"Helyi szinten nem elég erős üzenet a „sorosozás”, ezért a választási kampány hátralévő részében visszavesznek belőle a kormánypártok" – tudta meg az ATV. Az atv.hu információja szerint a Fidesz úgy látja:  lejjebb tekerik a „sorosozást” a kampányban. 

A lap forrásai szerint várhatóan változtat a Fidesz a kampányán az utolsó hetekben, és nem minden megszólalásuk Soros Györgyről szól majd.

Visszavesz a kormány a "sorosozásból"?

Fotó: Facebook

Az atv.hu szerint nem keres Orbán Viktor házon belül bűnbakot a hódmezővásárhelyi vereségre, viszont totális mozgósítás lesz, és úgy készülnek, mintha Márki-Zay Péter április 8-án is indulna.

Orbán Viktor hétfőn a Fidesz-választmány zárt ülésén állítólag számsorokat sorolt arról, hogy megvan az elkötelezett Fidesz-bázis, és az ellenzéki összefogás nem szólított meg nagy tömegében eddig passzív szavazókat. Márki-Zay Péterre a kormánykommunikációs gyorselemzések szerint jobboldali és korábbi Fidesz-szimpatizánsok is szavaztak. Márki-Zayt alapvetően jobbikos jelöltnek írják le.

A Fidesz szerint vasárnap az emberek nem pártokra, hanem a személyre szavaztak.

Ezért mondta szűk körben a miniszterelnök, hogy április 8-án a körzet nyerhető, Lázár János győzhet a választáson

- írta az Atv.hu.

Ezért úgy készülnek, mintha Márki-Zay Péter április 8-án is indulna, ezért a miniszterelnök által elrendelt totális mozgósítás, az aktivisták utcára rendelése, és – ahogy azt korábban megírtuk – Bayer Zsolt által meghirdetett Békemenet is lesz március 15-én.

Orbán Viktor miniszterelnök is a bevándorlást nevezte meg az április 8-i választás tétjének, amikor a hvg.hu-nak nyilatkozott a hódmezővásárhelyi időközi választás tanulságáról.

Ha a mi közösségünk marad, akkor Magyarország nem lesz bevándorlóország. Ha az ellenfeleink kapnak nagyobb bizalmat, akkor Magyarország bevándorlóország lesz

– mondta a kormányfő.

Bencsik András szerint abba kellene hagyni az elemi iskolai szintű "sorosozást"

Feltehetően ezzel függ össze, hogy a Soros-kampányt hétfőn több jobboldali véleményvezér is bátran kritizálta.

Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője, a Békemenet egyik szervezője például úgy fogalmazott:

Abba kellene hagyni ezt az elemi iskolai szintű sorosozást

– mondta hétfő este az EchoTV Sajtóklub című műsorában Bencsik András.

Szerinte ugyan jópofa a „sorosozás”, de a magyar társadalom ennél intelligensebb

- írja a Magyar Nemzet.

Forrás: atv.hu, Index, 24.hu, Magyar Nemzet

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Talán akkor jobban jártunk volna, hogy ha lopkodás helyett is sorosoztak volna.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rohács1926
„SZERINTE UGYAN JÓPOFA A „SOROSOZÁS”, DE….”
Tényleg nagyon jópofa te lópofa.
Az meg külön nagyon jópofa, ahogy hülyítitek, félelemben tartjátok, az agyát széthazudjátok az embereknek ijesztgetve őket a migránsokkal; közben meg nagy haszonnal tízezrével szabadítjátok őket az országra.
Orbán,Lázár, Habony, Kövér, Német, Rogán, Szijjártó, Bencsik, Bayer, Semjén, Harrach … mind olyan jópofa.
justhpeter
Talán akkor jobban jártunk volna, hogy ha lopkodás helyett is sorosoztak volna.
Hellcat
Köpönyegforgató bencsik trágyadomb bazdmeg, be kellett volna ültetni a Teslába az anyósülésre..abba amit kilőtte a napba. Elég durva mocskolódós kampányra számítok...a fidesz már nem ígér semmit nagyon régóta...1 millió új munkahely volt az utolsó talán látjuk abból is mi lett...nyugdíjakat is megvédték. Azóta csak mocskolódnak...
rohács1926
@Hellcat: ma, 11:21
űrutazás ingyért; nem vagy Te egy kicsit bőkezű?
Jozefina
Én vettem a fáradtságot és végig hallhattam ennek a négy embernek (Bencsik, Lovas, Bayer, Huth) az eszmefuttatásait! Ajánlom mindenkinek, hogy hallgassa végig (alig 47 perc bugyutaság)
444.hu/2018/02/27/bayer-zsoltek-megertettek-hodmezovasarhely-uzenetet-es-vegre-batran-megvedtek-meszaros-lorincet-a-sajat-tevejeben
Persze elhangzik néhányszor az ellenzékről, hogy "senkiházi nyomorultak", "rohadt szemétládák". Schulz "szarzsák". Vásárhelyi Márta "ávós spicli lánya"
"Érdekes magas szinvonalú" beszélgetés volt.
Hellcat
@rohács1926: Na látod ez az amire nem sajnálnám a pénzt :D Magyar politikusok űrutazása...one way ticket to the moon :D
csipetke
Már épp illő,hogy befejezzék a Sorosozást,mert ezen röhög már a fél világ.Számtalanszor bebizonyosodott,hogy semmiféle Soros terv nincs.Az teljesen nyilvánvaló,hogy Soros csak azért kellett,hogy elvonják a figyelmet az óriási pénzlenyúlásokról,gyűlölködést szítsanak.Viszont ennyire nem hülyék az emberek.
nyanya001
@csipetke: Csak ez maradt ennek a mocskos hordának, amivel választást
szeretnének nyerni áprilisban.
Peller Anikó
Nem, nem nem, annyira megszerettük a sorosozást mindennap egészoldalason, 3 percenként. hogy már bele is betegednénk, ha éppen most amikor a legnagyobb szükség van rá a Márki miatt lejjebbvennék és mondjuk csak 4 percenként jönne a soros. Megvonási tüneteim lennének, de már videóra vettem őket, biztos ami biztos nehogy belepusztuljak ha kimarad a soros reklám rohaggyatok meg.
Desischado
@Peller Anikó: Köszi, most megnevettettél!
@nyanya001: Drága Nyanya, én attól félek, hogy más is van még a tarsolyukban. Szerintem orbán odalenne, ha kihirdethetné a rendkívüli állapotot, ha balhét tudnának március 15-én generálni, mint 2006-ban. Attól óvjon az ég minket! Mert az tuti, hogy mindenre képesek a hatalomért és a további lopási lehetőségért! Bár remélem, hogy csak jól fejlett paranoiám van!
csipetke
@Hellcat: De csak oda,nem ám retúrt nekik!
Peller Anikó
@Desischado: sajnos nincs, vásárhely után teljesen nyilvánvaló, hogy csak ez az út maradt a rohadékoknak. Ezek képesek kigyújtani a reisztágot is, nem véletlenül fegyverkeznek.

De azért veszik a szállítórepülőgépeket is a meneküléshez, biztos ami biztos. Köll a páncélozott kamion is a szekuritának.
nyanya001
Karácsony Gergely a következő " Soros "
kukac50
Mi történt ebben a Tiborcos sötétségből kezdenek megvilágosodni?
Migránsozás is ugyancsak elavult duma!
kokopelli
@rohács1926: (12:17 tegnap)
...nem kell megmondani az utasnak,hogy mennyi a hatósugara
a hordozó rakétának! 1000 km elég egy "nagy víz"-ig! ;-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.