Szél Bernadett azzal kapcsolatban, hogyan működne együtt Gyurcsány Ferenccel és pártjával, a DK-val a választás során, azt felelte: nemzeti érdek a Fidesz „keretek közé" szorítása, ezért az LMP minden ellenzéki párttal felvette a kapcsolatot. „Nem vagyunk érdekközösségben, de sorsközösségben vagyunk".

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Szélelbélelt asszonyságék rájöttek, hogy "egyedül nem megy..." ))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@Shikari: ma, 15:35
Hát az viszont nagyon nagy szerencsét jelent!!!-:))))
Hellcat
@Pálinkás Pál: Jobb ha későn jön meg az esze mint soha...
Pálinkás Pál
Gyerekek,látta ma már valaki Bélát??? Mintha nem látnám itt az okoskodását!!!
Csizmás Kond
A fidesznek a megerőssödését épp az ilyen önző maguknakvaló, egyénipártocskák megalakulása segítette elő. A a keretek közé szorítást meg nem egyéni vagy összefogott furakodással kell elérni , hanem olyan alternatívát hirdetni ami mindenkinek jobb mint ami van.
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: itt van, osztja az észt, gyurcsányozik ezerrel. Ez a segghülye ovodásagyú gyökér pápább akar lenni a pápánál. Órákon belül tökönszúrja magát egy harakirivel, mert a Szél berci lassan politikussá érlelődik (talán), de lehet csak egyszerűen felköti magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.