A kormányszóvivő szerint az ellenzék nemcsak a kerítést, de minden mást is lebontana, amit a kormány az elmúlt nyolc évben felépített.

Kovács Zoltán a Demokrata című hetilap szerdán megjelent számában arról beszélt, hogy:

2010-ben a jelenlegi kormány csődöt örökölt, és az Európai Unió, az IMF és a Világbank próbálták előírni, merre haladjon az ország. A kormány azonban más utat választott, és a károk felszámolása után elkezdte az építkezést, amelynek még nincs vége.

Az eltelt idő alatt a magyar modellről bebizonyosodott, hogy működőképes, nem lehet azonban nagy lépésekkel átugrani a problémákat, ahogy azt az ellenzék sugallja. Szisztematikus lépésekkel lehet fokról fokra eredményeket elérni – emelte ki.

Úgy fogalmazott, "a választás tétje nem csak az, hogy az ellenzék lebontaná a kerítést", mert az ellenzék mindent lebontana, amit a kormány az elmúlt nyolc évben felépített.

Kormányszóvivő: "ideológiailag vezérelt", ellenséges közegben kell tevékenykednie a kormánynak

Kovács Zoltán kormányszóvivő. MTI Fotó: Balogh Zoltán

A kormányszóvivő azt mondta, Magyarország súlya a népességéhez és a méretéhez képest jelentősen megnőtt az elmúlt években, nemcsak a migrációra adott válaszok és a "Soros-gépezet működéséről leplet lerántó nyilatkozatok", hanem a gazdaságpolitikában elért eredmények miatt is.

A gazdasági növekedést, a munkanélküliség csökkenését vagy a családtámogatás eredményeit nem lehet vitatni. Közben pedig Magyarország nincs egyedül, a visegrádi négyek támogatása is segít abban, hogy a magyar politika mondanivalója és tartalma fajsúlyosabb legyen – hangsúlyozta Kovács Zoltán.

Mindeközben összehangolt támadás zajlik az ország ellen, a kormánynak "ideológiailag vezérelt" ellenséges közegben kell tevékenykednie, a világsajtóban Magyarországról megjelent cikkek témái pedig egybecsengenek az ellenzék által felkapott témákkal és azok időzítésével

- tette hozzá.

Kitért arra is, hogy

Magyarország azért vesz részt az ENSZ menekültügyi csomagjáról szóló tárgyalássorozatban, hogy képviselni tudja a magyarok és szövetségesei érdekét.

A csomag egyik legfőbb veszélye, hogy elmossa a határokat a menekültek és a migránsok jogi értelmezése között, és "kevert népességű bevándorlóországok" képét rajzolja fel. Magyarország azonban a nemzeti szuverenitásból, a nemzeti érdekből indul ki, és azt mondja, Európának és Magyarországnak meg kell maradnia európainak és magyarnak – jelentette ki.

Kovács Zoltán a migráció kezeléséről szóló magyar javaslatról azt mondta, Magyarország szerint a dublini rendszer megreformálásának nem a következményekből kell kiindulnia, tehát nem abból, hogy ha már bejöttek a migránsok, akkor kötelező kvóta alapján osszák szét őket, hanem meg kell akadályozni a belépést.

A "Stop Soros" törvénycsomag is ezt a célt szolgálja – fűzte hozzá.

Forrás: MTI

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Shikari: "Mutasson erre rá a Fidesz és az ellenzéket a szögesdrótig zavarja a nemzet!" Nem lenne egyszerűbb, ha rögvest lűdöznétek a " libsikre?" De nagy a valószínűsége, hogy a fityiszes hordát zavarná a nép a kerítésnek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Na, ez a gusztustalan kotonszokeveny is forditva ult a lora... Hat a media 80 %-a nem meszaros, vajna meg a kuszaszem adamkajanak a kezeben van? Nem is mondta, hogy valtoztak a kampany feltetelei!

Szoval a reklamfeluleteknek a 75 %-an nem ok lesznek, hanem a Gyurcsany?
Az ujsagokban Szel Berni karaktergyilkolaszik, mig Vona cukiskodik a kutyajaval???

