Kovács Zoltán kormányszóvivő szerint most kell nagyon "észnél lenni" ahhoz, hogy megakadályozzák azon politikai szándékok megvalósulását, amelyek bevándorlóállamot csinálnának Közép-Európa államaiból, köztük Magyarországból.

Kormányszóvivő: a választáson arról kell majd dönteni, hogy a migrációt megállítani akaró vagy a "Soros-féle tervnek" lefekvő ellenzék kap bizalmat

Kovács Zoltán kormányszóvivő. MTI Fotó: Balogh Zoltán

Kovács Zoltánt az M1 aktuális csatornán csütörtökön arról kérdezték, hogy a kormány 12 pontos javaslatot nyújt be az ENSZ migrációs csomagjához. A kormányszóvivő elmondta:

ebben az esetben azt az utat választották, amelyet az Európai Unióban (EU) a migráció kezelésével kapcsolatos ügyekben, konkrét javaslatokat tesznek.

A külgazdasági és külügyminiszter arra kapott mandátumot, hogy az említett a 12 pont mentén karakteres és egyértelmű magyar álláspontot tárjon a nemzetközi közösség elé – tette hozzá.

Úgy vélekedett, hogy az EU-ban és az ENSZ-ben is olyan fontos ügyek vannak terítéken, amelyekben, ha most rossz döntések születnek, akkor középtávon visszafordíthatatlan események indulnak el. Hozzáfűzte: az ENSZ esetében ezeket most ajánlásoknak nevezik, de "pontosan tudjuk", hogy később kötelezővé, irányadóvá válnak.

Kiemelte:

elképzelhetetlen, hogy szuverén államokat megfosszanak annak lehetőségétől, hogy maguk döntsenek a saját határaik védelméről.

A Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) ungvári székházát ért támadásról azt mondta, talán nem túlzás úgy fogalmazni, hogy létében fenyegetik a magyarságot Kárpátalján. Hangsúlyozta: a magyar kormány minden eszközzel fellép a kárpátaljai magyarság érdekében.

Szólt arról is:

szerinte az április 8-i országgyűlési választáson arról kell majd dönteni, hogy nemzeti érdekeket képviselő, a migrációt megállítani akaró vagy a "Soros-féle tervnek" lefekvő és azt megvalósítani igyekvő ellenzék kap bizalmat.

Forrás: MTI

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Bizony, nagyon észnél kell,lenni, hogy mindegyikőtöknek jusson zárka, végre eltakarodjatok a szemétdombra a lopásaitokkal, hűtlen kezeléseitekkel, haveri osztogatásaitokkal, tafik -és foldmutyikkal, értelmetlen közpénz szórásaitokkal, ősbarom költekezéseitekkel, a sajátlábon állásaitokkal, aztán te is mehetsz dolgozni, kábszer-reklám, amihez nagyon nem vagy hozzászokva!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Bizony, nagyon észnél kell,lenni, hogy mindegyikőtöknek jusson zárka, végre eltakarodjatok a szemétdombra a lopásaitokkal, hűtlen kezeléseitekkel, haveri osztogatásaitokkal, tafik -és foldmutyikkal, értelmetlen közpénz szórásaitokkal, ősbarom költekezéseitekkel, a sajátlábon állásaitokkal, aztán te is mehetsz dolgozni, kábszer-reklám, amihez nagyon nem vagy hozzászokva!
tudode
Amerika nem fogadja EZEKET, sőt TILTÓLISTÁRA kerülhet az egész team!
.
Mindenki ÓVAKODJON A TÖRPÉTŐL!
vladimir putin
Komoly kérdés.
Főleg úgy, hogy a Soros terv csak egy kitaláció.
nyanya001
Az is kérdés, hogy miért engedtek be 20 ezer kötvényest, akik nemzetbiztonsági szempontból teljesen ellenőrizetlenek !
Yoda69
Rohejesek vagytok fideSS. Ennyire futja ?
A sirotokat assatok.

