Orbán, Lázár, Rogán, rezsiszilárd, szijjártócsicskás és a többi pökhendi fideszes alsenki vesztett Hódmezővásárhelyen. Pedig mindent bedobtak Hegedűs Zoltán győzelméért. Lázár miniszter ingajáratban tartotta a lakossági fórumokat, és ígért a vásárhelyieknek toronyórát lánccal. Egy kis hazudozással, rágalmazással beszállt a kampányba Hegedűs oldalán a katolikus segédcsapat is. A pap habozás nélkül összefideszezte szép tiszta reverendáját.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Shikari: Ne dumálj román...csak átvesszük a fhürered szokását!!! Én már rég mondtam ,veletek csak tifajta módon lehet bánni,gusztustalanul...szar dolog amikor visszanyal a fagyi!!!
36
@Shikari: Ja. A plébánosnak hagynia kellett volna Márki-Zayt, csináljon amit akar és nem beleszólni az ambíciójába.
Márki-Zaynak pedig nem lett volna szabad belehúznia-szavazatok reményében-az egyházat a dologba. Mindez csak bátorítás volt az egyház ellenes hangoknak.
magyarbakancs
Az MTVA köz tévének csúfolt Fidesz tv minden szerencsétlen politikai elemzőt fel sorakoztattak.
És öntötték a semmit mondó nézetüket.Egymásra licitálva nagyobb,és nagyobb baromságot mondtak.
Nessy
A klérus mindig is lelkesen támogatta az éppen regnáló világi hatalmat!
Már a középkorban is az állam rendelte meg a szent inkviziciónál, kit kell eretnek nyilvánítani, hogy aztán a vagyona az államra, koronára szálljon..
Manapság nagyon szolidan csak uszítanak a szószéktől.
Pálinkás Pál
@Shikari: Azt mi nem volt benne helyes f@szkalap?? Persze te mint román anyanyelvű,mit tudsz erről
Eladott Ország
Hódmezővásárhelyen a talpára állt a felbillent világ. A polgárok, Kovácsék, Vargáék és Tóték azt akarták, hogy a pártok fogjanak össze a város érdekében és amikor ez megtörtént, Kovácsék, Vargáék és Tóték megmutatták az erejüket. És fenyegetőzhetnek a bűnözők, a vásárhelyiek – ha akarják – meg tudják védeni a saját érdekeiket és meg tudják védeni a polgármesterüket. Mert ki tudnak menni az utcára és el tudják zavarni a francba azokat, akik az ő szolgálatuk helyett a hatalom szolgálatát választják és akár a város érdekeivel szemben is el akarják taposni ezt a döntését az embereknek. És ezt meg lehet és meg is kell tenni mindenhol az országban. Ha Kovácsék, Vargáék és Tóték megértik végre, hogy ez róluk szól, minden róluk szól, az ország, a pártok és a kormány értük van, a hatalom az övék, akkor nem csak Hódmezővásárhelyen, hanem az egész országban a talpára lehet állítani végre a fejreállt rendszert. És akkortól kezdve az összes párt és az összes képviselő azért dolgozik majd, hogy Kovácséknak, Vargáknak és Tótéknak jó legyen végre és igen, hogy Mészároséknak, Tiborczéknak és Orbánéknak soha többé ne legyen lehetősége a fejükre taposva feljebb jutni.
Csak annyi kell, hogy Kovácsék, Vargáék és Tóték felálljanak a fotelból, kihúzzák a gerincüket, leugassák a képviselőiket, a pártjaikat, ha azok szem elől tévesztették a feladatukat és elmenjenek szavazni. Mert az erő nem az üvöltöző rablóknál van, hanem az eddig csendes többségnél. Nálunk. Éljünk hát vele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.