedig különösen vicces, hogy eddig nem tartotta gyerekesnek a Sorosozást, csak most, hogy orrba nyomták őket a hódmezővásárhelyi választáson.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.