Ez a banatos loszar is jobb lenne, ha nagyon gyorsan eltunne a sullesztoben: nem evilagra, de foleg nem egy demokratikusnak keszulo orszagban van a helye - neki se, meg a Gazdaallatanak se,...:o))))
Ludmilla
az idióta még csodálkozik,hogy sandán néznek a tolvajlásra?
human
Ez az oldal elvileg megkönnyíti a döntést, kire érdemes szavazni
taktikaiszavazas.hu/
Itt pedig elmagyarázzák hogy is működik a választási rendszer:
www.youtube.com/watch?v=8irysRuux0Q
Yeromos
Nem építettek ti semmi mást az elmúlt nyóc évben csak a saját exisztenciátokat és stadionokat, kisvasúttal.
Szerintem nem olyan nagy gond ha ezt az "ideológiailag vezérelt ellenzék" ezt le akarja bontani.
justhpeter
Az egész ország megkönnyebbülne, ha az (állam)egypárti tákolmányt, az (állam)egypárti választási törvényt és az (állam)egypárti nemzeti lopkodás rendszerét leépítené egy következő kormány.
namihami
Nocsak Kopasz, megvilágosodtál?
Már csak az a kérdés fúrja az oldalam, hogy ez a vélemény milyen hatásra alakult ki benned? Csak nem a Főnök adta írásba?
vladimir putin
Én elsőként a felcsúti stadiont bontanám le, hátha van alatta valami régebben elásott kincs.
Yoda69
Az ellenzek egy dolgot epitene le: a maffia allamot.
kissé felnőttem
szó : eszed sosem volt csak valami beöntés helyette., a keritésről tudnod kéne és tudod is,hogy
egyik pártnak sincs utjában ,
a közeget meg magad választottad jó pénz reményében. ugyhogy hallgass, hass, alkoss,gyarapits szavakat használnád, és a hazád fényre derülne,
mert igy csak borus,ködös labillis és megbizhatatlan.Lásd halld az EU és a világ kritikáit. vagy gondolj a 600 ezer kivándorolt dolgozóra, és rájössz, nem lesz aki megkeresse a majdani nyugdijatokat sem.
mert igy az épeszü mind el fog innen menni ,ha igy megy minden tovább,akkor aztán a maradék, 500,000 felett vigan uralkodhattok, a tőbbin már nem,
akkor már konzultácio sem kell mert mind nemzetiek lesztek. mint a dohány bolt.A munkaerő hiányt amikor felemlitette az ellenzék lehurrogás lett most.hogy már beismert tény megoldás meg se pénz se posztó, csak igéretek.igaz ez órjási teljesitmén.Jusson eszedbe a FEKETERUHÁS nővér ŐT kellett volna miniszterelnöki tanácsadónak kinevezni reális segitő lehetett volna de ellenzéki volt és ez a büne ha érted é egyáltalán?
silber13
@Shikari: "Mutasson erre rá a Fidesz és az ellenzéket a szögesdrótig zavarja a nemzet!" Nem lenne egyszerűbb, ha rögvest lűdöznétek a " libsikre?" De nagy a valószínűsége, hogy a fityiszes hordát zavarná a nép a kerítésnek!
Hellcat
Még szép, hogy le kell bontani a korrupt maffiaállamot amit 8 év alatt felépítettek...mert mást nem ...
Klubtag
Te szerencsétlen huszadik szófosó senki!
Persze, hogy erről szól és erre a veletek szemben álló ideológiára minden tisztességes ember csak büszke lehet.
Amit ti képviseltek, az a legromlottabb szar- és senkiházi bagázs filozófiája...
Csizmás Kond
@karma1: ...média meg reklámfelület...épp ez az ami sokaknak nem kell anélkül, tudatlanul is behajolnak, zúgják önkéntesen azt amit egy félországnyi reklámfelület sem tud kiegyenlíteni.
...és ahogy egyértelmű legyek, én megtudom magyarázni hogy miért nem kell Soros de te nem tudod megmagyarázni hogy miért kell.
silber13
@Shikari: Kivánsi lettem! Hogyanalkalmazák szerinted a" libsik" a terrort?:-)))
silber13
@Shikari: Kitértél az egyenes válasz elől! Ne beszélj mellé!
kereső
"Mindeközben összehangolt támadás zajlik az ország ellen, a kormánynak "ideológiailag vezérelt" ellenséges közegben kell tevékenykednie, a világsajtóban Magyarországról megjelent cikkek témái pedig egybecsengenek az ellenzék által felkapott témákkal és azok időzítésével"

