Egymás után jönnek a hírek a közlekedési balesetekről.

A 36-os főúton a 44-es km-nél, Nyíregyházánál egy autó gyalogost ütött el. Félpályás lezárás mellett helyszínel a rendőrség – írja az utinform.

A 47-es főúton, Csorvás és telekgerendás között a 146-os km-nél egy kamion és egy személyautó ütközött össze. A fél útpályát lezárták.

A 61-es és a 65-ös főút Tolna megyei szakaszán korlátozzák a 7,5 tonnánál nehezebb tehergépjárművek forgalmát.

Jelenleg három megyében összesen hét olyan alsóbbrendű útszakasz van, ahol teljes útzár van érvényben a hóátfúvások miatt.

Vas megyében a Lócs és Csepreg közötti, a Karakó és Jánosháza közötti szakasz, továbbá a Szombathely és Bucsu közötti mellékút.

Ugyancsak lezárták Győr-Moson-Sopron megyében a Vitnyéd és Csapod közötti, az Egyházasfalu és Szakony közötti, illetve a Nemeskér és Egyházasfalu közötti útszakaszt.

A Fertújlak településre vezető mintegy 2 km-es útszakasz jelenleg csak fél szélességében járható.

Nagyon sok a baleset az utakon, egy embert meghalt Bicskénél

Zala megyében pedig a Gelse és Pölöskefő közötti összekötő utat zárták le a hóátfúvások miatt.

Az M1-es autópályán, Zsámbék és Tatabánya között a külső sávban kialakult burkolathibák miatt mindkét irányban több szakaszon is 80-as sebességkorlátozás van érvényben.

Az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál a határátkelőnél a ki- és a belépő oldalon zavartalan a forgalom.

A katasztrófavédelem honlapja pedig arról számolt be, hogy egy ember életét vesztette, miután összeütközött két személyautó az 1-es főút 29-es kilométerénél, Bicske térségében. A balesethez a bicskei önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Az érintett útszakaszt lezárták.

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.