Az ügyészség szeretné felfüggesztetni Czeglédy Csaba mentelmi jogát.

Amikor én visszakérdeztem, hogy ha én bármit akarnék mondani, azt hogyan és miként jelezzem, »Czeglédy úr, jelezze, amikor Gyurcsánynak előkészíthetjük a zárkát«. Ez a mondat így elhangzott. Én azt gondolom, hogy ebből a mondatból egyértelműen lehetett tudni, hogy egyébként mire megy a játék. Másrészről pedig, ugye, az MSZP–DK Botka László, illetve Gyurcsány Ferenc belekavarása ebbe az ügybe. A kormánypárti sajtót követtem én nyomon a zárkában, hiszen azért tévé volt az alapcsatornákkal. Tehát egyértelmű volt, azon a napon kérdeztek engem, azon a napon kaptam egyértelmű jelzést arra vonatkozóan, hogy miért nem könnyítek a saját magam helyzetén, amikor este megnéztem, hogy egy kormánypárti politikus arról beszél, hogy a DK-hoz és az MSZP-hez kerülhettek ezek a pénzek

– fogalmazott Czeglédy Csaba a Hír TV Egyenesen című műsorában.

A letartóztatott szoci ügyvédnek kellett volna szólnia, hogy mikor készítsék elő Gyurcsány zárkáját

Czeglédy Csaba csütörtökön került szabadlábra: az ügyészség közölte, hogy – jogszabályi kötelezettségének eleget téve – megszüntette a több mint hatmilliárdos, bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalással gyanúsított politikus előzetes letartóztatását. Ugyanis miután hivatalosan igazolást nyert, hogy Czeglédy Csabát jogerősen képviselőjelöltként nyilvántartásba vették, a képviselőkkel azonos mentelmi jog illeti meg.

A Csongrád Megyei Főügyészség Czeglédy mentelmi joga felfüggesztésének indítványozására tett előterjesztést a Legfőbb Ügyészség felé.

(hirtv.hu)