Még mindig nem ti vagytok az ORSZÁG!! Az összehangolt támadás a kormányt illetik,nem az országot! Ezért kár volt a CEU-n Phd-ért gürizni.
kereső
@Shikari: Azért jó lett volna látni,hogy mondjuk a német,a francia,avagy az usa rendőrsége mit tett volna veletek, amikor a törvényes államrend ellen "forradalmárkodtok"!,és felgyújtjátok a fél fővárost.
Pálinkás Pál
Te bunkó kovács,itt lesz az ideje "lebontani" azt a sok szemétséget ,amit nyolc év alatt a nyakunkba zúdítottatok!! A legjobb talán az lenne ha takarodnátok keletre az összes agyhalott szavazótokkal együtt!!!
kereső
@Shikari: "csak a szépre emlékezem...!",nem ugyanazt a műsort??? néztük.Finom volt a Túró Rudi, a MTV büféjéből?Izlett?
silber13
@Shikari: Persze,Gyurcsány gyújtogatott, fosztogatott, ő támadt a rendőrökre.És ne gyere a szemkilövéssel, ha a rendőrségi felszólíásnak nem teszvalaki eleget az számoljon a következményekkel. Mellesleg a cirkusz kirobbantásáért nem tudod, ki is a felelős? Tudod, aki kocsin menekült...
staro2
Ezek a vásárhelyi bukta után is csak a soros-migráns vonalon tudnak beszélni.
Nincs válaszuk az ország gondjaira.
Idehaza minden nagyon szép, minden nagyon jó.
Itt az ideje, hogy kikerüljenek a kert végébe a komposztba.
CsipkeRózsa
A kormány idézte elő az ellenséges közeget, köszönjék maguknak azt.
Klubtag
@silber13: ..."Tudod, aki kocsin menekült... " Persze, mert a szaros biztonsága többet kóstált, mint a haza "becsülete"...ugyan már, milyen mértékadó is az ilyen, és főleg kiknek?...
silber13
@Shikari: Kupakos Lala a tv nyílvánosága előtt elismerte, hogy ők szervezték a hepajt!
quadrocopter
Kábszer-reklám!
A zellenzék nekiállt összefogdosni a gyerekeket, hgy megsüsse őket! Bezony, baz-megye!
A zellenzék fertőzi a kutakat is. Bezony. Tahóóóóóóóóóóóóó...
karma1
te kis gusztustalansag a mikrofon mogott! Hat nem ti zengedeztetek eddig, hogy az ellenzek semmire sem jo, nincsen ideologiaja, nincsenek elkepzelesei, szet vannak esve, mar csak napjai vannak hatra, mig ti a csillagos egekben szarnyaltok, mindenfele toletek hangos a videk, mert ti me'g be akarjatok fejezni a Nagy Muvet (ami ugyan gyakorlatilag nem letezik, hisz a lopas nem alkotas) a kovetkezo 4 evben...
Akkor most mi is van? Feltek talan az ellenzektol? Hat felhettek is,...
karma1
Remelem, az ellenzeknek lesz annyi esze, hogy azt a rengeteg kesz, felkesz, de mindenkeppen uresen kongo stadiont is lebontja, mert fenntartani kurva koltseges, amit meg egy fejlett gazdasagu orszag sem engedhet meg maganak, hat meg egy ilyen megalomanias torpe diktator , mint te, vitya, meg annyira sem...
Pálinkás Pál
@Shikari: Aha...szóval szerinted minden rendben volt...nos ,elárulok valamit...normális országban azért a dúlásért rombolásért,gyujtogatásért amit a tv székháznál csináltatok,nem csak gumigolyók röpködtek volna..És a rendőrség akkor leszerepelt szerintem...azt a csürhét 10 perc alatt el lehetett volna takarítani...megköszönhetitek a Fletónak hogy lágyszívű volt...És ha én lettem volna a ME akkor a Kossuth téren sem táboroztatok volna hetekig ,disznóólat csinálva a város közepéből.. !
Clavigo
@Shikari: Idióta román...Téged ki terrorizált,,és miért ? Mert telibeszartad a Kossuth teret ? Szép szokás ez oláh,,,olyan nemzethhyes.
Eladott Ország
Összeomlott a Fidesz-propaganda, nem tudják, mit mondjanak. Ki gondolta volna, hogy a rendíthetetlennek hitt légvárak, hazugságok, egyetlen nap alatt összeomlanak? Nem tudhatjuk, hogy ez az összeomlás lesz a végső, vagy még egyszer talpra áll a szorítóban Orbán (vélhetően igen, mert gyenge az ellenfele), de most padlót fogott, az egyszer biztos, és éppen rászámolnak. Így járnak a felfuvalkodott hólyagok, az önmaguktól eltelt zsarnokok, akik azt gondolják, hogy örökké uralkodnak, és semmi nem árt nekik. Akár most, akár később, de egyetlen pillanat alatt hull le a lepel, omlanak le a hazugságok, és egy pillanat alatt lesz meztelen a király. Egyik nap még legyőzhetetlennek hitt önkényúr, másik nap erejét, mítoszát vesztett, szerencsétlen flótás. A hódmezővásárhelyi vereséggel nem tudnak mit kezdeni. Már amikor Orbán rákezdett a régi nótára, hogy bevándorlóország leszünk-e, olyan üresen kongott, mint a felcsúti nagyharang és a felcsúti lelátó.
Clavigo
@Shikari: Legközelebb,,mikor megbízást kapsz,,,csatolj a hátadra egy Toy-Toy klozetet,,.Apropó,,,ilyenkor teljesítményben,,vagy órabérben szartok össze köztereket,,utcákat ?? Érdekelne,,oláh.
F_Viktor
@Shikari: Írod:
"Összehangolt nemzetközi libsi támadás alatt van a kormány hazai támogatással! Mutasson erre rá a Fidesz és az ellenzéket a szögesdrótig zavarja a nemzet!"