MEG 37 NAP
quadrocopter
Emberek! Észnél kell lenni, 2017-ben a gengszterrezsim (amiről tudunk!) 650,000 szavazásra buzdító levelet küldött a külhoniaknak, hogy ne feledkezenek meg a szavazásról!
Zeta
Minden eszközt bevetnek a nemzeti érdekek megmentésére= saját vagyonuk növelése, börtön elkerülés, nemzeti érdek mögé bujva félrevezetik a határontúliakat.
justhpeter
Azt hiszem Hódmezővásárhelyen is ezt a gagyinak is primitív agymosást elégelte meg a jó nép. Remélem országosan sem lesz másképpen.
Klubtag
Sokkal jobban kell félni a mostani Orbány-kormány által támogatott és segített - egyre növekvő - Putyini orosz befolyástól, mind Európában, mind a világban. Mint Kövér viceházmestertől tudjuk: kommunista KGB-s tisztből nem lesz demokratikus világpolgár.
Orbán csapatai (milliárdokért megvásárolt klf. lobbisták, a csőnacis, hülyegyerekfrizurás külügyérek, a külhoni manipuláltak, stb.) harcban állnak: Sorossal, az EU-val, az ENSZ-szel, szóval az egész világgal, mert azt hiszi ez az önelégült magyar ME, hogy ő egy tényező lehet.
csipetke
Hát nem arról volt szó,hogy visszavesznek a Sorosozásból?Valószínűleg már a fidesz is rájött,hogy mennyire szánalmas és nevetséges,ahogy tolják szakadatlan,de úgy látszik egy-kettőnél annyira "beakadt" a dolog,hogy képtelenek abbahagyni.Ha már EU-tagok vagyunk,a kötelező migráns-kvótát muszáj befogadni,mint ahogy Orbán is tette az "oltalmazottaival".A francnak se hiányoznak a migránsok,de szó sincs tízezer emberről,ahogy Orbán próbálta beadni.Mert egyébként Brüsszel elzárja a pénzcsapot,és akkor mit nyúlnának le?A kerítést se akarja senki lebontani,bármilyen plakátot is tettek ki az ellenzékről.Gusztustalanul hazug banda...
cs.n.
Attól, hogy naponta ismételgetik ugyanazt a hazugságot, még nem lesz igaz.

@justhpeter: Én is remélem.
Nessy
@cs.n.: De nagyon sokan elhiszik! Ez a kampány lényege. Akármilyen baromságot addig ismételni, mig a hívek el nem hiszik.
cs.n.
@Nessy: Épp most beszél Orbán a rádióban. Bevándorlás, Soros, Brüsszel, blabla. Semmi új. Egyébként ezek mindig kampányolnak, csak letagadják, hogy az kampány lenne. Mire tényleg kampány lett, meg már immunisak lettek rá elég sokan.
cs.n.
@Nessy: Amúgy igen, aki máshonnan nem tájékozódik, az elhiheti. Nem tudja, mekkora ordas nagy kamukat puffogtatott ma is ez a szent ember, elhiszi fenntartás nélkül, és gondolkodás nélkül rájuk szavaz.
Kutyuska
Az nem zavarja a kopasz lókupecet, hogy a Fidesz-KDNP tetőtől talpig sz...-os Putyin seggétől.
Ha már választanom kellene, hogy a Soros féle tervnek feküdjek le, vagy beköltözzek Putyin végbelébe, az elsőt választanám. Különösen azért, mert nincs Soros féle terv.
Egyébként meg örülnék, ha a titokban befogadott több ezer migráncsról, bűnözőröl is ejtene ez az arrogáns idióta naplopó pár szót.
maci0427
Miközben mindenhol megy az adok - kapok, a FIDESZ. készülődik az Április 8-ról 9. re virradó győzelmi ünnepségre ! Nincs Jobboldal, nincs és sokáig nem is lesz normális ellenzék ! Egymással vannak elfoglalva, éretlen és hozzá nem értő, vagy leszerepelt emberek gyülekezete ! Megélhetési politikusok ! Így győz a FIDESZ, nem is kicsit ! Több mint 8 millió szavazópolgár van és nem a nyugdíjasok meg a sokat emlegetett "csalók" miatt ! Vedd tudomásul EMBER, hogy senki nem fogja bevallani neked azt, hogy kire szavazott ! A szemedbe fog hazudni ! Így megy ez ! Még a saját Családtagod sem fogja őszintén megmondani Neked, hogy kire adta le a voksát ! A Többségi Szavazatok miatt fog győzni a FIDESZ ! És lehet Gratulálni a győztesnek !
Eladott Ország
@maci0427: Feltett kézzel nem lehet győzni!
Fradigege
Április 8-án kiderül, hogy folytatják a lopást vagy lámpavas.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.