Gyakorlatilag lezsidózták, gázkamrába küldték a zongoraművészt, mert nem tetszett neki a győztes dal.

Megosztotta a közönséget, hogy az AWS metál zenekar nyerte A Dal című műsort, tehát ők képviselik majd hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon – írja az NLCafé.

Ez sokaknak nem tetszik, így van ezzel Szentpéteri Csilla, zongoraművész is, aki a Facebook oldalán adott hangot a véleményének.

Szentpéteri Csillát halálosan megfenyegették a Dal győztese miatt

A szabad véleménynyilvánítás jegyében a kemény szavak használatától sem riadt vissza, többek között azt írta hogy szerinte

az ilyen zene lelki és szellemi károsodást okoz.

A posztját azóta már törölte, mert komoly fenyegetéseket kapott.

Miután legutóbbi bejegyzésemhez már olyan szintű, családomat, gyermeke­met, emberi mivoltomat gyalázó, elátkozó, gázkamrába szívesen küldő, akasszam fel magam, miért nem haltam meg születéskor, anyám miért nem halt meg, míg bent voltam, hülye picsa, idióta kurva, vénszatyor és társai beírások kerültek, így a posztot töröltem. Lezártam a vitának nem nevezhető sárdobálást. Aki továbbra is meg akar ölni, felakasztani, átkozni, jól fontolja meg

– írja Szentpéteri Csilla a Facebookon.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Kovács Attila

(NLCafé)

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
@lópicigáspár: Egyetértek a mondanivalód elejével! A legvége kicsit sántít! Amíg a (szélső)baloldal azt fontolgatja, hogy a szélsőjobb(ikk)al összefog(hat) céljai érdekében, addig nem érdemes bűnbakot keresni az antiszemitizmusra, hisz az amúgy is több évszázados probléma!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
még jó hogy kicsiny hazánkban nincs antiszemitizmus, ahogy persze rasszizmusnak és a xenofóbiának is híján vagyunk! =))
papa.49
,,2 órakor az úri közönség bicskázik,, vajon miért is van ez így ???
Azért mert a színvonal már a vízvonalnál is lejjebb került a kanális tévékben !!!
lópicigáspár
Gyerekkori barátom Csilla, pont szembe laktak az utcában. Egy biztos, nem zsidó, de ha az volna, akkor se érdekelne. Én elsősorban emberként szeretem, a zongora nincs a kedvenc hangszereim közt. Az meg, hogy ki merte mondani a véleményét valóban tanult szakértőként szíve joga! Hová jutott ez az ország, hogy egy jogos vélemény miatt a pokolba kívánnak bárkit is! Igazán nem akarok itt politizálni, de ez ennek a gyűlöletkormánynak a bűne! Veszniük kell!
Sámannus
No és melyik az a szám amelyik a vérontást generálná.? Én háttal nézem a tévét és füles van rajtam. Talán lemaradtam valamiről?
TASzSz
@lópicigáspár: Egyetértek a mondanivalód elejével! A legvége kicsit sántít! Amíg a (szélső)baloldal azt fontolgatja, hogy a szélsőjobb(ikk)al összefog(hat) céljai érdekében, addig nem érdemes bűnbakot keresni az antiszemitizmusra, hisz az amúgy is több évszázados probléma!
lópicigáspár
@TASzSz: A gyűlölet esetében itt nem az antiszemitizmusra gondoltam, hanem a megosztásra, barát-barát-családtag esetére. Ez pedig ennek a kormánynak a bűne!
Pálinkás Pál
@TASzSz: Talán nem véletlenül kíséri végig a történelmet az antiszemitizmus...
terlasz
@TASzSz: A gyűlölet felkorbácsolása leginkább ennek az aljas kormány tevékenységének a következménye. Felesleges antiszemitizmusra kiélezni, mert az élet minden területén ontjuk egymásra a szart.
TASzSz
@Eladott Ország: Ez most hogy jön ide?!
lampa laz
"az ilyen zene lelki és szellemi károsodást okoz".
És milyen igaza van, mert a hozzászólók menten igazolták is a lelki és szellemi károsodásukat...
relatív
Oda jutott az ország, hogy a teljesítmény - és ehhez köthető egyéb emberi tulajdonságok - napjainkban lényegtelenné vált, a gyűlölködés viszont maximális magasságokban érezhető.