Tetszik...
Az ilyen hülyék miatt buktátok Hmvásárhelyt, Remélem folytatjátok, s akkor minden rendben lesz!
quadrocopter
@Shikari: Eddig jl beszoptátok a "leleplezéseket", apropó, a CEU a világ 100 legjobb intézménye között - tuttad, cscskuci?
Rumcájsz 2
Elmebajosak!
Mindenkiben, aki nem fideszes, az ellenség!

Elég sok adót fizetek Én is személy szerint és nem mindegy hogy Ukrajnában kapják az egyházak vagy az Én fiamnak az iskolájában költik festékre, szakemberre vagy új mosdócsaptelepre!
Igaz a fiam még nem szavazhat, de zsigerből utálja a gőgösséget és a képmutatást!

A választás tétje:

Magyarország életben marad vagy örökre eláshatjuk magunkat!

Amennyiben Én politikával keresném a kenyerem, most beakasztanék a fidesznyikeknek.. :)

Teljes csövön rikoltoznék!

Mindenki hozzon magával még egy embert!!! :)

Vittek magukkal egy embert,,,,,

Inkább ette volna meg az anyja a beágyazódás helyett!
kereső
@Shikari: 13:21, csak azért érdeklődtem ilyen kedvesen,hogy izlett-e, mert az én/mi vendégem/vendégünk voltatok.Drága volt az a Túró Rudi nekem/nekünk, mert a teljes helyreállitást velünk fizetették ki.Nekem okoztál kárt,és még pofátlankodsz is?
F_Viktor
@Shikari: Írod:
"Nem fogjuk abbahagyni! Le fogja leplezni a kormány a külföldről pénzelt antidemokratikus banda üzelmeit!"

