A miniszterelnök sajtófőnöke megmondta, miért nem áll ki vitára a miniszterelnök. Magyarország miniszterelnöke az Országgyűlésben számtalan alkalommal vitatkozott már az ellenzék jelöltjeivel – mondta Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az MTI-nek arra, hogy a napokban több ellenzéki vezető és szervezet is nyilvános vitára hívta Orbán Viktor miniszterelnököt. "A viták ideje lejárt, ez most a választók döntésének ideje" – tette hozzá. Legutóbb – kedden – Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje szólította fel Orbán Viktort, hogy "vitában védje meg az elmúlt nyolc év kormányzását".

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Nincsenek gondolatai... felolvasni pedig felesleges azt a katyvaszt, amit alkalomadtán mindig elővesz... szánalmas...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Nincsenek gondolatai... felolvasni pedig felesleges azt a katyvaszt, amit alkalomadtán mindig elővesz... szánalmas...
quadrocopter
Milyen viták ideje járt le, Genyó? Egyetlen egyet sem mertél bevállalni, még a diákokkal sem, wazze!
Gyáva semmitmondó szar!
RonaGyuri
VITATKOZOTT??? Ebben is unortodox, pont ahogy az emberek megkérdezésében is! =))
peterkelemen
Így megy ez az illiberális államokban. Ezzel Havasi Bertalan, a csuti sajtófőnöke kinyilvánította, hogy Magyarország már régen nem demokrácia és nem jogállam. Köszönjük! Eddig is tudtuk.
Hellcat
Ez de geci szánalmas...vagy szánalmas geci...mondjuk úgy is tudta mindenki, hogy nem fog kiállni mert egy gyáva vitaképtelen szar...
Csizmás Kond
A pofázás az pofázás marad. Nem pofázni kell hanem tenni...pofázni akárki tud.
tudode
Ako mi legyen?
.
Zsákba SZARKÁT, v EGERET, v HERNYÓT VEGYÜNK, együnk, ha ad enni???
.
Ej ha!
colibri
Orbánnál a viták ideje lejárt, de az az igazság, hogy orbán ideje is lejárt! 4+8 év lopás és hazudozás már viták nélkül is túl sok volt, a többség türelme is elfogyott!
szép új világ
@Csizmás Kond: Sorry, de az érdemi vita nem pofázás, hanem a különböző vélemények, javaslatok megismerése, ami alapja egy kompromisszumokon alapuló, közös álláspont kialakításának. Értelmes embereknél ez megelőzi a tettet. Hogy Te is könnyebben megértsd: ezért tartják az orvosok a konzíliumot a műtét előtt, nem pedig utána...
advocat
De! Kellene vitatkozni. Van miről. Szerintem. Majd a választók, Hát azok nem. Főleg nem a 2 millió agymosott.
Equus
nekem ennek a "viták ideje lejárt" dumának az az üzenete, h gyere ki a kocsma elé...
Na, menjünk!
Csizmás Kond
@szép új világ: Szerintem ebben és az ilyen esetekben az, ugyanis aki a kormányon van az nem vitával kell bizonyítson mert itt van a múlt amiben működött és ami helyette beszél. Vitatkoznia annak kell akik ugyanarra a helyre pályáznak. Ez olyan mint egy verseny, a bajnoknak csak az utolsó győztessel kell játszania a díjért..---és orvos meg konzorcium...ott sem a betegtől kérdik hogy találja ki mi a baja, hanem az általuk feltárt dolgokból megállapítva kérdezik meg a beteget hogy műtsék vagy ne
Manhattan
@Csizmás Kond: Azt láthatod, hogy programot csak a DK csinált. A fidesz nem csinált már 2014-ben sem, amit meg előtte csinált,, abból sem tartott be semmit. Ez itt most nem a programok csatája lesz. Itt népítélet lesz Orbán és a bandája felett. Kollektív gyűlöletszavazás.
Csizmás Kond
@Manhattan: Program is annak kell aki mást akar mint amilyen a jelenlegi...ő ha folytatja azt amit elkezdett azt nem kell újból előadnia.
...és ezek a szólamok már nem divatosak...sőt a hangzásuk alapján plagizáltak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.