Sajnos a mai regnáló hatalmának ez a mozgató rugója, így csak egy hatalmi váltással lehetne az ország emberi arcát visszanyerni.

A hatalmi gőg nemcsak a felső szinten, hanem minden eresztékében az országban megjelent, ha van beteljesülésére lehetőség, ha nincs.

Az emberi teljesítmény silányítása terjedt el, helyett a lojalitás maximálása érzékelhető, így a vélemények IS ezen a síkon ismerszenek meg, ami a valós tényekkel való indokolásnak a lehetőségét sem teszi lehetővé.

Csak az elkötelezettség - téves alapokon - érzékelhető az ország lakosságában, így a végletes szembenállás a jellemző, ami csak gyűlölködésbe vezethet.

Mindenképpen váltásra van szükség.
relatív
@Shikari: Az írás csak ' szőr mentén ' érinti a fesztivált, egészen másról szó.

Illenék elolvasni mielőtt véleményünket - mely hasonló a bejegyzésemben írtakhoz - közölnénk...
parasutyo
ők nyertek azt kész! pont leszarom, mint ahogyan az elmúlt években is. viszont ha valakinek véleménye van és azért megfenyegetik, no az már baj, lehet a hölgynek igaza van? :D
advocat
Csak megemlítem, hogy egy ilyen "fontos" dologra így reagálni? Engem ez az egész baromság annyira nem érdekel, hogy még véletlenül sem néztem bele az egészbe. Akkor engem is lehet utálni? Mert szerintem az egész annyi mint egy rakás kutyakaka. Mert időnként úriember vagyok. És a szám tényleg szar lehet. Írták, nálam a zenéhez jobban értők. És én hiszek nekik.
Rockxy
A zsidózás csak akkor tekinthető hivatalosan érvényesnek, ha az illetőt nácizzák is.
Sőt, komcsizni is szükséges, sorosbérencezni, orbánnyaloncozni, és genetikai hulladékká kell minősíteni. Továbbá Trump seggnyalójává kell nyilvánítani jó gyorsan.
Ezek a követelmények kulturális szempontból, és a néphagyomány is előírja.
Mi lesz így velünk, ha ezeket az elemi szabályokat nem tartják be nemzetünk elit képviselői?
Eladott Ország
@TASzSz: tegnap, 11:36; Úgy, hogy te egy fideszes seggnyaló vagy b*zdmeg!
TASzSz
@Eladott Ország: Köszönöm az INTELLIGENS megnyilvánulásod ismét! Egye fene, kapsz 1 LIKE-ot! Ha neked ez így korrekt, akkor csináld tovább ebben a stílusban. EMPÁTIA mint olyan?!
Csak mellékesen közlöm, hogy az elmúlt 30 évben senkitől nem kaptam semmit, sem mint vállalkozó, sem mint alkalmazott, sem egyéb! Nem jött állami támogatás sem, de még EU-s sem! Mindent a magam erejéből értem el, amim van: családi ház, Suzuki (autó). Nem vagyok nagyra törő, nem érdekel más vagyona, nem vagyok rosszindulatú irigy sem! ENNYI röviden! Ja, tárgyilagos az vagyok!
Mézike
Én "ilyen " zenét hallgatok 3-4 éves korom óta. :-) nem lettem sem szellemileg sem lelkileg károsodott tőle.
Lehet a művésznő kissé fennköltebb , tanultabb mint azok akik ezt a zenét szeretik, épp ezért nem így kellett volna a véleményét megfogalmazni. Lenéző , megvető.
Eladott Ország
@TASzSz: A kétkedés az hozta elő belőlem, hogy a Hódmezővásárhelyi választásnál azt a következtetést vontad le, hogy "38% el sem ment?! "szavazni. Mintha azt sugalmaznád , hogy ellenkező esetben a fidesz nyert volna. De elnézést , örülök neki hogy tévedtem.
kiscsillag66
A fidesz intézte ezt a gyűlöletet az egész országban. Miért nem lehet különböző embereknek különböző véleménye?
mégállnekem
Na ne már! Már volt a Dal? Istenem! Így lemaradni a szarról...nem is érdemlem meg, hogy éljek, ilyen eseményről lemaradtam... könnycsepp az arcon!
Na, de mindegy, évente kell nekünk az égés ezen a fesztiválon...közben, megnéztem ezt a fost. Mért dugta konnektorba az énekes az ujját, hisz úgy rázkódik, hogy agykárosodást fog okozni neki. Szeretem a metált meg mindenféle rockot...de ebben a semmi nótában tényleg semmi van!