Na, ebbe fogtok beledögölni! :-)))
Te nagyon barom, ami nincs, az ellen nem lehet még hazugságokkal, plakátokkal, szájkaratéval örökké harcolni. Ez egy qva egyenlőtlen küzdelem, amiben csak ti, fityesz maffiózók és erkölcstelen, bűnsegéd szavazóik veszthettek.
kereső
@Shikari: lehet,hogy most is az én pénzemből pofátlankodsz itt?
kereső
@Shikari: igen az én pénzem, az adóm-amiből téged,meg a hozzád hasonlókat fizetnek.
F_Viktor
@Shikari: Bukni csakis ti, mocskos bűnöző, élősködő férgek tudtok!
F_Viktor
@Shikari: Írod:
"És még megfizeti az ország kétharmadát..."

Baromarcú, most van a híradóban, hogy az egészségügyben a nagy beharangozott béremelés nettóban pár száz forint lett, de nem régen hallottam, hogy munkanélküliek esetében még az álláskeresési járulékból is orbán ellop 25 százalékot!
Remélem ott, orbán seggében fog lerohadni az orrod! És osztozol majd sorsában is, mert megérdemled te görény!
quadrocopter
Ezeknek a gyökereknek mindig szembeforgalom van az autópályán! Nem érdekes?
F_Viktor
@Shikari: Aki egy országot szétlopó, egy országot a világ minden részén lejárató bűnöző bandát támogat, védelmez, érdekében nyilvánosan folyamatosan hazudozik, arra nagyon szolid jelző, hogy féreg!
kereső
@F_Viktor: és teszi mindezt a Te pénzeden is. Hogy szokott itt kiabálni,hogy ki mindenkit kell
"eltartani".No ő is egy közülük.
F_Viktor
@Shikari: Írod:
"Amit említettél, hogy levonják, úgy hívják, hogy adó és járulék!"

Nem! Aki a legrászorultabbakat megadóztatja, azt úgy hívják, hogy rabló! Kényszer hatása alatt meglopja!

Írod:
"Most találtatok pár embert, akinek olyan volt a bérbeállása, hogy alig kapott emelést..."

Aztán milyen "bérbeállás" kell ahhoz, hogy valami maradjon is a zsebében?
Vagy ez is olyan, mint a családi adókedvezmény (megsúgom, nem!)? A propaganda szerint hű, de über, miközben csak egyes rétegnek kedvez?

Írod:
"Amúgy te nem tudsz emberi hangon szólni, csak így ugatni?"

