Komáromi Zoltán háziorvos, szakpolitikus. Orbánékat ütni-vágni kell minden oldalról. Sztrájkolni, tüntetni kell! -------------- --------------------------------------- --------------------------------------- --------------------------------------- -------------------------

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
@Mirabilis: Igazad van, de még ez is jobb, mint a semmi és a tétlenség.
Nessy
Az egészségügyben, a mostani létszámhiányos helyzetben kétélű fegyver a sztrájk. Gondoljátok, hogy egyetlen beteg is megértené, ha neki emiatt kellene várni? A beteget nem érdekli és valóban nem is kellene, hogy érdekelje, az orvosok, nővérek túl feszített munkaideje, a fizetésük szégyenletes volta.Naponta elmondják, hogy mekkora béremelést kaptak, ami a valóságban pár forint sok esetben. Ezt az emberek már nem tudják. Csak azt, hogy mindenkinél több béremelést kapnak, és mégsem elégedettek. Hogy ennek a fele sem igaz, az már nem hír a királyi médiában. Pedig ennek nem lesz jó vége.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.