Aki Én
Miért kell ezt leszűkíteni az antiszemitizmusra? Ez javarészt egy általános gyűlölködés. Ha nem zsidóznának benne, akkor elfogadható lenne?
Szerintem ha nem lenne évek óta ekkora gyűlöletkeltés a hatalom részéről, akkor az ilyen esetek is csendesebben történnének. Ilyen alkalmakkor kiad minden feszültséget, gyűlöletet az ember, ami felgyülemlett benne. Lehet mondani bármit, lehet mondani, hogy orbánfóbia, de ide vezet a hazug, uszító és megosztó fideszes gyűlöletkampány.
TASzSz
@Eladott Ország: Nagy gond, hogy választók otthon maradnak, közömbösek... El kell menni voksolni! MINDENKINEK aki jogosult!
division
@lampa laz: Felesleges ilyet mondani valakinek egy olyan zenére amit nem szeret, legyen az bárki is. Az AWS egy a sok remek metal csapatból, és végre a zene győzött és nem a sok nyálas szar. Szentpéteri Csilla hatalmas baromságokat mondott, nem is ártott kicsit helyre tenni.
division
@Mézike: Ne gondold hogy bármivel is tanultabb ez a nő mint akik a kemény zenét játsszák vagy szeretik, ugyanis a tanult emberek nem írnak ki ilyen vérlázító baromságokat a face - ükre.
division
@Szeparepa2: Jó kis eszmefuttatást leírtál, de nekem akinek durván 5000 metal cd meg vagy 1000 bakelit sorakozik a polcán ezek nem újdonságok, és van abban igazság hogy ezt a számot nem lehet beskatulyázni egy bizonyos stíluson belül, de maga a hangzás mégis a metalhoz áll közelebb, még akkor is ha vannak hasonlóságok benne mondjuk a Nirvanával.
silber13
@division: Te azt komolyan gondolod,hogy Csilla zeneileg nem tanultabb a srácoknál??? Ne röhögtesd ki magad!
division
@silber13: Ebből is látszik hogy aki tanult ember az olykor semmit nem jelent.
division
@silber13: "az ilyen zene lelki és szellemi károsodást okoz"
Ez egy őrült nagy butaságra vall, és tudod engem más nem érdekel ezen témán belül.
division
@Szeparepa2: Az egyik éppen a Painkiller volt, a másik meg a Number Of The Beast gondolom tudod kitől:-)
Lényegében ez volt az a lemez ami megszerettette velem a metal zenét, egyszerre kaptam meg egy ismerőstől a Rainbow - Long Live Rock 'n' Roll albumával (szintén egy csoda). Onnantól már nem volt megállás.
division
@Mirabilis: Te sem vagy normális ahogy elnézem. Kit bántott az AWS vagy fenyegetett meg hogy bárki is ellenük lázongjon? Senkit. Utálhatod a metal zenét, az attól még jó marad. A zsűri kapcsán annyiban van igazad hogy a Leander Kills - nek is a legjobb négyben lett volna a helye...
silber13
@division: Ebben viszont igazad van, ez egy nagyképű kijelentés volt Csilla részéről.
division
@silber13: Pontosan. Nem szereti a kemény zenét? Nem probléma, csak maradjon csendben.
division
@Mirabilis: Már ne is haragudj, de Csillának nem kellett volna sértő megjegyzést tennie a műfajra. Már volt arra is példa hogy nyert a zene ezen a silány világversenyen, az pedig a Lordi volt. Te hallgasd csak nyugodtan a Delhusát meg a hasonló zenéket, de tiszteljük már meg azokat is akiket te nem szeretsz.
division
@Szeparepa2: Deep Purple gondolom nem ismeretlen:-)) Nos Ritchie Blackmore alapította a Rainbowt miután kivált a Purple - ből.
Kookas
@division: mind a két banda jól zenélt .
division
@Mirabilis: Igen, a vélemény szabad, de ez nem vélemény: "az ilyen zene lelki és szellemi károsodást okoz". Ez alapvetően mocskolás. A Lordi - ra meg még nagyon sokan emlékeznek, tudod mennyien csak miattuk nézték a műsort? Azóta lett is pár lemezük. Celine Dion - on kívül meg a többség szerintem azt sem tudná kik a többiek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.