Ki mit érdemel! Egy hazug ember, egy bűnöző csoportot támogató ne várjon tőlem semmilyen tiszteletet,
F_Viktor
@Shikari: Ennyi(t ér) egy haszonleső, ingyenélő fityeszes szavazó! :-)
Borsodi
A kerítést a jobbik javasolta,a fidesz kapott az alkalmon,újabb lehetőségvolt lopni! Senki se akarja lebontani,csak ezek az elmebetegek ezzel akarnak szavazókat nyerni.Védik az országot,amit szétlopnak!
www.youtube.com/watch?v=Y42Xr5o0jfg
www.youtube.com/watch?v=E41AuLnkghQ&t=38s
papa.49
Szőrösszar a nézésed KLINIKAI ESET sürgősen keresd fel a LÓDOKTORT, vagy a HELYI VADÁSZT, HOGY A KÍNJAID ENYHÜLJENEK ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Desischado
Te notórius hazug! Mindenkinek elege van már belőletek. A mohóságotok, a hatalomvágyatok nem ismer határokat. A népet sz@rnak nézitek, az országot a sajátotoknak. Lábbal tiportok minden emberi jogot. És még csodálkozol, te gyökér, hogy mindenki gyűlöl és utál benneteket?
Yoda69
@Shikari: A 2006-os terrort orbanek robbantottak ki.
silber13
@Yoda69: Hagyd rá! Láthatod, az " advocatus diaboli" szerepét próbálja eljátszani, de sikertelenül.
Nessy
Ez a jótét lélek hiszi is amit mond? Mert ha igen, akkor baj van. Politikai tisztán látását már abszolut nem zavarják a tények. Csak nehogy a virtuális világban valódi falnak menjen csórikám.
tudode
Ha ennyi energiát fordítottak "volna" a KÖZJÓ SZOLGÁLATÁRA, amely a fő feladatuk, még az ALKOTMÁNYOS PUCCSAL megszerzett HATALMUKKAL, talán kevésbé kellene rinyálni!
.
Bizony, bizony EGY SZÉP NAPON velük együtt a NER PÁRT ALAPTÖRVÉNYE, és az annak alapján ÖSSZELITTYENTETT sarkalatos törvényeik K U K A!
.
Nem kell félni, nem fog fájni, de AMI KÉSIK, NEM MÚLIK!
..
A S Ó H I V A T A L O K mennek majd a levesbe!!!
kukac50
A kormányszóvivő egy gondolkodásra képtelen ember! Nem mondana ennyi baromságot ha tudna gondolkodni!
papa.49
@kukac50: Ki tudja mondhat ha jól megfizetik ))))))))))
Yoda69
@Shikari: Nagy szart. orban bujtotta fel az embereket hogy menjenek az utcara, verjek szet a TV szekhazat, sot kerte a Gyurcsany kormanyt hogy lovessen a tomegbe.
Gyurcsany beszedet manipulalva adtak, nem egeszeben. Jo csemege volt a birkaknak, akik zabaltak, es vakon kovettek orbant.
Nessy
@Yoda69: Úgy mellékesen: a Kossuth téri happeningen minden délután valamelyik fideszes "honatya" szónokolt az ott táborozóknak, és buzdította őket!
Azóta a hűséges, értelmes vandáljait szentté is avatta Orbán és kormánya!
Yoda69
@Nessy: Ezt probalom shikarinak is magyarazni, de persze o ugy tesz mintha nem ertene.
Nessy
@Yoda69: Nem az a feladata! Nem a tények a lényeg számára, hanem az épp esedékes direktíva.
silber13
@Shikari: Azt mondod, hogy a jelvény nélküli rendőrök voltak a terroristák? Na figyu csak, hogyan sivalkodott egy narancsos képviselő a parlamentben!

