Három ember DNS-ét fedezték fel azon a kötélen, amit VV Fanni elrablójának autójában találtak. Az egyik a lányé, a másik az előzetesben ülő barátjáé. De kié lehet a harmadik?

Elfogadták a rendőrségi felterjesztést, és kizárták VV Fanni gyilkossági ügyéből B. László ügyvédjét, egyben nagybátyját, dr. Brodmann Pétert. A jogászt tanúként faggatják tovább, és DNS-mintát is vesznek tőle – írja a Boras.

DNS-mintát vesznek VV Fanni feltételezett gyilkosának ügyvédjétől

Az ügyvéd a bulvárlapnak el­mondta: kizárták az ügyből, de leszögezte, az esetnek nincs köze ahhoz, hogy rokoni kapcsolatban áll a gyanúsítottal. Szerinte egész egyszerűen személyes bosszúról van szó.

Már az elején összetűzésbe kerültem az ügygazda rendőrrel, mert nem hagytam, hogy irányítsa az ügyvédi munkámat. Már akkor megmondta, hogy eltávolít a vé­dő­szerepből

– kezdte az előzményeket a Borsnak dr. Brodmann, akit nemcsak, hogy menesztettek a pozíciójából, de tanúként hallgatnak meg. Sőt ennél tovább is mennek a nyomozók.

DNS-mintát vesznek tőlem, ugyanis találtak az autóban egy vérgyanús kötelet, amin három DNS van. A gyanúsítotté, a sértetté és a harmadik után még nyomoznak. Feltételezik, hogy a Brodmann családból valakié.

(Bors)

Cikk- és címlapkép: police.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A zabszem nagyon mínuszba van valamelyik főfütyisznél, hogy hol van a csaj !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.