Döbbenet és undor! Undorító, hogy van köztünk olyan ember, aki nem szégyenli magát bevonni a kicsiny gyermekeinket is abba az undorító, mocskos posványba, ami ma Magyarországon közélet és politika neveken fut!! "... GOEBBELS LIKE THIS!... " - ahogy a művelt "Kétfarkú" erre mondaná, és ahogy mondom én is!

Feltöltő: the jaszaic
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Kampánycsend? Hmv-hely után patkánycsend!
karma1
Nagyon jo a cikk, de mneg kellene emliteni a leterdepeltetett ovodasokat is, meg a XVIII. keruletben a mult honapban nemethsziszi atado unnepseget is, amit az ovisok elott tartott, - szerencsere azt egy belso teremben, nem az utcan.

A GYEREKEKET NEEEE!

Most , 2 perce fejeztem be a beszelgetest egyik rokonommal, aki a koruton lakik, kozel a Parlamenthez, es elmeselte, hogy a multkori diaktuntetesen vagy szaz rohamkocsi volt kivezenyelve, a legujabb, legjobban felszerelt fajtabol, egy csomo beoltozott terrorelharitoval... Ennek a rokonomnak van egy 22 eves diak lanya, es csak annyit tudott nekem a telefonba mondnai - kerdezni- hogy "ekkora keszultseget? Fiatalok, joforman gyerekek ellen? Hat ezek mar a gyerekektol is ennyire felnek?"

Nem lesz egyszeru a valasztas, a kampanycsend pedig hozzatartoz(na)ik MINDEN demokratikus orszag valasztasi torvenyehez, az igazsagossaghoz. (Nalunk addigra le kell szedni a plakatokat, TV-, radio hirdeteseket, ujsaghirdeteseket, mindenfele reklamanyagot.
A szornyu az, hogy mar a sajatmaguk altal hozott torvenyeket sem tartjak be, illetve csak azokat, amibol nekik lehet hasznuk.
Ezeknek menniuk kell, - remelem, egyenesen a bortonbe...
maszk
Ez a kép, elcseszetten jóóó !!!

cdn.blog.hu/th/thejaszaic/image/fidesz2.jpg

Az ellenzéknek ki kéne nyomtatnia, és pénzt nem kímélve az egész országban szétterjeszteni - és elsősorban nem azért, hogy a magyarok lássák, hanem, Európa lássa, hogy az orbáni "mi magyarok", NEM A MAGYAROK, hanem csak a magyarok egy kis százaléka (a rosszabbik fele) - a csürhe horda (ez a fajta bárhová is születne a világon, csak egy csürhe horda lenne - mert a vér nem válik vízzé!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.