Alapítványi iskolákat irányító bűnszervezetet leplezett le a NAV. Nyíregyházi alapítványi iskolákat irányító, állami normatív támogatással visszaélő bűnszervezetre csapott le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). Az adóhatóság észak-alföldi bűnügyi igazgatóságának sajtóreferense azt mondta, azért hozták létre az alapítványi intézményeket, hogy a jogtalan támogatást megkapják. Simon Béla szerint az alapítványok fenntartásában működő iskolákban olyan diákok után is igényeltek állami támogatást, akik nem is vettek részt az oktatásban. Több megyei településről – későbbi nyeremények ígéretével – “fantomnebulókat” toboroztak, a jogtalan elszámoláshoz hamis iratokat készítettek. Az így szerzett pénzből többek között drága autókat vettek, a nyomokat pedig szlovák és Seychelle-szigeteken bejegyzett offshore cégekkel próbálták eltüntetni. A nyomozók Magyarországon egyedinek számító luxussportkocsi mellett ingatlant, nagyobb értékű traktorokat és egymillió forint készpénzt is lefoglaltak...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Pártállásuk/szimpátiájuk? Mert nem mindegy, megtanulhattuk már, hogy a bánbarlang lakói pofátlanul bátrak, ha hétuk mögött érzik a genyóvezért!
karma1
Egymas utan zuhannak ki a gardrobe-bol a csontvazak,... Egyik rosszabb, mint a masik,... A tanarok annakidejen a KLIK megszunteteseert kuzdottek, de a kormany ott is azt a politikat folytatta, mint kisvasut ugyben: ha tamadjak azt az egy KLIK-et, akkor majd csinalunk 56-ot. Es lo"n,... Megcsinaltak az 56 reszre bomlasztott, a lopasra meg jobban alkalmas rengeteg kisebb szervezetet, novelve a kaosz, csokkentve a hatekonysagot.
Es senki nem merte ketsegbe vonni a szuksegesseguket...
Nade majdmost...
karma1
@quadrocopter: A genyovezer valamelyik sarokban retteg, es kuszkodik a remalmaival, vagy eppen veri Aniko asszonyt,... Erre nem lehet mit lepni, ok csak arra keszultek, ha a NAGY folenyuket elveszitik, azt hogyan kommunikaljak. Ilyen hegyomlasra ok sem szamitottak... Nincsenek rakeszulve.

Marcius 15-en biztos balhet fognak provokalni. Na azt nem szabad megengedni illetve bedolni a provokacionak... Mindenhova a Ketfarkuak humora kell, ami lecsillapitja a kedelyeket, akikkel egyszeruen nem lehet hozongeni. Foleg, hogy a cof elleni bekemenetet fognak csinalni...
maszk
Én egyszerű vagyok, mint egy faék, szóval nekem mit jelent ez a hír?
Vannak emberek, akik gyerekek jövőjével, életével játszanak - előre megfontoltan, gonoszul, nyereségvágyból.

És ha most elkezdenék masszívan "kurvaanyázni", én lennék a rossz, mert csúnyán beszélek.
Bakker, ez a világ tényleg elvesztette a fonalat - már nem tudja, hogy mi a jó és a rossz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.