A lámpacsere drága is volt és még sötétebb is van tőle az utcán. Összellenzéki árnyékbizottság alakult az Elios-ügy visszaéléseinek feltárására. Első állomásuk Kecskemét volt, ahol nem jártak sok sikerrel. Hivatali visszaélés miatt feljelentést fontolgatnak a bizottság tagjai. Védik a bűnöző vezérüket és annak lopásait, csalásait. Szégyen! Mégis mire számítanak? Majd hamarosan megtanulnak vezetőszáron vonulni a fideszes bűnözők.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Bűnöző fideszesek! Pfúj, de nagy gazemberek ezek egytől-egyig.
karma1
@peterkelemen: Kecskemet papabb akar lenni a papanal... Nagyon be akarja magat nyalni (illetve tovabb tapicskolni a meleg fideszsz@rban), manapsag ha a fidesz meg akar nyerni egy pert, vagy nagyon kinos a dolog, de muszaj valahova birosagra vinni az ugyet, akkor erdekes modon MINDIG Kecskemetet talaljak meg erre a celra, az ottani birosagot...

Kivancsi vagyok Vasarhely-ugyben a Kuria es az Alkotmanybirosag allasfoglalasara is, valamint annak a biroi csoportnak a velemenyere, akik nekimentek hando tundibundinek.
Ok az utolso hiteles es meltosagteljes testulet, akik megprobalnak az egyre szukulo lehetosegukben megtartani a maradek torvenyesseget.
szaboria1
Kedves jegyző asszony Ön akkora fogalom zavarban szenved, hogy jobban teszi ha lemond. Több hibát is vétett.
1. Egy országgyűlési képviselő csoportnak joga van belenézni az iratokba.
2. Arra nem hivatkozhat, hogy azért nem adja oda betekintésre mert már össze készítették a nyomozó hatóságnak. Amíg a városházán vannak az íratok addig erre nem hivatkozhat.
3. A viselkedése, hogy felállt és kivonult ez már nagy bunkóságra vall.. Ezért erre a pozícióra ön alkalmatlan.
kukac50
Bűnösöket védenek azzal Ők is bűncselekményt követnek el. Lejárt a Fidesz ideje!
Erre rájátszott Orbán Mészáros Tiborc Garancsi és még sok Fidesz közeli stróman.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.