Ha az ellenzéki akaratokat sikerül okosan becsatornázni, az erőt jelenthet, és nem is akármilyet. A korábban mindenhatónak vélt sorosozás állítólagos fideszes letekerésének van egy eddig nem nagyon elemzett vonatkozása is. A migránsokra, Brüsszelre és az agg milliárdosra azért volt szüksége Orbán Viktornak, mert hosszú ideig nem volt masszív itthoni ellenfele, amelyet veszélyesnek láttatva pontosíthatta volna önmaga pozícióját, illetve félelmetesnek minősíthette volna a bármikori választások tétjének súlyát. Az olyan ellenség ráadásul pompás ellenség, amely valójában vagy nem létezik, vagy ha igen, nem úgy. Nincs ezen mit magyarázni: a migránsok nem akarnak idejönni, Brüsszel nem óhajt bennünket elpusztítani – sőt végső soron sikeresen gazdagítja Tiborcz „Elios” István kormányfővőt és a hasonszőrűeket –, és Soros György is hiába pattintaná ki Orbán Viktort a miniszterelnöki székből, hiányoznak hozzá a politikai eszközei. Nincs neki kivel nyernie Magyarországon, azok az erők,...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A Gazda szeme,

mint tudjuk hizlalja a jószágot, de ha félrenéz?

Az mno.hu vezető munkatársa jegyzi a portál mai vezércikkét: „Komcsik és bolsik”. Az egyébként jó cikk a fordítottja a már megszokott gondnak. Talán Csurka idejéből származik a mondás, hogy: alapvetően jól meglátott hibákra, gondokra és problémákra reagál elképesztően buta módon. Aztán megszokhattuk, hogy idétlen következetésekhez rittyentett rémálmokra hivatkoznak nekünk. Most a derék Albert valós és megfontolandó meglátásokat és gondokat fogalmaz meg, de a rögvalóságtól teljes mértékben elrugaszkodott helyzet-meglátásból kiindulva.
Na jó ebben „szemtengelyferdülésben” nem csak ő szenved. Sokan, nagyon sokan úgy vélik, hogy lehet hinni az ECHO-s FIUK hablatyának és azon rugóznak, hogy az eddig nyomatott dumákat mivel váltják ki. Nos ezt szerintem nagyon rosszul látják, mert erről szó sincs. A derék Rezsi Sziszit hallgatva, az M1-et nézve és utcán sétálva sehol nem tapasztalható akár a nyomulás növekedése csökkentésének sem. Annál is kevésbé, hogy – szerintem – vásárhelynek sem ezek voltak az okai. Egyszerűen rossz emberbe kötöttek bele. S ezen még a ráérzés – ahogy a klasszikus vicc poénja mondja az antiszemitizmusról (csak most a rasszizmus és xenofóbia is játszik) – a sajnálatosan valós „társadalmi igényre” sem tudott segíteni! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.