Iskolatárs, falubeli, vő és csapattárs is felbukkan az Orbán-kormány gazdasági holdudvarában, ahol nagyon nagyot lehet nyerni, de annál is nagyobbat lehet bukni. Haveri kapitalizmus, urambátyám rendszer, intézményesített korrupció: a Transparency International ezekkel a szavakkal jellemzi az Orbán-kormány által kiépített rendszert. Ezzel is magyarázzák, hogy Magyarországnál csak egy uniós országban, Bulgáriában tartják rosszabbnak a korrupciót. Az értékelést meghagyjuk a szervezetnek, mi csak bemutatjuk azokat az üzletembereket, akik meghatározták az elmúlt nyolc év gazdaságát Magyarországon.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tegyük hozzá, hogy ez csak a jéghegy csúcsa! =))
szép új világ
@RonaGyuri: Köszi a cikket. És akkor még szó sem esett a helyi kiskirályokról meg a többi fideszes mutyiról.
nyanya001
vastagbor.atlatszo.hu/2018/02/23/a-korrupcio-felfalta-a-fideszt-es-a-gazdasagot/
Magyarország 2017-ben kilenc helyet zuhanva, a világ korrupciós rangsorának 66. helyére esett vissza. Hat év alatt Magyarország CPI pontszáma 55 pontról 45 pontra esett vissza, vagyis hosszabb távon a magyar eredmény folyamatos romlása látszik. A 2012 és 2017 között tapasztalt 10 pontos csökkenéssel Magyarország korrupcióellenes teljesítményének a megítélése történelmi mélypontra süllyedt.

Európai uniós összehasonlításban is jelentősen visszaesett a CPI-helyezésünk, a tavalyi évben a 28 EU-tagállam közül a 27., vagyis az utolsó előtti helyen álltunk, csupán a sereghajtó Bulgáriát megelőzve.
Nemzetünk büszkeségei...
Hellcat
@Shikari: Megmondom őszintén kurvára sajnállak most titeket...piszok szar lehet, hogy 8-12 év fidesz támogatás után kiborul a buli és te nem adhatod fel...nem pártolhatsz el, mert akkor be kéne ismerned hogy bazdmeg 8-12 évig én ezeket a maffiózókat támogattam...Szörnyű lehet...Látszik az erőtlen vergődés, hogy ki akartok tartani de már harmat gyenge...már rég nincsenek érvek, tényekkel meg sem próbálkoztok, csak mocskolódtok...nincs más fegyver mint azonnal szidni és hiteltelennek titulálni mindent ami a fidesz ellen szól...Borzalmas lehet ez most nektek.
Hellcat
@Shikari: Szegény pára, nézd már fenyegetőzik is. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.