www.delmagyar.hu/kecskemet/nyitray_eles_loszert_kellett_volna_hasznalni_az_mtv_ostromnal/2205740/
nezelodo
Meghasad a szívem, holnap meg azt mondja ez a Soros fióka, hogy rabszíjon vezetgetik a fideszeseket, úgy mint ők a politikai ellenfeleiket. Remélem sorra kerül az elszámoltatás.
Yoda69
@Shikari: En tenyeket mondtam, erre te megint szemelyeskedesbe valtassz?
silber13
@Shikari: És akkor mi van? A felszólíás elhangzpott, hogítáguljon a nép! Ezt viszont be kellett volna tartani! Pedig ez vonatkozott mindenkire, a fideszes csőcsrlékre, a bámészkodókra sőt Révész Máriuszra is!Nem tették! Egyébként szerfelett cinikus a megjegyzésed, az " És?"Te bizonyára lövettél , vagy lőttél volna!!
kereső
@Shikari: 10:54, Aztán mond csak, mi is volt a "célja" annak a "forradalomnak"?De most aztán őszintén!
silber13
@Shikari: Javaslom neked sürgősen látogasd a fejészetet, meg az agyászatot! a patologikus ötletbetöréseid miatt!:-))) Mellesleg magas ívben teszek a te " szerintem" kezdetű véleményedre.
Yoda69
@Shikari: Ne legyel mar ilyen naiv. Nem volt itt semmifele forradalom. A fradi kemenymag, es nehany tucat kubatov kopasz verolegeny csinalta a balhet, akiket a fideSS penzelt. orban es tobbi fideSSes politikus meg tuzelte a nepet a manipulalt oszodi beszeddel. Azonban a legtobb ember nem kert belole, sot rettegteg kimenni Budapest utcaira azokban az idokben.
Yoda69
@Shikari: Neked lehet az volt, mint a fulkeforradalom.
silber13
@Shikari: Ne haragudj, de egyre hülyébbeket mondasz! Akkor és ott nem volt semmilyen forradalom, csak zavargás, balhé, amit imádott vezéretek a bomlott agyával kitalált,és a csúrhe meg akata valósítani! Aztán mikor látta, szar a helyzet, elhúzta a csíkot. Gyurcsányék ott hibáztak, hogy nem kapcsolták le az egés "vezérkart"z
kokopelli
@silber13: ..én csak a Vateréktől ismertem a Rákosi et. nevetséges ruszkischegget
nyaló szólamait,de ezek a fideszmajmok majdnem egy az egybe nyomják,mikor a
választások utáni elszámolásról,büntetésekről ugatnak,ill. a "nagy illiberális vezetőt
éltetik"! Visszajön a komcsirendszer a régi KISZ és MSZMP-s tagok vezetésével?
Az "oldie" világ újra "in" lesz? Hajrá békamenetes exkomcsik!
evacica
Erre csak egy szóval tudok reagálni:ANYÁD!sok szemét ember van de ez az egyik legunszimpatikusabb közülük ő, persze Rezsi Szilárdot még őse tudja überelni!
Sámannus
:Ezeket a fatökűeket szaporítani kéne, valahol egy sertésólban, Bőven ellátva őket moslékkal amit összehordanak.
Hát nem tisztelik a fülkeforradalmat?
Most gondoskodunk arról, hogy közöttünk ne legyen olyan selejt, mint fütyiszben.
silber13
@Shikari: Jujj! Mesélj mán a "SZITURÓL!!"- amit én botor lélek nm ismerek. e te bizonyára ismered, lehet aktív réztvevője is voltál a történéseknek, mesélj hát, légyszi, légyszi!!:-)))
silber13
@Shikari: Werdi opera történéseibe beágyazott Örkény egyperces! Gratula!
silber13
@Shikari:Ha gondjaid vannak.szólj, segítek!:-))) Najó, könnyítek, nem Verdi, hanemi monjuk Wagner...
advocat
Ennek a CEU-n művelt főnek lehetne egy nagy dobása. Bemutathatná azt a migráncsot aki ebben az országban maradna. Könyörgöm! Csak egyet!
kereső
@Shikari: te is "mög ötted"! Mi lesz orbán" öszödi" beszédekor?
silber13
@Shikari: Az, az! Pontosan. Ahogyan egy Homo unius libry mondja!:-))
silber13
@Shikari: A te esetedben erősen kétlem. A homo unius libry tökéletesen illik rád!
silber13
@Shikari: " Quod dixi dixi, quod scripti scripti"
silber13
@Shikari: Tudhatnál annyit, hogy ez nem spanyol, hanem Volapük nyelvű szöveg!
magyarbakancs
A Hódmezővásárhelyi elfeszített választás egy olyant ütött a kollektív tudatukba a fidesznek,hogy az nem tudja kiheverni.
Védhetetlen a Tiborc féle ügy.
Meg mutatták a választók elég eböl a mocskos pártból,és kormányból.
Hazámat kifosztani való birtoknak tekintik.
Embereket lenéznek és nincs olyan társadalmi réteg amit meg ne tapostak volna.
Takarodás a de nagyon gyorsan.
silber13
@Shikari: A volapük nyelv valóban létezett, és létezik, ha nem tudnád. Persze nem tudod..:-))) Igazi homo unius libry vagy..
silber13
@Shikari: Hja, a műveletlenség előbb-utóbb visszaüt! Igaz? Ilyenkor leghasznosabb az elsomfordálás!:-))))
silber13
@Shikari: Persze, hogy nem állsz le velem, mert sk buta vagy! Na,!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.