Cikk- és címlapkép: Kelemen Zoltán Gergely

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ilyen, amikor jogállam helyett jogász államban élünk.
Ceglédy "károkozása" is olyan már, mint Rogán lakása. Napról, napra növekszik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
maci0427
Színjáték minden ! Sokan meg bedőlnek mindennek, amin nem is lehet csodálkozni, mert jók a színészek ! Le van zsírozva minden !
Nessy
Ilyen, amikor jogállam helyett jogász államban élünk.
Ceglédy "károkozása" is olyan már, mint Rogán lakása. Napról, napra növekszik.
karma1
Propeller, megint sunyitasz, megint tereled a nepet, es beallitod "szoci" ugyvednek.. Hogy mekkorat fogsz te is pofara esni az uzemeltotieddel egyutt!?
justhpeter
Kenyeret nem tudnak adni a népnek, csak ilyen röhejes cirkuszt.
karma1
@justhpeter: Nezd meg a "Mentelmi jogasz" cimu Kalman Olga Egyenesben riportjat ,: fel ora finoman cizellalt vadbeszed orban ellen, azt hiszem, csak a nyilvanossag vedi meg ezutan ezt az embert...Remelem, nem lesz semmi baja...
kereső
@Nessy: addig sem kell arról beszélni, hogy hova is került a 415 milliárd TAO pénz,nagy része,
amelyről miniszterelnökünk ismételten úgy nyilatkozott,hogy az nem közpénz."Közpénz" -nek mondani kommunista megközelités.
És ezért nem kell kiadni az ezzel kapcsolatos elszámolásokat a sportkluboknak/focikluboknak/,annak ellenére ,hogy jogerős birósági itéletek vannak erről Varjúék birtokában./dk./
karma1
@kereső: Neked is ajanlom a Mentelmi jogasz cimu feloras videot, mivel Czegledy volt az az ugyved, aki meszarostol elkezdte kerdezgetni, mire is koltotte - es foleg MENNYI? - TAO penzt. Ezert van utban a hatalomnak...
karma1
Ja es meg egy, Propeller: Czegledy FUGGETLENKENT fog indulni, nem szoci es nem DK sem Jobbik szinekben... Talan eloszor meg kellett volna nezned neked is a Kalman Olga riportmusorat vele...
kereső
@karma1: Ezért IS. Ő kezdte el feszegetni, a dk meg folytatta.De látod,hiába a birósági itélet,hogy ki kell adni az iratokat,tesznek rá!
Qqberci
@karma1: Bár nincs kizárva, hogy leesik a létra a kocsija tetejéről, és amikor fel akarja szedni, akkor egy épp arra haladó osztrák állampolgár elgázolja...
quadrocopter
Gecisztánban csak papíron lklteznek az emberi jogi normák!
A kesegyerek miért van még saját lábon állva, 13 milliárdos trükkel?
rohács1926
Meg kellene hallgatni mindenkinek, hogy tudják, mi folyik itt. Iszonyat. Mentelmi jogász
hirtv.hu/egyenesen/mentelmi-jogasz-2450840
F_Viktor
polték táján nagy a csend, nem nagyon akarják/tudják cáfolni Czeglédy vádjait!
Meghallgattam az évi 80 milliárd forint közpénzből lélegző orbánt mindenben kiszolgáló hazug mtva petőfijének déli hírét. Megemlítik Czeglédyt, de csak annyit mertek elárulni, hogy a Csongrád Megyei Főügyészség Czeglédy mentelmi joga felfüggesztésének indítványozására tett előterjesztést polt péterék felé.
A fityesz irányította ügyészség jogállamiság elleni bűncselekményeiről mélyen hallgat!
rohács1926
Igen, mert a független ügyészségek közül is talán a Csongrád Megyei Főügyészség lehet a legfüggetlenebb, meg közel is van Szombathelyhez, ne kelljen a védőknek ,meg a családtagoknak sokat utazgatni, könnyen tudják tartani a kapcsolatot ezzel a rettenetes bűnözővel, akit még kihallgatni se nagyon akarnak.
Ja és Czeglédy rettenetes bűnügyei miatt -- melyek lefoglalják az egész ország teljes ügyvédi kapacitását -- nem jut idő olyan jelentéktelenebb ügyek vizsgálatára, mint a saját lábon álló Pistikéé, vagy a listán biztos befutóként szereplő Flórikáé.
Ilyen világot élünk. Mo történetében voltak már nagyon rossz idők. De rosszabbak talán soha.
Ja és történelemből tárgyból soha nem voltam felmentve.
rohács1926
@rohács1926: Elnézést ügyvédi helyett ügyészi kapacitását...
namihami
Vajon mi oka lehet mégis a Poltnak (Fidesznek), hogy ezt az embert máris vissza szeretné csukatni az előzetesbe? Még néhány nap és minden kártyáját teríti, amit elkövetett az ügyészi szakma ellene.
persze, tudom, jogállam... De hol is van az?
Desischado
Czeglédy nagyon ráléphetett orbánék tyúkszemére, az biztos! De engem az háborít fel a legjobban, hogy polt milyen villámgyorsan intézkedett! Bezzeg a vejkó 13 milliárd rablással szabadlábon van! Tényleg Gecisztánban élünk! Remélem, már nem sokáig! Czeglédy Csabának meg addig is kitartást kívánok!
kukac50
Czeglédi ügy egy kissé érdekesnek bizonyul. Gyorsan kell dönteni lépni,hogy ne tudja a dolgát végezni! Polt Péter nagyon gyorsan dolgozik ebben az ügyben,gondolom Orbánnak akar megfelelni. Tiborcot mikor tartóztatja le?
Aki részt vettek a lámpacserék szerződésének kidolgozásán, akik ezt elbírálták és adták a nevüket a csalás sorozathoz ,Lázár akivel Tiborc ezt kitervelte azokat mikor tartoztatja le Polt Péter? Mi a helyzet az izsáki Fideszes polgármesterrel kapcsolatban aki uniós pénzből 2 vadászházat épített magának? Milyen bírósági szakaszban van ez az ügy?
A Fideszhez közeli ügyekben is ilyen gyors cselekvést várunk!!!
Czeglédi Csabának üzenem ami a Fideszesekhez köthető bizonyítható számlamozgásról vannak adatai azokat az Amerikai Egyesült Államiknak juttassa el. Onnan olyan hírek vannak,hogy szeptemberben nyilvánosságra hoznak minden adatot amit az elmúlt 2 évben begyűjtöttek,és amit az Olaf vizsgálati anyagából megkaptak.
Ők vizsgálhatják még Matolcsi alapítványainak a pénzlopását is! Hiszen ez törvényellenes tevékenysége Matolcsinak. Orbánnak segít a baltás gyilkosért kapott 7,5 milliárd forintot tisztára mosni.
Kitartás Csaba,lehet,hogy csak a választások utánig kell várni de szeptemberben biztos bukása a kormánynak a korrupciós vizsgálat eredménye.
Szivárogtatnak az Egyesült államokból is elég szépen,csak Polt Péter nem veszi a lapot, a megfelelési kényszere miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.