"Mosógépet könnyebb eladni mint téged" - mondta a Főnök jelöltjére, meg is jelentek a városban a mosógépek. Fideszes ritkán kap olyan látványos maflást, mint ami Nyitrai Zsolt egri választókerületi jelöltnek jutott, amikor elkísérte a Főnököt első, egri kopogtatócédula-gyűjtő körútjára. Orbánnak is tetszett saját lesajnáló poénja, be is került Elnök úr első kampányvideójába: Jól szórakozott a dolgon a helyi Jobbik is, és nem hagyták ki a ziccert: szereztek egy látványosan megviselt, olcsó mosógépet, és egy valóságos installációval turnézzák körbe a város főtereit. Az Egri Ügyek szerint a plakát-mosógép együttes feltűnt már a helyi Fidesz Rákóczi úti központja előtt is:

Forrás: 444.hu
Feltöltő: rohács1926
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Orbán eléggé megalázta alattvalóját nyilvánosan, ez azt jelenti,hogy még a sajátjait is lenézi, Akkor mit várhatnak a szegény nyomorgó falusi emberek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.